mdk8 Posted February 24 Author Posted February 24 17.02.2025 konfirm31 30,- II Bardzo dziękuję 🙂 Quote
mdk8 Posted March 11 Author Posted March 11 08.03 Iwona z Sosnowca 50,- 10.03 konfirm31 30,- Pięknie dziękuję 🙂 Quote
Tola Posted March 12 Posted March 12 Wpłaty dla Andżeli na konto Zea, bardzo dziękujemy: 40 zł - Isiak (25.02.) 10 zł - Nesiowata (04.03.) 40 zł - Limonka80 (06.03.) 20 zł - mgog (07.03.) 2 mies. 100 zł - hamam (10.03.) III - VII Quote
Jaaga Posted March 18 Posted March 18 Przeoczyłam, że już w tym miesiącu mamy tak dużą podwyżkę ZUS-u, więc od przyszłego miesiąca musimy doliczyć po 35 zł do miesiecznego kosztu hotelowania każdego psa. Quote
Jaaga Posted March 21 Posted March 21 W przyszłym tygodniu na cały weekend przyjeżdżają do nas wolontariusze, przyjaciele naszej córki. Andżela będzie zachwycona, bo ona uwielbia Minię i w ogóle odwiedziny gości. Minia wkrótce wraca na wieś, a Andżela przywykla przez te 5 lat, że odbierałysmy ją razem z busa. Coraz częściej myślę, że ta ich obojga drastyczna przeszlosc mogła być tylko przykrywką, zwłaszcza że niczego nie dalo sie ustalić. Naprawdę mając ich oboje, trudno w to uwierzyć, bo mało psów tak kocha wszystkich ludzi, jak Andżela. 3 Quote
Jaaga Posted March 23 Posted March 23 Tyle co pisałam o Andżeli, a wieczorem wrócił jej zespół przedsionkowy. Akurat lekarz musiał przyjechać dla nas do przychodni, bo urodzil się szczeniak do eutanazji, wiec szczęście w nieszczęściu, że lekarz d razu dał steryd Andżeli i po 2 godz. objawy minęły. Nie wiem , ile policzy, bo odesłał Andrzeja bez płacenia, tak był zmęczony po całym dniu pracy i powrocie do przychodni ledwo dotarł do domu. Pwnie to bedzie niewiele, bo tylko jedna dawka a nie cale leczenie, wezmę paragon w poniedziałek. Quote
mdk8 Posted March 23 Author Posted March 23 Dnia 21.03.2025 o 15:52, Jaaga napisał: Coraz częściej myślę, że ta ich obojga drastyczna przeszlosc mogła być tylko przykrywką, zwłaszcza że niczego nie dalo sie ustalić. Naprawdę mając ich oboje, trudno w to uwierzyć, bo mało psów tak kocha wszystkich ludzi, jak Andżela. Czasami ludzie sami dopisują historię taką jaka im pasuje. A zawsze przy tym cierpią zwierzęta 😞 Dnia 23.03.2025 o 10:31, Jaaga napisał: Tyle co pisałam o Andżeli, a wieczorem wrócił jej zespół przedsionkowy. Biedna malutka. Niestety starość jest okropna : ludzi i zwierząt . Oby dała radę jak najdłużej . Quote
Jaaga Posted March 24 Posted March 24 Dnia 23.03.2025 o 13:40, mdk8 napisał: Biedna malutka. Niestety starość jest okropna : ludzi i zwierząt . Oby dała radę jak najdłużej . Na szczęście jest stale z nami, więc te zmiany szybko da się wyłapać. Wczoraj wróciła po 1,5 tyg w Katowicach młodsza córka, ta z większym autyzmem, ktora jest prawie nierozłączna ze mną. Powiedziałam jej, że wreszcie, bo mi brakowało, że nikt za mną stale nie chodził, a ona mi odpowiedziała - przecież masz jeszcze Andżelę😆 2 Quote
Jaaga Posted March 31 Posted March 31 Rozliczenie Andżeli: 195 zł. Karma była do końca miesiąca. Zakupiłam 2 worki po 15 kg FitActive z wołowiną na fakturę na ZEA -270 zł Quote
mdk8 Posted April 1 Author Posted April 1 Dnia 18.03.2025 o 14:08, Jaaga napisał: Przeoczyłam, że już w tym miesiącu mamy tak dużą podwyżkę ZUS-u, więc od przyszłego miesiąca musimy doliczyć po 35 zł do miesiecznego kosztu hotelowania każdego psa. Dnia 31.03.2025 o 14:36, Jaaga napisał: Miało być więcej . Ile mam przelać ? Quote
Tola Posted April 6 Posted April 6 Wpłaty dla Andżeli na konto Zea, bardzo dziękujemy: 40 zł - Isiak (26.03.) 40 zł - Limonka80 (02.04.) 10 zł - Nesiowata (03.04. ) Quote
Tola Posted April 6 Posted April 6 Dnia 31.03.2025 o 13:55, Jaaga napisał: Rozliczenie Andżeli: 195 zł. Karma była do końca miesiąca. Zakupiłam 2 worki po 15 kg FitActive z wołowiną na fakturę na ZEA -270 zł Faktura opłacona: 270 zł Psy Jagna hotelowanie 3.pdf Quote
mdk8 Posted April 14 Author Posted April 14 Dnia 18.03.2025 o 14:08, Jaaga napisał: Przeoczyłam, że już w tym miesiącu mamy tak dużą podwyżkę ZUS-u, więc od przyszłego miesiąca musimy doliczyć po 35 zł do miesiecznego kosztu hotelowania każdego psa. Dnia 6.04.2025 o 18:37, Tola napisał: Wpłaty dla Andżeli na konto Zea, bardzo dziękujemy: 40 zł - Isiak (26.03.) 40 zł - Limonka80 (02.04.) 10 zł - Nesiowata (03.04. ) Bardzo bym prosiła o opłacenie rachunku za kwiecień z konta ZEA . Quote
Jaaga Posted April 15 Posted April 15 Dnia 14.04.2025 o 19:48, mdk8 napisał: Bardzo bym prosiła o opłacenie rachunku za kwiecień z konta ZEA . Wystawimy fakturę na zea. Quote
konfirm31 Posted April 15 Posted April 15 Zwiększyłam swoją miesięczną wpłatę na Oneczkę o 20 zł czyli w sumie do 50 zł. Dziękuję, Jaago za opiekę nad nią i Tobie mdk8, za wspaniałe prowadzone rozliczenia. 2 Quote
Jaaga Posted April 15 Posted April 15 Dnia 15.04.2025 o 11:55, konfirm31 napisał: Zwiększyłam swoją miesięczną wpłatę na Oneczkę o 20 zł czyli w sumie do 50 zł. Dziękuję, Jaago za opiekę nad nią i Tobie mdk8, za wspaniałe prowadzone rozliczenia. Dziękuję Ci bardzo za zwiekszenie deklaracji dla obojga. Czas ich nie oszczędza niestety. Andżeli już szwankuje kręgosłup, ale jednak jeszcze na widok Zoji daje radę w miarę sprawnie wyjść z legowiska 😉 Myślałam najpierw, że to stawy, ale ewidentnie kręgosłup siada. No i pewnie dlatego w czasie snu bezwiednie robi kupę. Na razie jakoś się trzyma, jednak ogólnie już widać jak zmienia się ze starości. Na szczęście nadal nie ma żadnych zmian nowotworowych, których obawiałam się po usunięciu wczesniejszych guzów. Stale ją sprawdzam. Całe szczęście, że udało się wtedy ich oboje wyciągnąć ze schroniska. Takie kochane psy. 2 Quote
konfirm31 Posted April 15 Posted April 15 ONki to nasze ukochane psy i bardzo żałujemy, że PESEL uniemożliwił nam adopcję kolejnej oneczki. Dlatego od lat wspieramy Skarpetę Owczarkową i w miarę możliwości, ONki z dogo. Cieszę się bardzo, że te dwie bidy znalazły u Was taki dobry dom na stare lata. Za nikim tak się nie oglądam na ulicy, jak za mijającym mnie ONkiem. 1 Quote
mdk8 Posted April 15 Author Posted April 15 Dnia 15.04.2025 o 11:55, konfirm31 napisał: Zwiększyłam swoją miesięczną wpłatę na Oneczkę o 20 zł czyli w sumie do 50 zł. Dziękuję, Jaago za opiekę nad nią i Tobie mdk8, za wspaniałe prowadzone rozliczenia. Bardzo dziękuję 🙂 Quote
mdk8 Posted April 15 Author Posted April 15 Dnia 15.04.2025 o 09:40, Jaaga napisał: Wystawimy fakturę na zea. Dziękuję 🙂 Na Zea są pieniądze a u mnie nie ma na kolejny m-c. Quote
mdk8 Posted April 15 Author Posted April 15 14.04 Iwona z Sosnowca 60,- 15.04 konfirm31 50,- Bardzo Wam kochane dziękuję 🙂 Quote
Recommended Posts