Radek Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Jestem pewna, że dałbyś radę, no bo kto, jeśli nie my? 🙂 Czasem zdarza mi się gubić, gdy jest za dużo do ogarnięcia. Quote
elik Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 10 godzin temu, Isabel napisał: W górę prędziutko!!! 10 godzin temu, Radek napisał: Czasem zdarza mi się gubić, gdy jest za dużo do ogarnięcia. To może zdarzyć się każdemu 🙂 Ja też się nieraz sama gubię, albo fanty 🙂 2 godziny temu, Radek napisał: Pobudka, bazarek czeka 🙂 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Nowy dzień zaczynamy! 1 godzinę temu, Ellig napisał: Dzień dobry I zapraszam. 30 minut temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Witam serdecznie i za troskę o bazarek. Quote
elik Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 Aska7 bardzo mi przykro i przepraszam za pomyłkę. Poz. 51, którą licytujesz, to nie jest świeca zapachowa, jak napisałam, ale jak pisze na opakowaniu i można przeczytać na stronie https://www.ekobieca.pl/product-pol-15032-Bania-Agafii-Kapiel-Agafii-Scrub-Solny-Do-Ciala-Odchudzajacy-300-ml.html jest to: Solny Scrub Do Ciała to preparat do oczyszczania skóry o działaniu wspomagającym odchudzanie. Zawiera naturalną sól z jeziora Ostrownoje, która złuszcza martwy naskórek, wygładza, tonizuje i napina, a zwarte w niej mikroelementy pobudzają mikrokrążenie, co przyspiesza przemianę materii. Ponadto zawiera bylicę pospolitą, olej z białej gorczycy i organiczny ekstrakt jałowca, które zapewniają skórze ujędrnienie, poprawę napięcia, modelowanie sylwetki, odżywienie i zmiękczenie. Produkt zawiera 100% naturalnych składników. 300ml. Cena 21,99 zł Pomyłka wynikła z tego powodu, że przygotowując bazarek robię zdjęcia wszystkich fantów, po kilka, potem obrabiam, wklejam na wątek, a na samym końcu opisuję. Zdjęcia tego scrubu i świecy zapachowej są podobne i ślepuga myślałam, że jest to ten sam fant. Opis zrobiłam biorąc pod uwagę zdjęcie z prawej strony - świecy, ale lewa, to jest inny produkt, co zauważyłam dopiero, gdy wybierałam fanty licytowane. W tej sytuacji zmieniłam opis fantu i anulowałam Twoją licytację. Wyceniłam ten fant na 8,00 zł. Jeśli jesteś zainteresowana tym fantem, to jesteś pierwsza do jego licytacji. Quote
Radek Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 4 godziny temu, elik napisał: Hopsamy do skutku! A ja tak podskakuję, a jeszcze się nie rozejrzałem. Quote
Kamila Proc Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 40 minut temu, Radek napisał: A ja tak podskakuję, a jeszcze się nie rozejrzałem. lepiej nie, bo sie przewrocisz Quote
elik Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 45 minut temu, Aska7 napisał: Daj eliku tę sól za wywoławczą Dzięki i jeszcze raz przepraszam. Śleguga ze mnie. Coś takiego, żeby z dwóch fantów zrobić jeden, zdarzyło mi się po raz pierwszy. 1 Quote
Recommended Posts