Jump to content
Dogomania

Szorstka vel Czetka zaprasza wszystkich, których boli los niewidzialnych psów w schronisku. Zamieszkała w Kobyłce pod Warszawą :)

Recommended Posts

Posted

Jaki to koszt ?

Jak pisałam zrobię bazarek spożywczy, ale dopiero jak skończę suszyć jabłka. Teraz mam słoiki z syropem z kwiatów czarnego bzu i z mniszka. Gdyby ktoś z Warszawy byłby zainteresowany, podesłałabym przez agat21. Może uzbiera się jakaś sumka na już.

Posted
Dnia 14.10.2021 o 19:50, agat21 napisał:

Ile Pati by wzięła za transport? 

Za ten poprzedni transport  do Konstancina wzięła chyba  600 zł, zaraz sprawdzę,  teraz paliwo droższe...

Posted
Dnia 14.10.2021 o 20:30, Tola napisał:

Za ten poprzedni transport  do Konstancina wzięła chyba  600 zł, zaraz sprawdzę,  teraz paliwo droższe...

Dnia 14.10.2021 o 20:44, Tola napisał:

Sprawdziłam - za poprzedni ze schroniska wzięła 500 zł.

Ale do Konstancina? To jeszcze do Mazowszanków czy Pułtuska kawał. 😞 Chyba żeby ktoś w Warszawie czy okolicach przetrzymał ją do czasu aż my będziemy jechać, do tego 30 października.

Posted
Dnia 14.10.2021 o 20:58, agat21 napisał:

Ale do Konstancina? To jeszcze do Mazowszanków czy Pułtuska kawał. 😞 Chyba żeby ktoś w Warszawie czy okolicach przetrzymał ją do czasu aż my będziemy jechać, do tego 30 października.

PatiC wtedy wiozła psy do Konstancina.  Może ktoś z Warszawy lub okolic zawiózłby sunię za koszt paliwa...

Będę myśleć o tym przystanku w Warszawie...

Posted

Jutro mam mieć odpowiedz, czy będę miała gratisowy transport do Warszawy; jeśli tak, to dalej poprosiłabym chyba o podwóz PatiC...

Jednocześnie szukam kogoś, kto mógłby zaopiekować się sunią do końca miesiąca.

To taka wersja najbardziej optymistyczna...

Posted
Dnia 15.10.2021 o 20:28, Tola napisał:

Jutro mam mieć odpowiedz, czy będę miała gratisowy transport do Warszawy; jeśli tak, to dalej poprosiłabym chyba o podwóz PatiC...

Jednocześnie szukam kogoś, kto mógłby zaopiekować się sunią do końca miesiąca.

To taka wersja najbardziej optymistyczna...

A kiedy ten darmowy transport do Warszawy się szykuje?

Posted
Dnia 15.10.2021 o 20:42, agat21 napisał:

A kiedy ten darmowy transport do Warszawy się szykuje?

Jutro będę wiedziała, czy w najbliższym czasie jeszcze jedzie, był 10 dni temu, dzwonił, że kota nam może nam zabrać...

Posted
Dnia 15.10.2021 o 20:45, Tola napisał:

Jutro będę wiedziała, czy w najbliższym czasie jeszcze jedzie, był 10 dni temu, dzwonił, że kota nam może nam zabrać...

Ok, to czekamy. 

Posted
Dnia 16.10.2021 o 09:51, malagos napisał:

I jaki ma spojrzenie! Bystre, takie terierowate 🙂 ciekawe, jak do kota Mazowszankowego się odniesie.

Trzymamy mocno  kciuki za psiokocią przyjaźń. 

Posted
Dnia 16.10.2021 o 08:31, konfirm31 napisał:

Hiszpańska księżniczka, chociaż blondynka, we wspaniałej, delikatnej kryzie. Sam wdzięk 🙂

Bardzo trafne i fantazyjne spostrzeżenie  🙂

Dnia 16.10.2021 o 09:51, malagos napisał:

I jaki ma spojrzenie! Bystre, takie terierowate 🙂 ciekawe, jak do kota Mazowszankowego się odniesie.

i powiedziałabym niemal filozoficzne. Jakby się nad czymś zastanawiała, coś rozważała  🙂