Jump to content
Dogomania

Szorstka vel Czetka zaprasza wszystkich, których boli los niewidzialnych psów w schronisku. Zamieszkała w Kobyłce pod Warszawą :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.10.2021 o 20:28, Tola napisał:

Świetny filmik:)

Obawiałam się o koty, niepotrzebnie:)

Ja też się martwiłam.

Dnia 20.10.2021 o 20:38, Sowa napisał:

Ona musiała być domowym psem. 

Mnie też się tak wydaje.

Posted

Łapy rzeczywiście długaśne :) śliczna jest i rzeczywiście trochę z owczarka jakby miała, tylko drobniejsza, ale przypomina Baja, który jest u Maćka :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 20.10.2021 o 20:53, Poker napisał:

To nie Czegoś ma za długie łapy tylko poducha jest za mała:)

Za mała, bo duże posłanko w sypialni czeka na wykąpanie. W sionce ma spore, ale woli siedzieć w kuchni, choć chyba jej za gorąco,bo zieje.

Posted
Dnia 20.10.2021 o 20:55, Tola napisał:

Jest chyba i pierwszy uśmiech:)

Oczy mam mokre, oglądam po parę razy żeby uwierzyć, że to się dzieje naprawdę.

Ogonkiem też zamerdała nieśmiało.

Posted

A może w jakiejś pseudo rozmnażano omc (o mało co) lakenoisy? Długie nogi, uszy i pysk owczarkowate i prawie szorstki włos?

Tak czy tak, uśmiecha się na pewno.

Posted
Dnia 20.10.2021 o 21:09, Sowa napisał:

A może w jakiejś pseudo rozmnażano omc (o mało co) lakenoisy? Długie nogi, uszy i pysk owczarkowate i prawie szorstki włos?

Tak czy tak, uśmiecha się na pewno.

Faktycznie, jest w typie. I się uśmiecha 🙂

Posted

Rewelacja!  Nie miałam kilka godzin netu (awaria) i jak tylko się pojawił, to biegiem na ten wątek. Radości co nie miara. Przeczytałam jednym tchem i jak Martusia, z mokrymi oczodołami  🙂  

Wiwat Dziewczyny, wiwat Czetka!

Posted
Dnia 20.10.2021 o 21:02, Aldrumka napisał:

Wzruszająca akcja 

Agatko a jak łokieć ?

Dzięki Alusiu, jakoś to zniósł 😄 Nie jest źle, tylko trochę pobolewa, myślałam, że będzie gorzej. Powiedzmy, że to taka forma rehabilitacji była 😉

• Like 1
Posted

Z rzeczy bardziej formalnych: na konto wpłynęło mi 465 zł, na podróż wyszło niestety 325 zł, bo wyszło mi nawet ciut ponad 800 km, a paliwo już koszmarnie drogie 😞 Pozostałe 140 zł przelewam na konto Mazowszanki na pierwsze potrzeby suni. Wszystkim składającym się na podróż suńki jeszcze raz serdecznie dziękuję 🙂

obraz.png.899194936366016aedc74da1cec45835.png

• Like 3