Jump to content
Dogomania

TOLA I STEFCIA POKONAŁY PARWO i mają własne domy-w Krakowie i w Bytomiu:) Koffi i Bea już we własnych domach-w Bielsku B. i w Krakowie:) Cudne malizny w schronisku, nie dadzą rady w ogólnym boksie, pomóżcie zabrać je przed zimą do ciepłego miejsca.

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.12.2021 o 11:22, nina65 napisał:

Witam Wszystkich cieplutko, czy wiadomo jak Kofii zachowuje się do kotów? 

Była wczoraj sprawdzana, bo Pani która umowila się na wtorek na zapoznanie tez ma kota. Z tym ze była przez chwilę. Była kotami zainteresowana, ale nie agresywnie i nie chciała ich gonić. Tylko moje koty zupełnie nie boją się psów i same do nich z ciekawości podchodzą.  Nie była sprawdzona na kota mniej kontaktowego czy uciekającego.

Posted

To nie koniec dobrych wieści. dziś Koffi miala spotkanie z chętna rodziną.  Bala się obcych osób, ale sunia państwa była bardzo kontaktowa i ją  zachęcała  do kontaktu. O jej reakcję rodzinie chodzilo. Rodzina jest wiec na tak. Pani ma wysłać fundacji ankietę PA. Gdyby doszło do adopcji, to moga ja odebrać po świętach, żeby nie fundować stresu w związku z goszczeniem rodziny.

• Like 5
Posted
Dnia 21.12.2021 o 12:50, Jaaga napisał:

To nie koniec dobrych wieści. dziś Koffi miala spotkanie z chętna rodziną.  Bala się obcych osób, ale sunia państwa była bardzo kontaktowa i ją  zachęcała  do kontaktu. O jej reakcję rodzinie chodzilo. Rodzina jest wiec na tak. Pani ma wysłać fundacji ankietę PA. Gdyby doszło do adopcji, to moga ja odebrać po świętach, żeby nie fundować stresu w związku z goszczeniem 

Dnia 19.12.2021 o 21:22, Poker napisał:

A jak nie pojedzie, to są dwa chętne domy do pomocy.

Ja też jestem chętna

• Like 1
Posted
Dnia 22.12.2021 o 10:06, nina65 napisał:

Ja też jestem chętna

Wiem, wiem. Tylko tamta rodzina juz dłużej czekała na sprawdzenie na kota. Jednak mąż mial tyle na glowie, ze dopiero niedawno to dla nich zrobił. Oni są w 100% zdecydowani na Koffi po Poznaniu jej na żywo.  Jeszcze tylko my tam do jedziemy. Za to są wolne wszystkie trzy szczeniaczki córeczki Gajki.

Posted
Dnia 22.12.2021 o 11:40, nina65 napisał:

😔

Rozmawiałyśmy dzisiaj, na pewno znajdziemy cudną malutką sunię i dostanie szansę na nowe życie dzięki Joli:)

Posted

Przed świętami mamy bardzo dobre wieści w sprawie Lusi vel Bei - - sunia miała robione badania i wyniki wątroby bardzo się poprawiły.

Jest dom z Krakowa zainteresowany małą, zgłosili się jeszcze z tych pierwszych ogłoszeń, cierpliwie czekali.

Po świętach będzie wizyta i zobaczymy, czy wszystkie sunie z tego  wątku  będą miały swoje domy.

Teraz prosimy o  kciuki za Beę:)

DSC06074.JPG

• Like 4