Tola Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 20:01, rozi napisał: Ale to jeszcze nie to. Aksamitka? Bardzo ładne:) Nie potafię się zdecydować, dlatego będziemy prosić o pomoc;) Quote
Tola Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 20:02, Poker napisał: Może Bella? Już dawno na dogo nie było suni o tym imieniu. Zdrobniale Bellunia, Bellusia? Każde pasuje do suni:) Quote
Tola Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 20:05, rozi napisał: Riuszka? To już twarde.... Może Jagna nam pomoże, które najbardziej pasuje do suni miodzik A może Miodka;):) Quote
Tyśka) Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Ona dla mnie wygląda jak słodka Beza albo Ptysia, taka do schrupania (Chrupka?). Nooo, wyjątkowe cudeńko! Jakby jej nie nazwać, ludzie będą się o nią bić! Quote
rozi Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 20:07, Tola napisał: To już trwarde.... Riuszka to falbanka z cienkiej tkaniny. Quote
Tola Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 20:11, rozi napisał: Riuszka to falbanka z cienkiej tkaniny. Tak, tylko chodzi mi o brzmienie.... Quote
Poker Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Riuszka trudno się wymawia i w końcu będzie Ruszka. Quote
Jaaga Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dzis robiłam jej zdjęcia, rano Toli wyślę. Jest przefajna, ciągnęła do szczeniaków, ale niestety ze względu na pobyt w schronisku, nie może się z nimi bawić. Jest kontaktowa, skoczna. Wpakowała się na kanapę i robiła tam na leżąco wygibasy. Jest znacznie mniejszą, niż wydawala się na wstawionych tu zdjęciach. Z jedzeniem tez się trochę rozwiązało. Okazało się, że zasmakowała jej dla szczeniaków karma Reico. Miałam na stoliku w pojemniczku i nie spuszczała z niej wzroku. Zjadla z apetytem dużą porcje, ale po jednej kuleczce. Mam nadzieję, że jej przyszli właściciele kupią jej ta karmę, bo przy takim maleństwie to nie jest jakiś mega wydatek. Ja jej mowie Lusia- Milusia, bo nie wiem jak wołać,a to taki milaczek. Quote
Tola Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Jeszcze ruda szorstka czeka na imię;) Quote
elik Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Jestem i ja 🙂 Dzisiejszy dzień wykorzystałam do robienia bazarku w 40% dla sunieczek. Mam nadzieję, że jutro uda misie zakończyć robienie bazarku rzeczowego i otworzyłabym bazarek imienny, chyba, ze jest ktoś, kto zechciałby go zrobić o co bardzo proszę, bo ja już oddycham nogawkami i w końcu padnę, jak mucha 🙂 Quote
elik Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Ze schronu w Lublinie adoptowałam sunię, którą nazwałam Bellisima. Odeszła kilka lat temu mając 16 lat. Lusią nazwałam słodką szczeniorkę, tymczaskę z punktu przetrzymań w Pszczynie. To była jedna z pierwszych tymczasek od ewu. Mam sentyment do tych imion. Quote
elik Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Czy mogę te propozycje zapisać w jutrzejszym bazarku? Quote
Tola Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 20:57, elik napisał: Jestem i ja 🙂 Dzisiejszy dzień wykorzystałam do robienia bazarku w 40% dla sunieczek. Mam nadzieję, że jutro uda misie zakończyć robienie bazarku rzeczowego i otworzyłabym bazarek imienny, chyba, ze jest ktoś, kto zechciałby go zrobić o co bardzo proszę, bo ja już oddycham nogawkami i w końcu padnę, jak mucha 🙂 Bardzo chciałabym pomóc, ale w bazarku imiennym nie potrafię. Quote
elik Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 21:07, Tola napisał: Bardzo chciałabym pomóc, ale w bazarku imiennym nie potrafię. Dzięki Martusiu 🙂 Może znajdzie się ktoś, kto potrafi i zechce poprowadzić bazarek imienny dla obu suniek. Quote
Jo37 Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Dnia 7.11.2021 o 21:06, elik napisał: Czy mogę te propozycje zapisać w jutrzejszym bazarku? Moją propozycję oczywiście tak. Quote
elik Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Dnia 8.11.2021 o 07:43, Jo37 napisał: Moją propozycję oczywiście tak. Dzięki Quote
Jaaga Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Wysłałam Toli zdjecia. Wstawi później. Na razie wstawiam te, które mają odpowiednio mały rozmiar. Częśc akurat z tych jest taka raczej tu, nie do ogłoszeń 😉 Jednak pewnie kazdy jest tu ciekawy sunieczki. Proszę o okreslenie si, kto i gdzie może małą ogłosić? Ja ogłoszenie zrobię na Bielsko-Białą. Quote
Nadziejka Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Delikatna kruszenka kokana niezwykla imionka fajne slodkie i Ptysia i Mila Mileczka Milunia i Lusia i moze jeszcze Nina Nineczka Quote
agat21 Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Chętnie bym zrobiła im bazar imienny, ale w tym tygodniu już nie dam rady, mam wyjazdy i dużo pracy 😞 Quote
elik Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Dnia 8.11.2021 o 11:05, agat21 napisał: Chętnie bym zrobiła im bazar imienny, ale w tym tygodniu już nie dam rady, mam wyjazdy i dużo pracy 😞 Dzięki za chęć pomocy, ale małe nie mogą czekać, kasa bardzo potrzebna na diagnostykę, odrobaczenie itp. Na pewno nie będzie to tak profesjonalny bazarek, jak mogłabyś zrobić, ale nie ma innych chętnych wiec ja zrobiłam na prędce i serdecznie zapraszam na bazarek. Link w moim podpisie. Quote
Recommended Posts