Jump to content
Dogomania

Szorstka vel Czetka zaprasza wszystkich, których boli los niewidzialnych psów w schronisku. Zamieszkała w Kobyłce pod Warszawą :)

Recommended Posts

Posted

Na razie jest wszystko dobrze, koty obserwują, rezydentka Melcia też, ale wszyscy bardziej ciekawi, niż przestraszeni;)

Pani napisała, że Czetka vel Czika   jest idealna, oby tak dalej;).

• Like 1
Posted
Dnia 4.12.2021 o 16:33, Mazowszanka13 napisał:

Zarejestrowałam podwójnie Czetkę.

Zapłaciłam 90 zł (2x45 zł) Został dług -26,79 zł, który spłaciłam.

Patrz str 15

Konto Czetki wyzerowane !

Mazowszanko z bazareczku dla Czetuni beda jeszcze pieniazki,jeszcze trwa bazarek
Posted
Dnia 4.12.2021 o 19:20, Mazowszanka13 napisał:

Dnia 4.12.2021 o 19:46, Tola napisał:

Ja jeszcze mam  takie zdjęcie:

3700695875746268637.jpg

Najpiekniejszego wspolnego razem razem Czetuniu
                             cieszymy cala dusza  modlimy za wszytko
Posted
Dnia 4.12.2021 o 19:54, Nadziejka napisał:
Mazowszanko z bazareczku dla Czetuni beda jeszcze pieniazki,jeszcze trwa bazarek

Dziękujemy Nadziejko:) 

Ewentualne wpłaty przelej na konto ZEA. Chyba, że Tola zadecyduje inaczej. Ja rozliczyłam moje wydatki i nie ma długu (str 15)

Posted
Dnia 5.12.2021 o 08:47, Jo37 napisał:

Tyle sunia nasiedziała się w schronisku. Jak dobrze, że Małgosia zaoferowała jej DT.

Joasiu, na szczęście Czetki złożył się wysiłek wielu osób.

Tola wypatrzyła Czetkę i wyciągnęła ją ze schronu, agat21 przywiozła ją do mnie. Elik i Nadziejka zrobiły bazarki. Figunia, Nesiowata,limonka80, CZETKA, Karen116,wiolhelm170 wpłaciły pieniądze. Agat21 sprzedała moje syropy. Mari23, Tyśka, Ellig,Tola zrobiły ogłoszenia. Ty zrobiłaś wizytę pa. Imponująca i owocna współpraca. Serce się raduje:)

Mam nadzieję, że nikogo nie ominęłam.Jeżeli tak, z góry przepraszam.

• Like 5
  • Upvote 1
Posted
Dnia 5.12.2021 o 09:54, Mazowszanka13 napisał:

Dziękujemy Nadziejko:) 

Ewentualne wpłaty przelej na konto ZEA. Chyba, że Tola zadecyduje inaczej. Ja rozliczyłam moje wydatki i nie ma długu (str 15)

Ciociu to bedzie dwadziescia kilka zl z kramku reszta pieniazka
 Sciskam za wszystko bardzo bardzo serdecznie
  • Like 1
Posted

U Czetki noc minęła spokojnie, sunia cichutko przespała do rana na swoim posłaniu. Tak jak pisała Mazowszanka - w domu Czetka jest cichutka, spokojną, bardzo grzeczna. Rano był spacerek, węszenie, bo tyle nowych zapachów! Jest też już radość i machanie ogonkiem, państwo zachwyceni sunią, bardzo dziękują. My też bardzo dziękujemy za taki dom 🥰

• Like 4
Posted

Myślę, że Czetka znalazła swój i nasz wymarzony dom, takiego  szukaliśmy.🥰 Bardzo dziękuję Mazowszance za ofertę DT i za wspaniałą opiekę nad sunią. 🌹❣️❣️🌹Bez tej pomocy nie byłoby teraz sukcesu. Dziękuję też  wszystkim, którzy byli tutaj z nami i pomagali jak mogli  - wszyscy mamy powód do wielkiej radości

❤️🌹❤️

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Tylko nie zostawiałabym Czetki samej w kuchni ani z możliwością samodzielnego dostępu do kuchni. Prawie każdy były "azylant" spróbuje badać wszystko, co choć trochę pachnie jedzeniem.

Posted
Dnia 6.12.2021 o 11:11, Sowa napisał:

Tylko nie zostawiałabym Czetki samej w kuchni ani z możliwością samodzielnego dostępu do kuchni. Prawie każdy były "azylant" spróbuje badać wszystko, co choć trochę pachnie jedzeniem.

Przekaże pani Anicie, dziękuję.

Posted

Wczoraj długo rozjawiałam z p. Anitą, bardzo chwali Czetkę- nastawili się z mężem na początkowe problemy, a tu nie ma żadnych 🥰 Dostałam też zdjęcie suni w nowych szelkach 🙂

IMG_20211207_201421.jpg

• Like 3
Posted
On 12/7/2021 at 9:20 PM, Tola said:

Wczoraj dlugobrizjawiałam z p. Anitą, bardzo chwali Czetkę- nastawili Sue z mężem na początkowe problemy, a tu nie ma żadnych 🥰 Dostałam też zdjęcie suni w nowych szelkach 🙂

IMG_20211207_201421.jpg

Sie prezentuje Lachon jeden! Tylko moze Pani Anicie jeszcze adresowke zasugerowac? Dla Czetulca oczywiscie😙, no chyba ze ma i przeoczylam.

Posted
Dnia 7.12.2021 o 20:34, CZETKA napisał:

Aaaa, czy Czetka to nadal Czetka? Byla jakas wzmianka ze teraz Czika?

Czetka, Czika i Czesia - zobaczymy co się przyjmie;)

• Like 1