Radek Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 4 godziny temu, togaa napisał: Gdzie jeszcze w PL były rano 4 stopnie ? Dziś o piątej rano w Warszawie. Quote
Kamila Proc Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 39 minut temu, Radek napisał: Dziś o piątej rano w Warszawie. co za dokladnosc Quote
Malgoska Posted October 8, 2021 Author Posted October 8, 2021 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: siup dzieki za podrzucanie 5 godzin temu, elmas napisał: Poproszę 5, 26, 31 i 32 🙂 Mogłabym poczekać do wieczora z decyzją co do sposobu wysyłki? Muszę kogoś zapytać, czy dałby radę odebrać paczkę z paczkomatu. bardzo dziękuję; jak nie paczkomat to poczta; bedę rozsylac priv i tam uzgodnimy wysylke 5 godzin temu, togaa napisał: Gdzie jeszcze w PL były rano 4 stopnie ? ja mam wrażenie, że u mnie to nawet 4 nie bylo 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: brawo elmas tak 3 godziny temu, Isabel napisał: HOPSA!!! 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: hopsi 1 godzinę temu, Patrycja96 napisał: hoooopla 1 godzinę temu, Radek napisał: Dziś o piątej rano w Warszawie. 28 minut temu, Kamila Proc napisał: co za dokladnosc Quote
Malgoska Posted October 8, 2021 Author Posted October 8, 2021 Przed chwilą, togaa napisał: Zaglądam wieczorkiem. rownocześnie weszłyśmy 🙂 1 Quote
Radek Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: co za dokladnosc To zasługa termometru. Quote
Isabel Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 2 godziny temu, Radek napisał: Miłej soboty. Miłej 🙂 Bo słoneczna już jest 🙂 Quote
Radek Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 46 minut temu, Isabel napisał: Miłej 🙂 Bo słoneczna już jest 🙂 Nawet bardzo słoneczna. 18 minut temu, Kamila Proc napisał: milej I może z lekka leniwej. Quote
Malgoska Posted October 9, 2021 Author Posted October 9, 2021 18 godzin temu, Ellig napisał: Wieczorem podrzucę bazarek. 17 godzin temu, Radek napisał: To zasługa termometru. 10 godzin temu, Ellig napisał: Dzień dobry I zapraszam. 7 godzin temu, Radek napisał: Miłej soboty. 5 godzin temu, Isabel napisał: Miłej 🙂 Bo słoneczna już jest 🙂 4 godziny temu, Radek napisał: Nawet bardzo słoneczna. I może z lekka leniwej. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: z lekka tak 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: hopsi Witam wszystkich. Piękna słoneczna sobota. Zaczynam rozliczenia. Miłego popołudnia dla wszystkich. Quote
Radek Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 3 godziny temu, togaa napisał: Kto wybiera się na spacer ? Ja właśnie wróciłem z dłuższej wyprawy 🙂 2 Quote
Malgoska Posted October 9, 2021 Author Posted October 9, 2021 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: nawzajem dziękuję 1 godzinę temu, Radek napisał: Ja właśnie wróciłem z dłuższej wyprawy 🙂 gdzie byłeś? 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: hopsi hop Quote
Recommended Posts