Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Dzisiaj OSTATNIA SZANSA aby nabyć coś fajnego. Sie wreszcie zrobił i zapraszam serdecznie do pomocy dla bezdomnych psiaczków w tym dla mamy z sześciorgiem dzieciaczków. Do 10.10.2021 godz. 21:00

Recommended Posts

• elik changed the title to Dzisiaj OSTATNIA SZANSA nabyć coś fajnego. Sie wreszcie zrobił i zapraszam serdecznie do pomocy dla bezdomnych psiaczków w tym dla mamy z sześciorgiem dzieciaczków. Do 10.10.2021 godz. 21:00
Posted
5 godzin temu, Radek napisał:

Dziś pośpiech przy zakupach jest wskazany.

5 godzin temu, Kamila Proc napisał:

bo koniec bliski

A fantów jeszcze do wyboru, do koloru  🙂

Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

Z zakupami nie poszaleję, ale poproszę o cegiełkę za 10 złotych i dane do przelewu. 

Zakupy, czy cegiełka/serduszko, ważne że kasiorka dla psiaczków będzie  🙂  
Wielkie dzięki  
1570304320_BeDzikujCi.png.2f4526cc7dd7f38b2126a0d7d5e74a6d.png

Dane do przelewu polecą po godz.21, po zakończeniu bazarku.

• Like 1
  • elik changed the title to Dzisiaj OSTATNIA SZANSA aby nabyć coś fajnego. Sie wreszcie zrobił i zapraszam serdecznie do pomocy dla bezdomnych psiaczków w tym dla mamy z sześciorgiem dzieciaczków. Do 10.10.2021 godz. 21:00
Posted
30 minut temu, kado napisał:

Dla mnie miałaś;)

A co?  🙂 

Sorki, ostatnio mam ciężki do przerobienia okres. Proszę przypomnij co miałam zmierzyć.

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Dane do przelewu polecą po godz.21, po zakończeniu bazarku.

Przelew będę mógł zrobić dopiero we wtorek. Jutro mam zebrania i będę późno w domu (i to padnięty)

Posted
48 minut temu, Radek napisał:

Przelew będę mógł zrobić dopiero we wtorek. Jutro mam zebrania i będę późno w domu (i to padnięty)

Współczuję Radku  🙂

Wpłacisz kiedy będziesz miał wolna chwilę i siłę  853850471_dzikujlicznie2.jpg.db02b47130622fb7f143b840a1cb77ad.jpg

• Like 1
Posted
9 godzin temu, elik napisał:

A co?  🙂 

Sorki, ostatnio mam ciężki do przerobienia okres. Proszę przypomnij co miałam zmierzyć.

A jeansy nr 62...:)

Posted
1 godzinę temu, kado napisał:

A jeansy nr 62...:)

Ach no tak, ale to elmas o to prosiła  🙂  Ostatnio miałam taki rozgardiasz w życiu, że zupełnie o tym zapomniałam. Poszukam ich dzisiaj i podam wymiary. Jeśli będą pasowały, to jeszcze dołożę do reszty wylicytowanych fantów.

Posted
Przed chwilą, Ellig napisał:

Dziekuję bardzo , wylicytowane fanty przekazuję na kolejny bazarek, a należna za nie kwotę 15 zł wpłacę na konto.

Ellig kochana, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję   286851604_dzikujzserca.gif.17caf7e17dd7e63c6998549c51e190eb.gif

Pisałam na którymś wątku, że znalazłam tą wywieszkę z jamnikiem, która licytowałaś na jednym z moich bazarków. Może chciałabyś, żeby Ci ją przysłać.

Posted

Zaczynam pakować fanty więc jeśli mają być jakieś przesyłki łączone, proszę o info dzisiaj do godz. 12:00.

Wiem o przesyłce łączonej dla Nesiowata i iwna5702.