Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Dzisiaj OSTATNIA SZANSA aby nabyć coś fajnego. Sie wreszcie zrobił i zapraszam serdecznie do pomocy dla bezdomnych psiaczków w tym dla mamy z sześciorgiem dzieciaczków. Do 10.10.2021 godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Łaaaałłł to jeszcze wcześnie niż ja.

Na szczęście mam tak tylko w środy i piątki. 

1 godzinę temu, Kamila Proc napisał:

ja tez juz nie spie

Dobra decyzja. 

Posted
56 minut temu, kado napisał:

O to..to...;)

kado, bardzo mi przykro, bo w tym tygodniu nie pojedziemy na działkę w czwartek, jak to zwykle ma miejsce, bo mąż musi być w pracy także w piątek. Pojedziemy dopiero w sobotę i dopiero wtedy będę mogła zmierzyć spodnie, które Cie zainteresowały.
A propos, nie zanotowałam numeru tych spodni, czy mogłabyś przypomnieć mi, które to spodnie?          

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

kado, bardzo mi przykro, bo w tym tygodniu nie pojedziemy na działkę w czwartek, jak to zwykle ma miejsce, bo mąż musi być w pracy także w piątek. Pojedziemy dopiero w sobotę i dopiero wtedy będę mogła zmierzyć spodnie, które Cie zainteresowały.
A propos, nie zanotowałam numeru tych spodni, czy mogłabyś przypomnieć mi, które to spodnie?          

elik,spodnie nr 62.

A mierzeniem,to się zupełnie nie przejmuj.Maz dopiero w sobotę zjeżdża z trasy i będzie w domu cały tydzień, więc luzik:)

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Tyśka) napisał:

Tylko dzisiaj 🙂 Byłam na badaniach. Jutro już wstaje jak co dzień, o 5:10 🙂

To zdecydowanie nie jest fajna pora na wstawanie.

Posted
49 minut temu, Kamila Proc napisał:

czwarta, czyli najgorsza

Nie, nie jesteś najgorsza.  Ja jestem jeszcze po Tobie, czyli piąta i wcale nie uważam się za najgorszą  🙂

• Like 1
Posted
5 minut temu, elik napisał:

Nie, nie jesteś najgorsza.  Ja jestem jeszcze po Tobie, czyli piąta i wcale nie uważam się za najgorszą  🙂

ale Wujek pisal, ze czwarta pozycja jest najgorsza- dla sportowcow

Posted
1 minutę temu, Kamila Proc napisał:

ale Wujek pisal, ze czwarta pozycja jest najgorsza- dla sportowcow

Na całe szczęście, my nie sportowcy, my amatorzy i te reguły u nas nie obowiązują  🙂