Jump to content
Dogomania

Szczeniaki z lasu, wszystkie mają domy, Benek po 3 latach ma Rodzinę. Pod opieką Dogomaniaków dzika mamusia SABINKA. Kicia Uffi ma już DS.

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.12.2022 o 13:26, Tyśka) napisał:

Bingo. Może moderatorzy przenieśli ogłoszenie do "zmoderowane"? Ostatnio robią znowu porządki, mi usunęli ogłoszenie dwóch psów, które ogłaszałam razem z Martą biłgorajską. Wychwycili, że każdy z psów ma zrobione 2 ogłoszenia, na 2 różnych kontach.

Czy to Benek?                  Ogłoszony na Kraków

https://www.olx.pl/d/oferta/bingo-szuka-przyjaciela-CID103-IDQRrqK.html?bs=olx_pro_listing

Jeśli tak, to proszę  sprawdź czy dane w ogłoszeniu są aktualne.

Posted

Jeszcze nie zrobiłam ogłoszenia, bo wczoraj i dziś biorę udział w poszukiwaniu suni, któa była u mojej koleżanki w BDT, ale pod moją opieką.

Po 2 latach pobytu w DS 2 dni temu zwiała. Jestem zrozpaczona.

Posted
Dnia 10.12.2022 o 12:26, Tyśka) napisał:

Tak. Dziękuję. W opisie napisałabym tylko, że Benek przebywa w domu tymczasowym a nie hotelu. DT jest płatny ale nadal to DT.

Ok, zaraz poprawię.
Daj znać, gdyby pojechał do DS.

Posted
Dnia 10.12.2022 o 14:29, Poker napisał:

Jeszcze nie zrobiłam ogłoszenia, bo wczoraj i dziś biorę udział w poszukiwaniu suni, któa była u mojej koleżanki w BDT, ale pod moją opieką.

O kurcze, współczuję  😞  Trzymam kciuki.

Posted
Dnia 10.12.2022 o 14:29, Poker napisał:

Pewnie. Bez pośpiechu. Oby sunia się odnalazła

Posted

Dziekuje za ogłoszenie. Imię Berek bardzo mi się podoba, szukałam podobnego do Benka i nie wpadłam na to.

O rety. Szkoda psinki. Czy sunia jest na fejsbukowej grupie Zaginione/Znalezione Wrocław? 

Posted
Dnia 11.12.2022 o 09:40, Tyśka) napisał:

Dziekuje za ogłoszenie. Imię Berek bardzo mi się podoba, szukałam podobnego do Benka i nie wpadłam na to.

O rety. Szkoda psinki. Czy sunia jest na fejsbukowej grupie Zaginione/Znalezione Wrocław? 

też podoba mi się imię.

Chyba jest.. Ludzie z tego osiedla mówi.i , że widzieli na FB,

Tysiu, sprawdź proszę. To  tylko 5 kg . sunia. Strasznie przeżywamy.

Ona uciekła bez winy właścicielki. Jest goła, bez obroży. Ludzi widzieli ma 100 %  ją na osiedlu Olimpia Port. Ona mimo 2 lat w DS jest bardzo płochliwa, nie podejdzie do ludzi.

Ponieważ jest niejadkiem, pewnie długo nie  będzie szukać jedzenia.

Poprosiłam 3 punkty ochroniarskie  z monitoringiem o pomoc. Rozdajemy ulotki, wieszamy plakaty.

Mogła się przemieścić dalej.

437428253_Jula(1).jpg.3c0cf9c53ee2a9f1a4916e81357ed9af.jpg

Posted
Dnia 11.12.2022 o 09:53, Poker napisał:

też podoba mi się imię.

Chyba jest.. Ludzie z tego osiedla mówi.i , że widzieli na FB,

Tysiu, sprawdź proszę. To  tylko 5 kg . sunia. Strasznie przeżywamy.

Ona uciekła bez winy właścicielki. Jest goła, bez obroży. Ludzi widzieli ma 100 %  ją na osiedlu Olimpia Port. Ona mimo 2 lat w DS jest bardzo płochliwa, nie podejdzie do ludzi.

Ponieważ jest niejadkiem, pewnie długo nie  będzie szukać jedzenia.

Poprosiłam 3 punkty ochroniarskie  z monitoringiem o pomoc. Rozdajemy ulotki, wieszamy plakaty.

Mogła się przemieścić dalej.

Piękna sunia 😞 I taka drobizna... rety! Sunia jest na grupie, sporo osób się udziela 😞 Widziałam że ktoś zgłosił, że widział ją 8.12. na ul. Magellana - i tyle, cisza później 😞