Jump to content
Dogomania

POMOCY. BRAKUJE 215,- DEKLARACJI .Kat czy ofiara ? Jednak ofiara nieodpowiedzialnych ludzi. Już na wolności - u Jaaga. Smutna zagubiona w schroniskowym świecie owczareczka .

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.02.2022 o 12:25, Jaaga napisał:

Zrobiłam Andżeli ogłoszenie na Wrocław. Czy ktoś da radę je wyróżnić? Bez tego nie ma szans.  https://www.olx.pl/d/oferta/andzela-owczarek-niemiecki-wysterylizowana-zdrowa-szuka-domu-adopcja-CID103-IDNVgKD.html?

Bardzo prosze o zrobienie ogłoszeń na inne miasta, ale w takiej odległości, żeby ludzie dali radę sami przyjechac, bo to szczególny przypadek i konieczne jest zapoznanie. Może Bielsko-Biała, Katowice, Kraków, Opole?

Mam ogłoszenie Diany na Katowice chyba. Mogę zamienić na Andżelę, tylko jakiś tekścior poproszę, bo z konceptem u mnie ostatnio średnio. Czy mogę wykorzystać któryś tekst z innego ogłoszenia? I czyj numer podać? 

Posted
Dnia 18.02.2022 o 19:53, agat21 napisał:

Mam ogłoszenie Diany na Katowice chyba. Mogę zamienić na Andżelę, tylko jakiś tekścior poproszę, bo z konceptem u mnie ostatnio średnio. Czy mogę wykorzystać któryś tekst z innego ogłoszenia? I czyj numer podać? 

Dziękuję.  Numer moj, bo pewnie i tak tłumów chętnych nie będzie.  Chyba cos musiałabyś choć minimalnie zmienić, żeby serwis nie usunął. 

• 2 weeks later...
Posted

Mialam dwa telefony o Andżelę. Jeden Pan powiedział, że jego suka dostala raka i ją uspił iszuka nowej. Czujecie, żadnego zabiegu, leczenia. Oczywiście Andżela za stara. Drugi dzwonil Ukrainiec. Mial owczarke policyjną i zmarła. Teraz kupują w Polce dom i szuka za darmo suni ON do 3 lat. 

Posted
Dnia 7.03.2022 o 09:04, Aska7 napisał:

Brat dalej za kratami

20220306_095410_resize_80.jpg

Zobacz, jak tam jest w środku mokro 😞 To nie życie, tylko wegetacja. Ciasno, ciemno, mokro. Zero normalności. 

• 2 weeks later...
Posted

Skończyło się wyróznienie ogloszenia Andżeli, czy ktoś dałby rade je wyróznić? https://www.olx.pl/d/oferta/andzela-owczarek-niemiecki-wysterylizowana-zdrowa-szuka-domu-adopcja-CID103-IDNVgKD.html?bs=olx_pro_listing

Andżela jakby ciut schudła, a ma apetyt, Chciałabym jej zrobić badanie krwi. jest starszą suczką, nie miała badanej krwi. Nie chciałabym czegoś przeoczyć. Teraz jest luzem z naszymi, więc ma stały dostep do karmy. Mimo to nie nabiera ciała.

Jest aktywna, pogodna. Szkoda, ze nikt juz o nią nie zadzwonił.

Posted
Dnia 27.03.2022 o 11:37, Jaaga napisał:

Chciałabym jej zrobić badanie krwi. jest starszą suczką, nie miała badanej krwi. Nie chciałabym czegoś przeoczyć

Moim zdaniem to dobry pomysł. Pieniądze są .