Jump to content
Dogomania

Niestety! Kolejny dramat i kolejna wyrzucona jak śmieć sunia z sześcioma maleństwami !! :(( Nie ma nic. Tylko nas. Jest już bezpieczna u Jagi, ale na jej utrzymanie nie ma ani grosza. POMOCY! - Psiaczki w DS :))

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.03.2022 o 08:28, limonka80 napisał:

stan konta na 25.03.2022 - 122zł

opłata za hotelowanie za marzec - 150 zł

stan konta na dzień 31.03.20122r. - 0 zł

brakujące 28 zł dopłaciłam z konta pieniędzy zebranych dla Basi i Jej psów.

Posted
Dnia 31.03.2022 o 14:30, limonka80 napisał:

stan konta na dzień 31.03.20122r. - 0 zł

wpłaty : Mruczka stała za IV   -  50 zł

Nesiowata                 -  10 zł

limonka80 stała IV     -  50 zł

stan konta na 04.04.2022r.   110 zł

• 2 weeks later...
Posted

Kochani,

życzę wszystkim Zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższych życzliwych osób, obfitości na stole świątecznych, miłości, zrozumienia i nadziei w lepszy czas, tak dla nas ludzi jak i dla zwierząt !

• Like 1
Posted
Dnia 27.04.2022 o 00:52, Aldrumka napisał:

Dziękuję w imieniu Gajki.

Panie ze stowarzysznia podały do mnie telefon zainteresowanej adopcją pani. Pani zadzwoniła, jednak jak sama się określiła jest seniorką posiadajacą dwa niepełnosprawne koty i czeka na kolejnego niepełnosprawnego kotka ze schroniska. Szuka łagodnej, sprawdzonej suczki, która nie zrobi krzywdy kotom, które nie potrafią uciec. 

Posted
Dnia 29.04.2022 o 08:01, Jaaga napisał:

Dziękuję w imieniu Gajki.

Panie ze stowarzysznia podały do mnie telefon zainteresowanej adopcją pani. Pani zadzwoniła, jednak jak sama się określiła jest seniorką posiadajacą dwa niepełnosprawne koty i czeka na kolejnego niepełnosprawnego kotka ze schroniska. Szuka łagodnej, sprawdzonej suczki, która nie zrobi krzywdy kotom, które nie potrafią uciec. 

To chyba nie jest miejsce dla Gajki 😞

Posted
Dnia 29.04.2022 o 08:26, Poker napisał:

Ojej , a może moja Bunia? Mieszka z trzema kotami, ma 8 lat !

Nie, to musi być jamnik. Pani nie chce inego psa. Próbowalam od razu zareklamowac Wolfika.

Posted

Również dziękuję w imieniu zapomnianej przez większosć Gajki. Chciałam potwierdzić, że wpłata z dogo od Limonka80 na nia dotarła juz na konto i dziękuję.

Postaram się Gajce zrobić nowe zdjecia, choc niedawno miała sesję i zdjęcia są chyba fajne. Tylko już nie mam pomysłu na znalezienie domu. Gaja jest trudnym psem. Z jednej strony wykazuje agresję, a z drugiej bardzo boi sie obcych. Kilka dni temu córka wróciła się z auta na drodze,bo czegoś zapomniała, a Gaja była w ogrodzie. Natychmiast rzuciła się na drzwi z przerażeniem, że to ktoś obcy i ją zabierze. Mało się na nich nie rozbiła. Nie sprawdzila zapachu, tyko od razu uznała sytuację za zagrożenie.

Jak wiekszość pewnie wie, rozważałam nawet zostawienie Gajki u nas, ale w gorszej sytuacji jest dzika Mela. No i zakładałam, że będziemy musieli pożegnać Barytona, który nie chodził 1,5 mies. Jednak chłopak dał radę, wiec nie ma mowy o eutanacji i adopcji innego psiaka, czy to Meli czy Gajki. 

Posted
Dnia 2.05.2022 o 15:20, limonka80 napisał:

stan konta na 01.05.2022r.: + 120 zł

opłata za kwiecień rach. nr 30/2022 :  - 150 zł

stan konta na 02.05.2022r. :   - 30 zł

Posted
Dnia 2.05.2022 o 18:44, limonka80 napisał:

Przelew robiłam wczoraj i napisałam post, ale widzę że go nie ma, hmm... 🤔 zniknął...

Bo po napisaniu posta trzeba go jeszcze wysłać  1362567375_gifpuszczaoczko.gif.850652662732e189a4504c946e1f6afd.gif

Mi też się zdarza napisać post i zamknąć program, a nie kliknąć w =Odpowiedz=.

Posted
Dnia 29.04.2022 o 08:39, Jaaga napisał:

Nie, to musi być jamnik. Pani nie chce inego psa. Próbowalam od razu zareklamowac Wolfika.

Jamnik przyjazny kotom? Może takie i są, ale ja nie spotkałam. 

Posted
Dnia 2.05.2022 o 23:48, agat21 napisał:

Jamnik przyjazny kotom? Może takie i są, ale ja nie spotkałam. 

Tez to Pani powiedzialam, ale mowila ze miala dwie jamniczki i były łagodne. Dla mnie zacięty norowiec nie jest za dobrym pomysłem do kotów, królików czy gryzoni. 

Posted
Dnia 2.05.2022 o 23:43, elik napisał:

Bo po napisaniu posta trzeba go jeszcze wysłać 

🙄 Wydaje mi się, że dałam ,,odpowiedz" , ale jestem ostatnio wiosennie roztargniona więc ... 🙂 

Posted
Dnia 3.05.2022 o 09:38, limonka80 napisał:

🙄 Wydaje mi się, że dałam ,,odpowiedz" , ale jestem ostatnio wiosennie roztargniona więc ... 🙂 

Wiosnaaa, wiosna, wiosna, ach to Ty...  🙂