Radek Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 3 godziny temu, Ewa Marta napisał: Nie wiem jak Ty, ale ja spalam 5 godzin, więc tak sobie:) To mam luksusowo, godzinę dłużej mogłem się wylegiwać ;) 1 Quote
Nadziejka Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 Najmocniej dziekuje iskierki za wszelkie mile odwedziny razem zapraszamy jeszcze i jeszcze Quote
Radek Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy niezmiennie I z całego serca. Quote
Nadziejka Posted October 2, 2021 Author Posted October 2, 2021 Dziekuje pieknie zapraszamy po roznosci zapraszamy Quote
Nadziejka Posted October 2, 2021 Author Posted October 2, 2021 Nocne zaproszonka serdecznie posylam Quote
Nadziejka Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Niedziela handlowa bez zezwoleń! Tak Ciociu tak prosimy serdecznie Quote
Nadziejka Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 Dobereczek iskierki Niedlugo wyruszamy na wielki spacereczek dluuugi na latanko z zabaweczkami na polanki dosc daleko ale nie same nie nie jeszcze ciut czekamy na te kilkanascie stopienkow co ma byc na dworku i na szalenstwo szczesliwe mam nadzieje z moja ukochana kotunki oczywscie w domku ale psipsia sie wyszaleje za caluni tydzionek Quote
Recommended Posts