Jump to content
Dogomania

TOLA I STEFCIA POKONAŁY PARWO i mają własne domy-w Krakowie i w Bytomiu:) Koffi i Bea już we własnych domach-w Bielsku B. i w Krakowie:) Cudne malizny w schronisku, nie dadzą rady w ogólnym boksie, pomóżcie zabrać je przed zimą do ciepłego miejsca.

Recommended Posts

Posted
Dnia 5.01.2022 o 21:11, Jaaga napisał:

Juz możecie puścić kciuki- pomogły. Pani Justyna, ktora jest DT kotów z ZEA na prośbę Toli  była dzis na wizycie i dala zielone światło. Tola chyba nie miała jeszcze czasu tu napisać, że po Beę przyjeżdża nowa rodzina jutro popoludniu. 

Pisałyśmy razem;).

Tak, jestem bardzo wdzięczna p. Justynie, bo pojechała na wizytę z Mysłowic pociągiem, potem autobusem.

Dziękujęserce-ruchomy-obrazek-0829.gif

Posted
Dnia 30.12.2021 o 21:10, elik napisał:

A na moim bazarku wciąż brakuje wpłaty  😞

2.01.2022 wreszcie mogłam przelać na konto obu suczek kwotę 510,00 zł z bazarku zakończonego 12.12.2021 r.

Serdecznie dziękuję biorącym udział w bazarku.

Posted

I jeszcze Kofi dzisiaj, pani nią zachwycona, dziękuje za sunię. Kofi też szczęśliwa, przymila się, podskakuje z radości, jak wychodzi na spacerek.  A minka to u Kofi zawsze chyba taka.

IMG_20220106_123203.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 5.01.2022 o 22:37, elik napisał:

2.01.2022 wreszcie mogłam przelać na konto obu suczek kwotę 510,00 zł z bazarku zakończonego 12.12.2021 r.

Serdecznie dziękuję biorącym udział w bazarku.

Jeszcze raz Elu bardzo dziękuję za bazarek, kwota znacznie powiększy konto Kofi i Bei serce-ruchomy-obrazek-0824.gif

Dnia 5.01.2022 o 23:18, Tyśka) napisał:

Cudownie:) Szczęścia, psinko! To zdejmuję ogłoszenie Bei.

Tak, to ten czas. Pięknie Ci Tysiu dziękuję  za pomoc w ogłaszaniu, masz spory udział w szczęściu obu suczekserce-ruchomy-obrazek-0824.gif

Dziękuje też Jagnie i b-b serce-ruchomy-obrazek-0824.gif

Dnia 5.01.2022 o 23:56, Ewa Marta napisał:

Jakie dobre wiadomości!

Tak, to ogromna radość, kiedy poszukiwanie domu dla 4 suczek kończy się tak wspaniale:).

Radość tym większa, że szczeniaki pokonały straszną chorobę.

Dnia 6.01.2022 o 23:07, Poker napisał:

Chociaż te wiadomości trochę pocieszają.

Tak już jest, ze te dobre wieści przeplatane są tragicznymi, a tym razem odeszła jedna z nas:(

Dnia 7.01.2022 o 03:34, Nesiowata napisał:

Trzymajcie się dziewczyny.

Dziekuję w imieniu suczek, przy takim wsparciu będzie dobrze:)

• Like 1
Posted

U Bei też dobrze, dzisiaj dostałam taką fotkę:)

Wczoraj było trochę stresu, sunia nie załatwiała się, ale dzisiaj już wszystko dobrze.

1641571227652.jpg

• Like 6
Posted

Brzusio do góry czyli czuje się bezpiecznie.

helli ma rację, ta wtyczka jest w złym miejscu. Trzeba ją wyciągnąć z kontaktu. Chyba , że w domu jest bezpiecznik różnicowy, który natychmiast wyłączy dopływ prądy. Ale i tak lepiej nie kusić losu.

Posted
Dnia 7.01.2022 o 22:44, Poker napisał:

Brzusio do góry czyli czuje się bezpiecznie.

helli ma rację, ta wtyczka jest w złym miejscu. Trzeba ją wyciągnąć z kontaktu. Chyba , że w domu jest bezpiecznik różnicowy, który natychmiast wyłączy dopływ prądy. Ale i tak lepiej nie kusić losu.

Przekażę młodym, dziękuję za czujność, helli też, tylko mi podwójne cytowanie nie wskakuje

Posted
Dnia 7.01.2022 o 22:57, Tola napisał:

Przekażę młodym, dziękuję za czujność, rozi też, tylko mi podwójne cytowanie nie wskakuje

Pewnie miałaś na myśli helli.

Posted
Dnia 7.01.2022 o 23:01, elik napisał:

Pewnie miałaś na myśli helli.

No pewnie, że helli, przepraszam.

Ja nadal jestem myślami w czasie, kiedy była z nami Zulinka.

I tylko czasami w terażniejszości, do której wciąż się spóżniam i na którą wciąż brak mi czasu. 

• Like 2
Posted
Dnia 7.01.2022 o 23:51, Tola napisał:

No pewnie, że helli, przepraszam.

Ja nadal jestem myślami w czasie, kiedy była z nami Zulinka.

I tylko czasami w terażniejszości, do której wciąż się spóżniam i na którą wciąż brak mi czasu. 

naprawdę nie masz za co przepraszać. Tyle serca, tyle dobra, tyle pomocy otrzymuje od Ciebie tak wiele, wiele psiaków i kociaków ❤️ nawet z bólem w sercu,  w czasie żałoby o nikim nie zapominasz ❤️❤️❤️ 

• Like 2
Posted
Dnia 7.01.2022 o 22:57, Tola napisał:

Przekażę młodym, dziękuję za czujność, helli też, tylko mi podwójne cytowanie nie wskakuje

Dopiero zajrzałam. Dobrze, ze Helli tak czujna. Bea u nas przegryzła kabel z przedłużacza.

Posted
Dnia 8.01.2022 o 12:47, mari23 napisał:

naprawdę nie masz za co przepraszać. Tyle serca, tyle dobra, tyle pomocy otrzymuje od Ciebie tak wiele, wiele psiaków i kociaków ❤️ nawet z bólem w sercu,  w czasie żałoby o nikim nie zapominasz ❤️❤️❤️ 

Dzięki mari za cieplutkie słowa, ale uwierz, że wiele wysiłku kosztuje mnie  każdy nowy dzień:(