Jump to content
Dogomania

TOLA I STEFCIA POKONAŁY PARWO i mają własne domy-w Krakowie i w Bytomiu:) Koffi i Bea już we własnych domach-w Bielsku B. i w Krakowie:) Cudne malizny w schronisku, nie dadzą rady w ogólnym boksie, pomóżcie zabrać je przed zimą do ciepłego miejsca.

Recommended Posts

Posted

Są już pierwsze wpłaty na konto sunieczek:

100,00 zł od hamam 3.11.
    20,00 zł od Nesiowata 
deklaracja  XI  -  3.11.
  120,00 zł od kado  deklaracja  XI + 100,00 zł jednorazowo  -  3.11.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1692416619_dziki.gif.9200d6f9edbff932002a62c1cc4fea77.gif     2050340008_dlaWaslove.jpg.88be2b856f936c71e478eedae9249529.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 4.11.2021 o 15:58, Tola napisał:

Wszystkie się denerwujemy, trzeba jakoś przetrwać te dni.

Na pocieszenie  zdradzę cichutko, że jeśli wszystko uda się zgrać, to jasna w sobotę będzie mogla opuścić schronisko razem z niufkiem; pojechałaby  do Jagny i tam poczeka na szorstką koleżankę.

Potem spokojnie obie pojadą do szafirki.

Noce coraz zimniejsze, szkoda żeby malizna wegetowała w schronie i czekala na rudą. Fajnie, że  jest możliwość transportu, to ten tydzień może już przeczekać u nas na wyjazd do Szafirki.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 4.11.2021 o 20:22, b-b napisał:

Ja poproszę też konto. Zwolniło mi się 20zł więc tyle mogę dać stałej.

Bogusienieńku  🙂     Wielkie   1139886326_dzikuj6.jpg.dd2606f834bc80f5522264d317db0427.jpg  kochana.

Nr konta już leci na PW  buziaczki-5.gif.69407197b7d741f113db335a487f323b.gif

• Like 1
Posted
Dnia 5.11.2021 o 11:21, limonka80 napisał:

Nie dostałam ....

Przepraszam najmocniej za to przeoczenie. Już podaję i bardzo dziękuję za pomoc dla sunieczek   

kwiatki-15.gif

Posted

Witam się na wątku z zaproszenia Toli. Niestety na razie nie mogę wspomóc finansowo, jestem zadeklarowana na dogo i poza nim, a dodatkowo wydaję jeszcze co miesiąc ponad 300 zł na karmę dla kotów 😞

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 5.11.2021 o 15:32, Isiak napisał:

Witam się na wątku z zaproszenia Toli. Niestety na razie nie mogę wspomóc finansowo, jestem zadeklarowana na dogo i poza nim, a dodatkowo wydaję jeszcze co miesiąc ponad 300 zł na karmę dla kotów 😞

Cieszę się,  że zajrzałaś, odwiedziny są  równie wspierające:)

Posted

Jutro jasna sunia jedzie do Jagny,  podrzuciłam dzisiaj do Alaskan szeleczki i smycz, kontenerek będzie miała p. Karolina, która przyjeżdża po niufka, więc nie będzie problemu ze zwrotem do nas.

P. Karolina jest tak uczynna, że przywiezie nam też nasze kontenery od Jagny, długo czekały tam na kogoś, kto jedzie w nasze strony.

• Like 3
Posted

Już nie mogę się doczekać zdjęć malutkiej poza tymi wstrętnymi kratami. Jeszcze tylko,żeby z rudym czorcikiem wszystko było ok po sterylce... Domki znajdą się migiem.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 5.11.2021 o 20:44, kado napisał:

Już nie mogę się doczekać zdjęć malutkiej poza tymi wstrętnymi kratami. Jeszcze tylko,żeby z rudym czorcikiem wszystko było ok po sterylce... Domki znajdą się migiem.

Już pisałam na wątku owczarki, ze dzwoniłam dziisiaj i pytałam o sunie, na razie jest wszystko dobrze.

Posted
Dnia 5.11.2021 o 20:44, kado napisał:

Słodkości dzisiaj w schronisku tuz przed wyjazdem, zdjęcia dostałam od Alaskan

1636214214137.jpg

1636214219688.jpg

1636214225489.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Jakie to jest cudo❤️ Dziękuję Ci Martusiu za te zdjęcia, oczy mam jakoś tak dziwnie mokre....

Dzisiejszą noc już w ciepełku spędzi u Jaaga. 

Dziewczyny jesteście wspaniałe ❤️

Posted
Dnia 6.11.2021 o 18:19, kado napisał:

Jakie to jest cudo❤️ Dziękuję Ci Martusiu za te zdjęcia, oczy mam jakoś tak dziwnie mokre....

Dzisiejszą noc już w ciepełku spędzi u Jaaga. 

Dziewczyny jesteście wspaniałe ❤️

Ja też sobie pochlipuję przy laptopie, bo dla suni ten dzisiejszy dzień to na pewno przełom w jej marnym dotychczasowym życiu.

Jest  słodka, wielka pieszczocha, teraz będzie miała sporo rąk do głaskania:).

Może zaprzyjaźni się z Lonią, bo one prawie w jednym wieku...

Dziękuję Alaskan za adresówkę, oddam przy jakimś psie;)

Posted

Kochana słodka malizna. Wspaniale, że jest już poza schronem i teraz będzie już tylko coraz lepiej. Jest taka słodka, że na pewno nie zagrzeje miejsca u Jaaga. Ten najlepszy domek się jej należy. A oczy też mam w mokrym miejscu  🙂               

Posted

Malusia już na miejscu, cały czas się tuli, chce być z człowiekiem, Jagna zachwycona.

Tylko mówi,  że sunia bardzo chuda, kręgosłupek wygięty, trzeba będzie ją wzmocnić  dobrym jedzonkiem.

Jak ona taka malusia i chudziutka przetrwała te zimne noce w schronisku, a była tam na pewno około  3 - 4 tyg 😞

• Like 1
Posted
Dnia 6.11.2021 o 20:09, Tola napisał:

Malusia już na miejscu, cały czas się tuli, chce być z człowiekiem, Jagna zachwycona.

Tylko mówi,  że sunia bardzo chuda, kręgosłupek wygięty, trzeba będzie ją wzmocnić  dobrym jedzonkiem.

Jak ona taka malusia i chudziutka przetrwała te zimne noce w schronisku, a była tam na pewno około  3 - 4 tyg 😞

Cieszę się, że szczęśliwie dojechała. 

Ona Tulisia powinna mieć na imię. Wtula się całym swoim chudziutkim ciałkiem w człowieka. I taka uśmiechnieta. Cudna po prostu, miałam chęć ja ukraść, zwłaszcza że czekała na wyjazd w moim aucie, jak maskotka na podszybiu.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 6.11.2021 o 20:09, Tola napisał:

Na szczęście to już będzie tylko koszmarna historia, a nie teraźniejszość.
Jaaga wygłaszcz, wyprzytulaj ją za wszystkie czasy.

• Like 1
Posted
Dnia 6.11.2021 o 20:25, elik napisał:

Jaaga wygłaszcz, wyprzytulaj ją za wszystkie czasy.

O to,to...wygłaszcz ja od nas wszystkich i wyprzytulaj ❤️

• Like 2