Alaskan malamutte Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Cudne są! Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę je na żywo:-)))) Quote
Tyśka) Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Cudne są! Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę je na żywo:-)))) To jeszcze jeden filmik :) Może w przyszłym tygodniu warto zacząć powoli je ogłaszać? One jeszcze powinny być z mamą z 3 tygodnie, ale domki pewnie od razu się się znajdą. Quote
Tyśka) Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 A Dianka to bardzo delikatna suczka. Bardzo towarzyska, kontaktowa. Jak karmi maluchy to idzie do kartonowej budy, tam uczy ich spać, ale rano zawsze Pani Marzenka zastaje ją na kanapie. Jest obeznana z domowymi dźwiękami, nie boi się domowego krzątania. Pani Marzenka mówi, że tak nie zachowuje się podwórkowy pies, ewidentnie była czyjąś i ktoś ją wyrzucił jak urodziła:( Trzeba będzie jej znaleźć najlepszy dom pod słońcem. Jest kochana, dobra, proludzka, uległa do człowieka. Trochę się kuli jakby czasem ktoś ją bił, ale i tak lubi się przytulać i pozwala przy sobie zrobić wszystko. To młodziutka suczka, ma może z rok. 3 Quote
Nadziejka Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 14 minut temu, Tyśka) napisał: To jeszcze jeden filmik :) Może w przyszłym tygodniu warto zacząć powoli je ogłaszać? One jeszcze powinny być z mamą z 3 tygodnie, ale domki pewnie od razu się się znajdą. 11 minut temu, Tyśka) napisał: A Dianka to bardzo delikatna suczka. Bardzo towarzyska, kontaktowa. Jak karmi maluchy to idzie do kartonowej budy, tam uczy ich spać, ale rano zawsze Pani Marzenka zastaje ją na kanapie. Jest obeznana z domowymi dźwiękami, nie boi się domowego krzątania. Pani Marzenka mówi, że tak nie zachowuje się podwórkowy pies, ewidentnie była czyjąś i ktoś ją wyrzucił jak urodziła:( Trzeba będzie jej znaleźć najlepszy dom pod słońcem. Jest kochana, dobra, proludzka, uległa do człowieka. Trochę się kuli jakby czasem ktoś ją bił, ale i tak lubi się przytulać i pozwala przy sobie zrobić wszystko. To młodziutka suczka, ma może z rok. Quote
agat21 Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Cudowna stołówka :D Jakie żywotne bestyjki! Zaraz trzeba będzie im szukać domów :) Quote
agat21 Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: A Dianka to bardzo delikatna suczka. Bardzo towarzyska, kontaktowa. Jak karmi maluchy to idzie do kartonowej budy, tam uczy ich spać, ale rano zawsze Pani Marzenka zastaje ją na kanapie. Jest obeznana z domowymi dźwiękami, nie boi się domowego krzątania. Pani Marzenka mówi, że tak nie zachowuje się podwórkowy pies, ewidentnie była czyjąś i ktoś ją wyrzucił jak urodziła:( Trzeba będzie jej znaleźć najlepszy dom pod słońcem. Jest kochana, dobra, proludzka, uległa do człowieka. Trochę się kuli jakby czasem ktoś ją bił, ale i tak lubi się przytulać i pozwala przy sobie zrobić wszystko. To młodziutka suczka, ma może z rok. Diance po tym co przeżyła znajdziemy prawdziwy pałac :) 1 Quote
agat21 Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: To jeszcze jeden filmik :) Może w przyszłym tygodniu warto zacząć powoli je ogłaszać? One jeszcze powinny być z mamą z 3 tygodnie, ale domki pewnie od razu się się znajdą. Pewnie szybko znajdą się chętni, chociaż zawsze boję się o dobry dom przy szczeniakach podwójnie :/ Quote
agat21 Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Cudne są! Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę je na żywo:-)))) Już Ci zazdroszczę! :D Quote
agat21 Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Agatko, dzisiaj zrobię zwrot na Twoje konto. Rozliczenie finansów rodzinki jest na pierwszej stronie. Dzięki Asiu. Quote
Ellig Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: To jeszcze jeden filmik 🙂 Może w przyszłym tygodniu warto zacząć powoli je ogłaszać? One jeszcze powinny być z mamą z 3 tygodnie, ale domki pewnie od razu się się znajdą. Cudowne brzdące 🙂 Quote
Tyśka) Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 4 godziny temu, agat21 napisał: Diance po tym co przeżyła znajdziemy prawdziwy pałac :) :) O tak!!! 4 godziny temu, agat21 napisał: Pewnie szybko znajdą się chętni, chociaż zawsze boję się o dobry dom przy szczeniakach podwójnie :/ No właśnie, a czy ktoś podejmie się rozmów z chętnymi rodzinami i weźmie na siebie podpisanie umowy? Nie ustaliliśmy tego, a nie chcę dokładać dotyhczasowej Opiekunce jeszcze takiej roboty i stresu :( 4 godziny temu, agat21 napisał: Już Ci zazdroszczę! :D Ja też :) Quote
agat21 Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 Nie za bardzo czuję się na siłach rozmawiać z potencjalnymi domami. Miałam ostatnio i wciąż mam i tak sporo telefonów dotyczących adopcji, a większość dzwoni gdy pracuję i nie mogę nawet rozmawiać. Jak proszę o telefon wieczorem, jak będę po pracy - większość się obraża i już nie dzwoni. Quote
Alaskan malamutte Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 37 minut temu, agat21 napisał: Nie za bardzo czuję się na siłach rozmawiać z potencjalnymi domami. Miałam ostatnio i wciąż mam i tak sporo telefonów dotyczących adopcji, a większość dzwoni gdy pracuję i nie mogę nawet rozmawiać. Jak proszę o telefon wieczorem, jak będę po pracy - większość się obraża i już nie dzwoni. Agatko, telefony mogą być na mnie. A już na pewno dla Argo ja sieje domki. Trzeba zapytać Toli czy zechce rozmawiac z potencjalnymi domkami dla "swoich" suczek. 2 Quote
Tyśka) Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 54 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Agatko, telefony mogą być na mnie. A już na pewno dla Argo ja sieje domki. Trzeba zapytać Toli czy zechce rozmawiac z potencjalnymi domkami dla "swoich" suczek. Cudownie :) To by wiele ułatwiło! Quote
Tyśka) Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Dostałam zdjęcia maluchów, ale do końca nie umiem ich odszyfrować które to które ;) To na pewno sunia nr 1 - Aura To na pewno sunia nr 2 - jeszcze bezimienna Sunia nr 3 - Alma Piesek nr 1 - jeszcze bezimienny Tu mam dylemat :) Jedno to piesek nr 2 - Argo, a drugie to sunia nr 4 - jeszcze Bezimienna 1 1 Quote
Nadziejka Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Cud cud cuda prawdziwe Matunku matunieczku dzielna kochana i maluteczki smoki i lada moment zaczna podgryzac wszysciutenko co tylko oczenka zobacza Cudem Jest Pani Marzenka niezlomna ponad wszystko Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Dnia 24.09.2021 o 22:19, agat21 napisał: Karma zamówiona plus kilka gryzaczków, żeby dostawa była za darmo. Mam nadzieję, że Dianka podpasie się nieco. Bidunia. Pieniążki zwrócone. Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Na konto Dianki i jej dzieci wpłynęło 100zł od Izabeli, Marii K . Ślicznie dziękujemy Panią Izabelę proszę o nick Quote
Nadziejka Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Tysienko Agatko melduje ze paczusze szykujemy dla mamuni dzidziniow i P Marzenki 1 Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Dzisiaj wybieram się do psiej rodzinki. Już jestem spakowana. Relację zdam po powrocie. 1 1 Quote
agat21 Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiaj wybieram się do psiej rodzinki. Już jestem spakowana. Relację zdam po powrocie. Serdeczne dzięki Asiu ! :))) Czekamy z niecierpliwością :) Quote
agat21 Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 34 minuty temu, Nadziejka napisał: Tysienko Agatko melduje ze paczusze szykujemy dla mamuni dzidziniow i P Marzenki Dziękujęmy Nadziejko serdecznie za Twoją nieustającą pomoc! :) Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 5 minut temu, agat21 napisał: Serdeczne dzięki Asiu ! :))) Czekamy z niecierpliwością :) Rozmawiałam z p. Marzenką. Dianka nie ma już puszek, więc wezmę kilka od swojego malamutka, aby wystarczyło do czasu jak dojdą zamówione. Bardzo jestem ciekawa suni i maluszków.... Quote
Recommended Posts