Jump to content
Dogomania

Szczeniaki z lasu, wszystkie mają domy, Benek po 3 latach ma Rodzinę. Pod opieką Dogomaniaków dzika mamusia SABINKA. Kicia Uffi ma już DS.

Recommended Posts

Posted

Aktualne wydatki na Uli i Sabinkę, które są po opieką dzielnej ewu:

Transport anecikowy -  300 zł,

karma - 117 zł

Wet - 40 zł

Transport do Krakowa - koszty wzięły na siebie dziewczyny z Biłgoraja. ♡

W związku z tym spadek po Myszce (ex-tymczasowiczki u malagos), w wysokości 216 zł przelewam na potrzeby Sabinki i Uli, na konto ewu. Potwierdzenie przelewu dorzucę w wolnej chwili.

• Like 1
Posted

Rozumiem, że za transport brakuje 241 zł.

Tysiu chyba wiesz lub możesz się dowiedzieć jak jest z długiem kotków. Co jest pilniejsze do spłacenia ? Komu  przelać pieniądze z bazarku, poproszę o nr konta 

Posted
36 minut temu, Aldrumka napisał:

Rozumiem, że za transport brakuje 241 zł.

Tysiu chyba wiesz lub możesz się dowiedzieć jak jest z długiem kotków. Co jest pilniejsze do spłacenia ? Komu  przelać pieniądze z bazarku, poproszę o nr konta 

Chyba tu jesteśmy na czysto, bo agat21 miała bazarek. Jak ewu przyjdzie to się wypowie.

Na pewno jest dług po Rudasku w Tomaszowie - 400zł. W Royal Wecie w Zamościu wyszło na razie 150zł (pierwsza wizyta), a agat21 przesłała Marcie 300zł, więc tu jesteśmy na czysto. ♡♡♡ O innych kotkach nie wiem, Marta się nie chwali jak finansowo tam wygląda sytuacja. Mogę podać Ci numer konta do Marty i ewentualnie podzielisz kwotę wg uznania na dług po Rudasku i może kotka Yuumi, który ma jechać pod opiekę agat21? Zostawiam Ci pełną dowolność. I... dziękuję ♥︎

Rudasek teraz miewa się lepiej, ale ma wahania nastroju, samopoczucie jak sinusoida... 😞

Posted
Dnia 13.10.2021 o 06:47, Tyśka) napisał:

Mam nadzieję, że Agnieszka zgodzi się na przyjęcie rodzeństwa Alexa i Benka, gdy dadzą się złapać. Klatka jest nastawiona, szczeniaki są widywane w lesie, więc teraz tylko potrzeba odrobiny szczęścia...

Niestety, ani rodzeństwo Alexa i Benka nie chce się złapać, ani nie mamy dla niego DT. Agnieszka, która miała miot Niebieskookiej Bibi nie zdecyduje się wziąć tak podrośniętych dzikusów do siebie 😞 Jest coraz zimniej, czas goni 😞 Staram się pocieszać, że chociaż 14 psiaków i kilka kotów dostało szansę, ale trudno, jak się widzi przed oczami te, które jeszcze biegają na wolności. 

Posted
3 godziny temu, agat21 napisał:

A jak często ktoś odwiedza Alexa i Benka? Oni głównie siedzą w kojcu, prawda?

Dziewczyny są tam codziennie (starają się być), odwiedzają ich i spędzają czas z  nimi. Głównie szczeniory są w kojcu, ale w tym DT są też własne psy i jedna sunia chętnie się bawi z nimi na ogrodzie, matkuje, wychowuje i stawia granice (bo chłopcy sobie pozwalają na bardzo dużo), choć też tylko pod nadzorem właścicielki, bo suczka jest bardzo zaborcza, też po przejściach.

Posted
20 godzin temu, Tyśka) napisał:

Aktualne wydatki na Uli i Sabinkę, które są po opieką dzielnej ewu:

Transport anecikowy -  300 zł,

karma - 117 zł

Wet - 40 zł

Transport do Krakowa - koszty wzięły na siebie dziewczyny z Biłgoraja. ♡

W związku z tym spadek po Myszce (ex-tymczasowiczki u malagos), w wysokości 216 zł przelewam na potrzeby Sabinki i Uli, na konto ewu. Potwierdzenie przelewu dorzucę w wolnej chwili.

216 zł już na koncie psiaczków.

Dziękuję:)

Posted

Przepraszam ,że tu wkleję rozliczenie:

Wpłaty:

Tyska 216 zł

agat 21 320 zł

ewu 100 zł

Razem: 636 zł

Wydatki:

transport 300 zł

karma 117 zł

wet  40 zł

Razem 457 zł

Saldo:

179 zł

18. 10.    Uli ma pierwsze szczepienie. 

Posted
15 minut temu, ewu napisał:

Wpłaty:

Tyska 216 zł

agat 21 320 zł

ewu 100 zł

Wydatki:

transport 300 zł

karma 117 zł

wet  40 zł

Razem 457 zł

Saldo:

179 zł

Nie przepraszaj. Jak chcesz to mogę podlinkować na pierwszej stron gdzie znajdzie się rozliczenie, abyś miała swój post rozliczeniowy.

I proszę o potwierdzenie wpłaty 216 na wątku Myszki:

Posted
2 minuty temu, Tyśka) napisał:

Nie przepraszaj. Jak chcesz to mogę podlinkować na pierwszej stron gdzie znajdzie się rozliczenie, abyś miała swój post rozliczeniowy.

I proszę o potwierdzenie wpłaty 216 na wątku Myszki:

Dziękuję, będę bardzo wdzięczna:)

Posted
Dnia 14.10.2021 o 17:33, ewu napisał:

Wpłaty:

Tyska 216 zł

agat 21 320 zł

ewu 100 zł

Wydatki:

transport 300 zł

karma 117 zł

wet  40 zł

Razem 457 zł

Saldo:

179 zł

Ufff, na razie wystarczyło 😅, jest plus. 

• Like 1
Posted

"Moja" koteczka Uffi ma nawrót kataru 😞 Musi znowu brać antybiotyk. I dopóki nie wyleczy się nie mogę jej wziąć do hotelu 😞 Rany  jakie pechowe kociątko. O Rudasku nie mam wieści, ale zaraz dopytam.

Posted

Rudy koteczek ma lepsze i gorsze dni. Bierze leki, załatwia się sam, ale czasem dziwnie "furczy". Jutro ma kontrolę w Royal Vecie. Oby było dobrze. Strasznie mnie martwi to maleństwo 😞

Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

Rudy koteczek ma lepsze i gorsze dni. Bierze leki, załatwia się sam, ale czasem dziwnie "furczy". Jutro ma kontrolę w Royal Vecie. Oby było dobrze. Strasznie mnie martwi to maleństwo 😞

Rudasek Toffi. 

245893523_429745965391770_3962845713894727165_n.thumb.jpg.31a5b8cce0474355bf0f4661e9fedc86.jpg

Posted
12 godzin temu, agat21 napisał:

"Moja" koteczka Uffi ma nawrót kataru 😞 Musi znowu brać antybiotyk. I dopóki nie wyleczy się nie mogę jej wziąć do hotelu 😞 Rany  jakie pechowe kociątko. O Rudasku nie mam wieści, ale zaraz dopytam.

O rany... bidula...

... czyli to jednak koteczka Uffi, nie kocurek. 😉 Ja rozmawialam o niej z Martą i Gosią, a kicią zajmuje się ktoś inny... Na początku mówiono o kocurku i tak się tego trzymałam, a tu nagle zmiana płci. Najważniejsze, aby malenstwo wyzdrowiało:(

Posted

Tak, koteczek Uffi okazał się koteczką 😄 Też mnie to zaskoczyło, ale w tylu kotach to i pogubić się łatwo.

Toffik biedy bardzo, oby udało się go wyleczyć.

I bardzo Was zapraszam na bazarek, który niedługo się kończy, a z niego kasa ma być dla Sabinki i Ulika. Plisss.. bazarek

Posted
Dnia 15.10.2021 o 11:41, agat21 napisał:

Tak, koteczek Yumi okazał się koteczką 😄 Też mnie to zaskoczyło, ale w tylu kotach to i pogubić się łatwo.

I bardzo Was zapraszam na bazarek, który niedługo się kończy, a z niego kasa ma być dla Sabinki i Ulika. Plisss.. bazarek

lecem

• Upvote 1
Posted
48 minut temu, agat21 napisał:

Tak, koteczek Yumi okazał się koteczką 😄 Też mnie to zaskoczyło, ale w tylu kotach to i pogubić się łatwo.

No tak. Marta fizycznie nie widziała kici, łatwo o jakiś błąd. Mam nadzieję, że szybciutko uda się ją wyleczyć. I Toffisia też 😞