Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Dzisiaj OSTATNIA SZANSA aby nabyć coś fajnego. Sie wreszcie zrobił i zapraszam serdecznie do pomocy dla bezdomnych psiaczków w tym dla mamy z sześciorgiem dzieciaczków. Do 10.10.2021 godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Jestem pewna, że dałbyś radę, no bo kto, jeśli nie my?  🙂 

Czasem zdarza mi się gubić, gdy jest za dużo do ogarnięcia. 

Posted
10 godzin temu, Isabel napisał:

W górę prędziutko!!!

10 godzin temu, Radek napisał:

Czasem zdarza mi się gubić, gdy jest za dużo do ogarnięcia. 

To może zdarzyć się każdemu  🙂  Ja też się nieraz sama gubię, albo fanty  🙂  

2 godziny temu, Radek napisał:

Pobudka, bazarek czeka 🙂

1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Nowy dzień zaczynamy!

1 godzinę temu, Ellig napisał:

Dzień dobry I zapraszam. 

30 minut temu, Aska7 napisał:

Dzień dobry : )

Witam serdecznie i  1253529313_dzikujlicznie.png.8d92ee6d3bdf8da8e2230c499e27917e.png   za troskę o bazarek.

3-5.jpg.99732760807c1e2dd0054f5c5fe04073.jpg

Posted

Aska7 bardzo mi przykro i przepraszam za pomyłkę.

Poz. 51, którą licytujesz, to nie jest świeca zapachowa, jak napisałam, ale jak pisze na opakowaniu i można przeczytać na stronie 

https://www.ekobieca.pl/product-pol-15032-Bania-Agafii-Kapiel-Agafii-Scrub-Solny-Do-Ciala-Odchudzajacy-300-ml.html

jest to:
Solny Scrub Do Ciała to preparat do oczyszczania skóry o działaniu wspomagającym odchudzanie. Zawiera naturalną sól z jeziora Ostrownoje, która złuszcza martwy naskórek, wygładza, tonizuje i napina, a zwarte w niej mikroelementy pobudzają mikrokrążenie, co przyspiesza przemianę materii. Ponadto zawiera bylicę pospolitą, olej z białej gorczycy i organiczny ekstrakt jałowca, które zapewniają skórze ujędrnienie, poprawę napięcia, modelowanie sylwetki, odżywienie i zmiękczenie. Produkt zawiera 100% naturalnych składników.  300ml.  Cena 21,99 zł

Pomyłka wynikła z tego powodu, że przygotowując bazarek robię zdjęcia wszystkich fantów, po kilka, potem obrabiam, wklejam na wątek, a na samym końcu opisuję.  Zdjęcia tego scrubu i świecy zapachowej są podobne i  ślepuga myślałam, że jest to ten sam fant. Opis zrobiłam biorąc pod uwagę zdjęcie z prawej strony - świecy, ale lewa, to jest inny produkt, co zauważyłam dopiero, gdy wybierałam fanty licytowane.

W tej sytuacji zmieniłam opis fantu i anulowałam Twoją licytację. Wyceniłam ten fant na 8,00 zł. Jeśli jesteś zainteresowana tym fantem, to jesteś pierwsza do jego licytacji.

przepraszam.jpg.6151704078d5a41596f9c5467852d933.jpg

Posted
45 minut temu, Aska7 napisał:

Daj eliku tę sól za wywoławczą

Dzięki i jeszcze raz przepraszam.  
Śleguga ze mnie. Coś takiego, żeby z dwóch fantów zrobić jeden,  zdarzyło mi się po raz pierwsz
y.

• Like 1