Jump to content
Dogomania

Rozliczony dla Fidunia 36 zl Rozliczony dla Mamci z dzidzi 40 zl! Dla Fidusia i dla Mamuni z dzidziami.Dla Timusia i Gucia zestawy nie sprzedane.do 4.10

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Radek napisał:

Jak się udał spacerek Nadziejko?

Wujciu wujenku suuuuperckowo odlotowo cudnie 
baloes – No Mundo da Maternidade | Ilustracion acuarela, Pintar globos,  Ilustración de globos Alesmy  poszalaly lo matunkuuuu! jak dwie waryjatuncie
 i biegi byly i przeszkody byly i zabaweczki byly w uzyciu calun czas i szukanie ukrytej mamuni bylo ...czyli mnie haha
i szukanie w sianku ukrytych piszczaleczek 
 Szczescie szczescie wszelkie u mojej ukochanej 
po powrocie pomalutenku do domku jeno picku duzo i potem spanko 5 godzinek odpoczywanko
Pozdrawiamy
  • Like 1
  • Nadziejka changed the title to Dzis konczymy 2 zestawy jeszcze czekaja Zupenie Inny Kramik Z Niespodziankami!Dla Gucia ,Timusia , Fidusia i dla Mamuni z dzidziami do 4.10
  • Nadziejka changed the title to Rozliczam! 2 zestawy jeszcze czekaja Zupenie Inny Kramik Z Niespodziankami!Dla Gucia ,Timusia,Fidusia i dla Mamuni z dzidziami do 4.10
Posted

Dziekuje Stokrosci  Serca   Ciociu Nesiowata    Agatko aagataa8

Ciocia Nesiowata zestaw num 3  Fiduniowy za wywol 36 zl

Agatka aagataa8 zestaw num 4   Finkowy Finka ma domus,wiec pieniazki beda dla Mamuni dzielnej z dzidziuniami!, za wywol 36 zl
Posted
Dnia 3.09.2021 o 12:52, Nesiowata napisał:

To poproszę zestaw nr 3 za CW

Akwarela Lotniczy Balony Ręka Rysująca Paczka Przyjęcie Menchii Balony  Odizolowywający Na Białym Tle Powitanie Przedmiota Sztuka Ilustracji -  Ilustracja złożonej z joyce, odosobniony: 113623712

Stokrosci Dziekuje 36 zl mam na koncie  Pozdrawiam sciskam