Nadziejka Posted September 6, 2021 Author Posted September 6, 2021 Bardzo bardzo serdecznie prosimy Quote
elik Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 4 godziny temu, Radek napisał: Czas przypomnieć o bazarku. Najwyższy czas 🙂 I ja się melduję 1 Quote
Radek Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 16 minut temu, elik napisał: Najwyższy czas 🙂 I ja się melduję Dobrze dopilnowany bazarek to podstawa. Quote
Nadziejka Posted September 6, 2021 Author Posted September 6, 2021 Dziekuje i spokojnej nocki zasylam 39 minut temu, Radek napisał: Dobrze dopilnowany bazarek to podstawa. 56 minut temu, elik napisał: Najwyższy czas 🙂 I ja się melduję Quote
Nadziejka Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 Dobereczek wszystkim serdeczny 1 Quote
Nadziejka Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: I ja się przywitam słonecznym rankiem. 16 minut temu, Malgoska napisał: hop Quote
Tyśka) Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 2 godziny temu, Radek napisał: Zabieram rogalika. A ja poproszę o kawę :D 2 Quote
Nadziejka Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 7 godzin temu, Ewa Marta napisał: ja też się dołączę do powitań:) 46 minut temu, Radek napisał: A ja po pracy i spacerze. 38 minut temu, Kamila Proc napisał: hopsi 1 godzinę temu, elik napisał: To ja wpadam przed czasem! 4 godziny temu, Tyśka) napisał: A ja poproszę o kawę :D Drozdzowki na kolacyjke zapraszam smacznego Quote
Nadziejka Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 23 minuty temu, Tyśka) napisał: Mniaaam :) Tysiu wyczytalam p chwilka ...na wateczku Finki o tym psiacczku najbiedniejszym cierpiacym co wlasciciel sie zneca psychopata glodzo...bije .. ...matko jedyno i juz i tak nie bede spac boc wszytko przed ocazmi i ta banda popaprancow ,,ludzi,, wokol tam tam hen ... serce peka odrazu i wszytko zostaje na zawsze w duszy zeby jakis cud zeby Quote
Nadziejka Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 22 godziny temu, elik napisał: Najwyższy czas 🙂 I ja się melduję 10 minut temu, Kamila Proc napisał: nocne hopsi 2 godziny temu, Radek napisał: A ja po pracy i spacerze. 9 godzin temu, Nesiowata napisał: Na górę wracamy! 9 godzin temu, Ewa Marta napisał: ja też się dołączę do powitań:) 11 godzin temu, Malgoska napisał: hop !Najnowszy!Zajrzyj Przybadz Zobacz Dobryduszku dla Enzo,Klausika i Fidusia 27.09 zapraszam z calego serca na nowy najnowszy dla Fidunia i dwoch biduniow Oleny Quote
Radek Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 2 godziny temu, Nadziejka napisał: zapraszam z calego serca na nowy najnowszy dla Fidunia i dwoch biduniow Oleny Na pewno zajrzę, ale dzisiaj już padam. Quote
Recommended Posts