Nadziejka Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 Na prezent byc moze Num 25 oslonka mala na doniczunie i na drobiazgi nowa rozowa, metalowa azurkowa cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 Num 26 Avon mgielka niecale pol buteleczki przepiekny ujmujacy zapach trwaly polecam polecam cena wywol 3 zl Ciocia agasz za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 Na prezent tez byc moze Num 27 ksiazka,,Banda niematerialnych szalencow,, przygoda komedia ,mlodosci i fikcja bardzo bardzo fajna dla mlodziezy i dorosly tez sie usmieje stan bardzo dobry str 384 ladny papier ecru okladka za skrzydelkami cena wywol 10 zl Ciocia agasz za wywol dziekuje cudnie! ,,Prawdopodobnie jako jedyny na świecie masz szansę dowiedzieć się z pierwszej ręki, jak wygląda życie pozagrobowe! Nie skorzystasz z takiej okazji? Nazywam się Danny Moon, a moi rodzice są nieprzyzwoicie bogaci. Trzy rzeczy, które kocham: gorzka czekolada, gra w Monopoly i ciemność. Trzy rzeczy, których nienawidzę: guwernantki, nuda i jeszcze raz guwernantki. To przez nieposłuszeństwo względem jednej z nich trafiłem do Polski, do wujostwa i pięciu kuzynek. Czułem się jak na zesłaniu… ale tylko na początku. Któregoś dnia spotkałem tajemniczego brodacza w kapeluszu. Pewnie nie uwierzycie, kiedy wam zdradzę, że był to duch. Wkrótce razem z Anetą, najfajniejszą z moich kuzynek, stanęliśmy przeciwko niebezpiecznemu biznesmenowi, który wykorzystywał duchy do niecnych celów. Włóczyliśmy się nocą po cmentarzu, poznaliśmy agentkę wywiadu Ludwika XVI i włamaliśmy się do… A zresztą przeczytajcie sami...,, Quote
Nadziejka Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 Num 28 ozdoba serducho kolor szary z napisem z zawieszka piekne dosc spore cena wywol 4 zl nowa wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 Num 29 cudna bransoleta kolo metalowe zloty kolor i zawieszka koleczko tu zdj podobne ale brzydkie ...z googla cena wywol 6 zl obnizka nowa wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 Serdecznie witam wieczorem milych gosci zapraszam Quote
elik Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Właśnie skończyłam aktualizować finanse psiaczków i ja też podrzucę na dobranoc 🙂 Quote
Kamila Proc Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 5 minut temu, elik napisał: Podwójne dzień dobry nie zaszkodzi 🙂 nigdy 1 Quote
Nadziejka Posted October 7, 2021 Author Posted October 7, 2021 2 minuty temu, Olena84 napisał: Dzień dobry, licytuję nr 18 Pieknie Dziekuje Olenko Pozdrawiam Quote
Kamila Proc Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 3 minuty temu, Ewa Marta napisał: Dzień dobry, miłego dnia kochani:) wzajemnie 1 Quote
Nadziejka Posted October 7, 2021 Author Posted October 7, 2021 Dolozylam num 28 i 29 cudna bransolete polecam polecam zapraszam Spokojnego i cieplego dzioneczka Wam i lapenkom Quote
Recommended Posts