Radek Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Łaaaałłł to jeszcze wcześnie niż ja. Na szczęście mam tak tylko w środy i piątki. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: ja tez juz nie spie Dobra decyzja. Quote
elik Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: ja tez juz nie spie No to już trudno spać o tej porze 🙂 Quote
kado Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 5 godzin temu, Radek napisał: Niektórzy to pożyją 😉 O to..to...;) Quote
Tyśka) Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 6 godzin temu, Radek napisał: Niektórzy to pożyją 😉 Tylko dzisiaj :) Byłam na badaniach. Jutro już wstaje jak co dzień, o 5:10 :) Quote
iwna5702 Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Dnia 5.10.2021 o 15:03, elik napisał: Czyli fanty nr 14 i 92? Tak :) Quote
elik Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 10 minut temu, iwna5702 napisał: Tak 🙂 To mamy zgodność 🙂 Super 🙂 Quote
elik Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 56 minut temu, kado napisał: O to..to...;) kado, bardzo mi przykro, bo w tym tygodniu nie pojedziemy na działkę w czwartek, jak to zwykle ma miejsce, bo mąż musi być w pracy także w piątek. Pojedziemy dopiero w sobotę i dopiero wtedy będę mogła zmierzyć spodnie, które Cie zainteresowały. A propos, nie zanotowałam numeru tych spodni, czy mogłabyś przypomnieć mi, które to spodnie? Quote
Kamila Proc Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 3 godziny temu, elik napisał: No to już trudno spać o tej porze 🙂 mnie sie czasem udaje Quote
kado Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 3 godziny temu, elik napisał: kado, bardzo mi przykro, bo w tym tygodniu nie pojedziemy na działkę w czwartek, jak to zwykle ma miejsce, bo mąż musi być w pracy także w piątek. Pojedziemy dopiero w sobotę i dopiero wtedy będę mogła zmierzyć spodnie, które Cie zainteresowały. A propos, nie zanotowałam numeru tych spodni, czy mogłabyś przypomnieć mi, które to spodnie? elik,spodnie nr 62. A mierzeniem,to się zupełnie nie przejmuj.Maz dopiero w sobotę zjeżdża z trasy i będzie w domu cały tydzień, więc luzik:) 1 Quote
Radek Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Tylko dzisiaj 🙂 Byłam na badaniach. Jutro już wstaje jak co dzień, o 5:10 🙂 To zdecydowanie nie jest fajna pora na wstawanie. Quote
elik Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 O tej porze, po północy, to już chyba nikt nie przyjdzie więc nie pozostaje mi nic innego, jak tylko życzyć Quote
Tyśka) Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 10 godzin temu, Radek napisał: To zdecydowanie nie jest fajna pora na wstawanie. Zwłaszcza jesienią i zimą ;) 1 Quote
elik Posted October 7, 2021 Author Posted October 7, 2021 49 minut temu, Kamila Proc napisał: czwarta, czyli najgorsza Nie, nie jesteś najgorsza. Ja jestem jeszcze po Tobie, czyli piąta i wcale nie uważam się za najgorszą 🙂 1 Quote
Kamila Proc Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 5 minut temu, elik napisał: Nie, nie jesteś najgorsza. Ja jestem jeszcze po Tobie, czyli piąta i wcale nie uważam się za najgorszą 🙂 ale Wujek pisal, ze czwarta pozycja jest najgorsza- dla sportowcow Quote
elik Posted October 7, 2021 Author Posted October 7, 2021 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: ale Wujek pisal, ze czwarta pozycja jest najgorsza- dla sportowcow Na całe szczęście, my nie sportowcy, my amatorzy i te reguły u nas nie obowiązują 🙂 Quote
Recommended Posts