Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Cudne są! Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę je na żywo:-))))

To jeszcze jeden filmik :)

Może w przyszłym tygodniu warto zacząć powoli je ogłaszać? One jeszcze powinny być z mamą z 3 tygodnie, ale domki pewnie od razu się się znajdą. 

Posted

A Dianka to bardzo delikatna suczka. Bardzo towarzyska, kontaktowa. Jak karmi maluchy to idzie do kartonowej budy, tam uczy ich spać, ale rano zawsze Pani Marzenka zastaje ją na kanapie. Jest obeznana z domowymi dźwiękami, nie boi się domowego krzątania. Pani Marzenka mówi, że tak nie zachowuje się podwórkowy pies,  ewidentnie była czyjąś i ktoś ją wyrzucił jak urodziła:( Trzeba będzie jej znaleźć najlepszy dom pod słońcem. Jest kochana, dobra, proludzka, uległa do człowieka. Trochę się kuli jakby czasem ktoś ją bił, ale i tak lubi się przytulać i pozwala przy sobie zrobić wszystko. To młodziutka suczka, ma może z rok.

• Like 3
Posted
14 minut temu, Tyśka) napisał:

Może w przyszłym tygodniu warto zacząć powoli je ogłaszać? One jeszcze powinny być z mamą z 3 tygodnie, ale domki pewnie od razu się się znajdą. 

11 minut temu, Tyśka) napisał:

A Dianka to bardzo delikatna suczka. Bardzo towarzyska, kontaktowa. Jak karmi maluchy to idzie do kartonowej budy, tam uczy ich spać, ale rano zawsze Pani Marzenka zastaje ją na kanapie. Jest obeznana z domowymi dźwiękami, nie boi się domowego krzątania. Pani Marzenka mówi, że tak nie zachowuje się podwórkowy pies,  ewidentnie była czyjąś i ktoś ją wyrzucił jak urodziła:( Trzeba będzie jej znaleźć najlepszy dom pod słońcem. Jest kochana, dobra, proludzka, uległa do człowieka. Trochę się kuli jakby czasem ktoś ją bił, ale i tak lubi się przytulać i pozwala przy sobie zrobić wszystko. To młodziutka suczka, ma może z rok.

75 zl wyslalam Bubuniowi! Rozliczony! Dziekuje Cudnie! Niezwykla bizu Cioci  Nesiowatej i ksiazek kilka Nadziejkowych dla niezwyklego Bubu-sercem do 30  sierpnia g 24.00 - Page 5 - Zakończone - Dogomania

Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

Diance po tym co przeżyła znajdziemy prawdziwy pałac :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

Pewnie szybko znajdą się chętni, chociaż zawsze boję się o dobry dom przy szczeniakach podwójnie :/

Posted
3 godziny temu, Tyśka) napisał:

To jeszcze jeden filmik 🙂

Cudowne brzdące 🙂

Posted
4 godziny temu, agat21 napisał:

Diance po tym co przeżyła znajdziemy prawdziwy pałac :)

:) O tak!!! 

Pewnie szybko znajdą się chętni, chociaż zawsze boję się o dobry dom przy szczeniakach podwójnie :/

No właśnie, a czy ktoś podejmie się rozmów z chętnymi rodzinami i weźmie na siebie podpisanie umowy? Nie ustaliliśmy tego, a nie chcę dokładać dotyhczasowej Opiekunce jeszcze takiej roboty i stresu :(

Już Ci zazdroszczę! :D

Ja też :)

Posted

Nie za bardzo czuję się na siłach rozmawiać z potencjalnymi domami. Miałam ostatnio i wciąż mam i tak sporo telefonów dotyczących adopcji, a większość dzwoni gdy pracuję i nie mogę nawet rozmawiać. Jak proszę o telefon wieczorem, jak będę po pracy - większość się obraża i już nie dzwoni. 

Posted
37 minut temu, agat21 napisał:

Nie za bardzo czuję się na siłach rozmawiać z potencjalnymi domami. Miałam ostatnio i wciąż mam i tak sporo telefonów dotyczących adopcji, a większość dzwoni gdy pracuję i nie mogę nawet rozmawiać. Jak proszę o telefon wieczorem, jak będę po pracy - większość się obraża i już nie dzwoni. 

Agatko, telefony mogą być na mnie. A już na pewno dla  Argo ja sieje domki.

Trzeba zapytać Toli czy zechce rozmawiac z potencjalnymi domkami dla "swoich" suczek.

• Upvote 2
Posted
54 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Agatko, telefony mogą być na mnie. A już na pewno dla  Argo ja sieje domki.

Trzeba zapytać Toli czy zechce rozmawiac z potencjalnymi domkami dla "swoich" suczek.

Cudownie :) To by wiele ułatwiło! 

Posted

Dostałam zdjęcia maluchów, ale do końca nie umiem ich odszyfrować które to które ;)

To na pewno sunia nr 1 - Aura
242709940_176234904555155_3334996941895102713_n.jpg.bd7b2ec5e38e0d0977f8c2b443abf7ef.jpg

To na pewno sunia nr 2 - jeszcze bezimienna

242744979_180553537551650_856170512281230611_n.jpg.9b81d0f24407caf1299908828b6ec204.jpg

Sunia nr 3 - Alma
242772801_3156681807899310_4402332194469023775_n.jpg.26ddb84fc69939028e96ecb194afca76.jpg

Piesek nr 1 - jeszcze bezimienny
242794646_244013651003439_8265965184906348359_n.jpg.5dbd1a5431554cdb44c6a0b996113ed2.jpg

Tu mam dylemat :) Jedno to piesek nr 2 - Argo, a drugie to sunia nr 4 - jeszcze Bezimienna
242816276_555632082330025_3255037551603027153_n.jpg.6f3c55dd66e003364a075a89d40b3bd7.jpg

242780550_261803599171242_1786594909929289795_n.jpg.16ba35175d22e38abec33b117cebe2f0.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
         Cud cud cuda prawdziwe
Matunku matunieczku dzielna kochana i maluteczki smoki i lada moment zaczna podgryzac wszysciutenko co tylko oczenka zobacza 
 Cudem Jest Pani Marzenka niezlomna ponad wszystko 
Posted

Tysienko Agatko melduje ze paczusze szykujemy dla                                                                                    mamuni dzidziniow i P Marzenki

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Dzisiaj wybieram się do psiej rodzinki. Już jestem spakowana. 

Relację zdam po powrocie. 

Serdeczne dzięki Asiu ! :)))

Czekamy z niecierpliwością :)

Posted
34 minuty temu, Nadziejka napisał:

Tysienko Agatko melduje ze paczusze szykujemy dla                                                                                    mamuni dzidziniow i P Marzenki

Dziękujęmy Nadziejko serdecznie za Twoją nieustającą pomoc! :)

Posted
5 minut temu, agat21 napisał:

Serdeczne dzięki Asiu ! :)))

Czekamy z niecierpliwością :)

Rozmawiałam z p. Marzenką. Dianka nie ma już puszek, więc wezmę kilka od swojego malamutka, aby wystarczyło do czasu jak dojdą zamówione. 

Bardzo jestem ciekawa suni i maluszków....