Jump to content
Dogomania

Szczeniaki z lasu, wszystkie mają domy, Benek po 3 latach ma Rodzinę. Pod opieką Dogomaniaków dzika mamusia SABINKA. Kicia Uffi ma już DS.

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.11.2022 o 11:16, Kamila Proc napisał:

piekny ten Benio.... ja nie rozumiem

Mnie też się podoba, ale u nas z samcami jest różnie, więc nawet nie myślę o DT dla niego w tej chwili.

Dnia 24.11.2022 o 20:02, elik napisał:

Tysiu, no co Ty???

Nic nic. 😄 Przepraszam! i dziękuję.

Dnia 25.11.2022 o 11:17, Kamila Proc napisał:

to ja potrzymam, jak mozna

Pewnie, że można 😉 

• Like 1
  • Tyśka) changed the title to POTRZEBNY WIZYTATOR DLA PSA BENKA - LEGNICA. Szczeniaki z lasu: do adopcji został BENEK, PO RAZ 3 TRACI DT, PROSZĘ O POMOC W OGŁOSZENIACH. Pod opieką Dogomaniaków dzika mamusia SABINKA. Kicia Uffi ma już DS.
Posted
Dnia 25.11.2022 o 14:14, Poker napisał:

A patmol nie jest przypadkiem z Legnicy? Ktoś robił  j wizytę tylko nie pamiętam dla jakiego psa. Chyba dla małej suni.

Tak. Basia jest z Legnicy. Robiła mi wizytę dla lekliwych psiaków Freski i Dobrusi. Domki cudne.

Niedawno zrobiła też wizytę dla lękowego owczarka z zamojskiego schroniska. Pani osobiście przyjechała po owczusia do Zamościa. Mamy juz zdjęcia z domku.

Mam kontakt z Basią Patmol. 

Posted
Dnia 25.11.2022 o 17:03, elik napisał:

Sądząc po tytule wątku, dom został wstępnie zatwierdzony Tysiu?

Elik wyżej Alaskan pisze że Patmol jest z Legnicy i ma do niej kontakt 

może zrobi wizytę dla Micha 

• Like 1
Posted
Dnia 28.11.2022 o 13:34, Tianku napisał:

Elik wyżej Alaskan pisze że Patmol jest z Legnicy i ma do niej kontakt 

może zrobi wizytę dla Micha 

Na to liczę  🙂  ale zwrócę się z prośbą dopiero po spotkaniu pana z Michem. Pan wybiera się poznać Micha w hotelu i po tym podejmie ostateczna decyzję. Jeśli będzie dalej chętny adoptować Micha,to skontaktuje się z Patmol i poproszę o zrobienie wizyty p/adopcyjnej.

Dzięki  🙂    

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

O, Michowi coś się kroi. Trzymam kciuki, aby zaiskrzyło. 🙂

Dziękuję za podpowiedzi. Marta biłgorajska znalazła wizytatora. Wizyta w sobotę. To nic pewnego jeszcze, bo Państwo chyba sie wahają czy chcą Benka. Prosili o filmiki z nim, ale wizyta się odbędzie. 

• Like 2
  • Tyśka) changed the title to Szczeniaki z lasu: do adopcji został BENEK, PO RAZ 3 TRACI DT, PROSZĘ O POMOC W OGŁOSZENIACH. Pod opieką Dogomaniaków dzika mamusia SABINKA. Kicia Uffi ma już DS.
Posted
Dnia 28.11.2022 o 17:08, Tyśka) napisał:

O, Michowi coś się kroi. Trzymam kciuki, aby zaiskrzyło. 🙂

Dziękuję za podpowiedzi. Marta biłgorajska znalazła wizytatora. Wizyta w sobotę. To nic pewnego jeszcze, bo Państwo chyba sie wahają czy chcą Benka. Prosili o filmiki z nim, ale wizyta się odbędzie. 

Dzięki  🙂    A ja trzymam za Benka, aby wreszcie okazało się, że to ten dom i ci ludzie.

Posted
Dnia 5.12.2022 o 22:20, Tyśka) napisał:

Już po wizycie... nie wiem czy ktoś trzymał kciuki? Jak tak to proszę o kciuki dalej. 

Trzymałam. Szkoda, że nie wyszło. A co jest nie tak?

Posted
Dnia 5.12.2022 o 22:23, Poker napisał:

Trzymałam. Szkoda, że nie wyszło. A co jest nie tak?

Dnia 5.12.2022 o 22:37, agat21 napisał:

Dlaczego? 😕

Znaczy się... dom nie jest zły. Będą dobrym domem, nawet bardzo dobrym, ale oni upatrzyli sobie innego psa. Problem w tym, że nie dostaliby go ze schroniska zbyt szybko. Benek jest jako alternatywa...  Na start będzie wymagał trochę pracy. Marta ma jutro z nimi jeszcze rozmawiać. Sytuacja o tyle trudna, że na DT Benio jest już i tak ponadczasowo, już w maju miał zmienić lokum...

Posted

Sprawa się sama rozwiązała... Panstwo starali się o adopcję kilku psów.Jedna sunia już spakowana i ma zorganizowany transport, więc to ona do nich pojedzie. Tak zdecydowali. Im zależało na czasie.

No cóż, smutno mi, ale nie takich w gorącej wodzie kąpanych Benek szuka.

Posted
Dnia 6.12.2022 o 21:20, Poker napisał:

Benek czeka na ludzi, którzy zakochają się w NIM.

Tak, ale tyle to trwa... już 1,5 roku. 😞

Dnia 6.12.2022 o 21:52, Aldrumka napisał:

Czyli dalej dobre myśli posyłamy 

Jak najbardziej, dziękuję!

Dnia 7.12.2022 o 10:55, Kamila Proc napisał:

znowu Benio pominiety

Niestety, bardzo mi go szkoda. 

Posted
Dnia 9.12.2022 o 12:51, Tyśka) napisał:

Ogłoszenia elik i Marty biłgorajskiej nie są już aktywne. 😞

Z jakim imieniem ja go ogłaszałam?   Mogłabym uaktywnić ogłoszenie, ale nie widzę go w ogłoszeniach zakończonych.

Posted
Dnia 9.12.2022 o 13:24, elik napisał:

Z jakim imieniem ja go ogłaszałam?   Mogłabym uaktywnić ogłoszenie, ale nie widzę go w ogłoszeniach zakończonych.

Bingo. Może moderatorzy przenieśli ogłoszenie do "zmoderowane"? Ostatnio robią znowu porządki, mi usunęli ogłoszenie dwóch psów, które ogłaszałam razem z Martą biłgorajską. Wychwycili, że każdy z psów ma zrobione 2 ogłoszenia, na 2 różnych kontach.