elik Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Są już pierwsze wpłaty na konto sunieczek: 100,00 zł od hamam - 3.11. 20,00 zł od Nesiowata deklaracja XI - 3.11. 120,00 zł od kado deklaracja XI + 100,00 zł jednorazowo - 3.11. Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
b-b Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Ja poproszę też konto. Zwolniło mi się 20zł więc tyle mogę dać stałej. 1 1 Quote
Jaaga Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dnia 4.11.2021 o 15:58, Tola napisał: Wszystkie się denerwujemy, trzeba jakoś przetrwać te dni. Na pocieszenie zdradzę cichutko, że jeśli wszystko uda się zgrać, to jasna w sobotę będzie mogla opuścić schronisko razem z niufkiem; pojechałaby do Jagny i tam poczeka na szorstką koleżankę. Potem spokojnie obie pojadą do szafirki. Noce coraz zimniejsze, szkoda żeby malizna wegetowała w schronie i czekala na rudą. Fajnie, że jest możliwość transportu, to ten tydzień może już przeczekać u nas na wyjazd do Szafirki. 1 1 Quote
elik Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dnia 4.11.2021 o 20:22, b-b napisał: Ja poproszę też konto. Zwolniło mi się 20zł więc tyle mogę dać stałej. Bogusienieńku 🙂 Wielkie kochana. Nr konta już leci na PW 1 Quote
elik Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Dnia 5.11.2021 o 08:12, Tianku napisał: przywitam się u Sunieczek 🙂 Quote
limonka80 Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Dnia 3.11.2021 o 18:52, limonka80 napisał: Ja też poproszę o konto, sunieczki takie cudowne ..... Nie dostałam .... Quote
elik Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Dnia 5.11.2021 o 11:21, limonka80 napisał: Nie dostałam .... Przepraszam najmocniej za to przeoczenie. Już podaję i bardzo dziękuję za pomoc dla sunieczek Quote
Isiak Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Witam się na wątku z zaproszenia Toli. Niestety na razie nie mogę wspomóc finansowo, jestem zadeklarowana na dogo i poza nim, a dodatkowo wydaję jeszcze co miesiąc ponad 300 zł na karmę dla kotów 😞 1 1 Quote
Tola Posted November 5, 2021 Author Posted November 5, 2021 Dnia 5.11.2021 o 15:32, Isiak napisał: Witam się na wątku z zaproszenia Toli. Niestety na razie nie mogę wspomóc finansowo, jestem zadeklarowana na dogo i poza nim, a dodatkowo wydaję jeszcze co miesiąc ponad 300 zł na karmę dla kotów 😞 Cieszę się, że zajrzałaś, odwiedziny są równie wspierające:) Quote
Tola Posted November 5, 2021 Author Posted November 5, 2021 Jutro jasna sunia jedzie do Jagny, podrzuciłam dzisiaj do Alaskan szeleczki i smycz, kontenerek będzie miała p. Karolina, która przyjeżdża po niufka, więc nie będzie problemu ze zwrotem do nas. P. Karolina jest tak uczynna, że przywiezie nam też nasze kontenery od Jagny, długo czekały tam na kogoś, kto jedzie w nasze strony. 3 Quote
kado Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Już nie mogę się doczekać zdjęć malutkiej poza tymi wstrętnymi kratami. Jeszcze tylko,żeby z rudym czorcikiem wszystko było ok po sterylce... Domki znajdą się migiem. 1 1 Quote
Tola Posted November 5, 2021 Author Posted November 5, 2021 Dnia 5.11.2021 o 20:44, kado napisał: Już nie mogę się doczekać zdjęć malutkiej poza tymi wstrętnymi kratami. Jeszcze tylko,żeby z rudym czorcikiem wszystko było ok po sterylce... Domki znajdą się migiem. Już pisałam na wątku owczarki, ze dzwoniłam dziisiaj i pytałam o sunie, na razie jest wszystko dobrze. Quote
Tola Posted November 6, 2021 Author Posted November 6, 2021 Dnia 5.11.2021 o 20:44, kado napisał: Już nie mogę się doczekać zdjęć malutkiej poza tymi wstrętnymi kratami. Jeszcze tylko,żeby z rudym czorcikiem wszystko było ok po sterylce... Domki znajdą się migiem. Słodkości dzisiaj w schronisku tuz przed wyjazdem, zdjęcia dostałam od Alaskan 1 1 Quote
Tola Posted November 6, 2021 Author Posted November 6, 2021 Malusia ma ok. 7 mies. i za godzinę odbiera ją TZ Jagny:) Wreszcie będzie blisko człowieka, ona tak bardzo tęskniła. 2 1 Quote
kado Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Jakie to jest cudo❤️ Dziękuję Ci Martusiu za te zdjęcia, oczy mam jakoś tak dziwnie mokre.... Dzisiejszą noc już w ciepełku spędzi u Jaaga. Dziewczyny jesteście wspaniałe ❤️ Quote
Tola Posted November 6, 2021 Author Posted November 6, 2021 Dnia 6.11.2021 o 18:19, kado napisał: Jakie to jest cudo❤️ Dziękuję Ci Martusiu za te zdjęcia, oczy mam jakoś tak dziwnie mokre.... Dzisiejszą noc już w ciepełku spędzi u Jaaga. Dziewczyny jesteście wspaniałe ❤️ Ja też sobie pochlipuję przy laptopie, bo dla suni ten dzisiejszy dzień to na pewno przełom w jej marnym dotychczasowym życiu. Jest słodka, wielka pieszczocha, teraz będzie miała sporo rąk do głaskania:). Może zaprzyjaźni się z Lonią, bo one prawie w jednym wieku... Dziękuję Alaskan za adresówkę, oddam przy jakimś psie;) Quote
elik Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Kochana słodka malizna. Wspaniale, że jest już poza schronem i teraz będzie już tylko coraz lepiej. Jest taka słodka, że na pewno nie zagrzeje miejsca u Jaaga. Ten najlepszy domek się jej należy. A oczy też mam w mokrym miejscu 🙂 Quote
Tola Posted November 6, 2021 Author Posted November 6, 2021 Malusia już na miejscu, cały czas się tuli, chce być z człowiekiem, Jagna zachwycona. Tylko mówi, że sunia bardzo chuda, kręgosłupek wygięty, trzeba będzie ją wzmocnić dobrym jedzonkiem. Jak ona taka malusia i chudziutka przetrwała te zimne noce w schronisku, a była tam na pewno około 3 - 4 tyg 😞 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Dnia 6.11.2021 o 20:09, Tola napisał: Malusia już na miejscu, cały czas się tuli, chce być z człowiekiem, Jagna zachwycona. Tylko mówi, że sunia bardzo chuda, kręgosłupek wygięty, trzeba będzie ją wzmocnić dobrym jedzonkiem. Jak ona taka malusia i chudziutka przetrwała te zimne noce w schronisku, a była tam na pewno około 3 - 4 tyg 😞 Cieszę się, że szczęśliwie dojechała. Ona Tulisia powinna mieć na imię. Wtula się całym swoim chudziutkim ciałkiem w człowieka. I taka uśmiechnieta. Cudna po prostu, miałam chęć ja ukraść, zwłaszcza że czekała na wyjazd w moim aucie, jak maskotka na podszybiu. 2 1 Quote
elik Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Dnia 6.11.2021 o 20:09, Tola napisał: Malusia już na miejscu, cały czas się tuli, chce być z człowiekiem, Jagna zachwycona. Tylko mówi, że sunia bardzo chuda, kręgosłupek wygięty, trzeba będzie ją wzmocnić dobrym jedzonkiem. Jak ona taka malusia i chudziutka przetrwała te zimne noce w schronisku, a była tam na pewno około 3 - 4 tyg 😞 Na szczęście to już będzie tylko koszmarna historia, a nie teraźniejszość. Jaaga wygłaszcz, wyprzytulaj ją za wszystkie czasy. 1 Quote
kado Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Dnia 6.11.2021 o 20:25, elik napisał: Jaaga wygłaszcz, wyprzytulaj ją za wszystkie czasy. O to,to...wygłaszcz ja od nas wszystkich i wyprzytulaj ❤️ 2 Quote
Recommended Posts