Nadziejka Posted August 30, 2021 Author Posted August 30, 2021 9 godzin temu, elik napisał: Miał biegunkę i wymiotował. Wróciliśmy wcześniej do kraka, prosto do kliniki. Wet stwierdził nieżyt przewodu pokarmowego 😞 Mógł się zatruć jedząc trawę. Niestety na działkach walczą chemią ze ślimakami. Więcej tutaj 1 godzinę temu, elik napisał: Dzięki 🙂 Po lekturze karty informacyjnej z wczorajszej wizyty w klinice, jego wet zaprosił nas na kroplówki jutro i pojutrze. Poda również zalecone zastrzyki. Mam nadzieje, że to postawi Alficzka na łapki. sciskuniam przytulam bedzie lepiej bedzie ciociun Quote
elik Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 2 godziny temu, Nadziejka napisał: sciskuniam przytulam bedzie lepiej bedzie ciociun Dziękuję Ciociu Nadziejeczko, bardzo dziękuję. Kroplówki i zastrzyki powinny mu pomóc. Quote
elik Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 A my z Suzi mamy dzisiaj usuwanie kamienia z zębolków Quote
Nadziejka Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 13 minut temu, elik napisał: A my z Suzi mamy dzisiaj usuwanie kamienia z zębolków Sily sily i wytrwalosci zasylam i wiary Bedzie dobrze wszystko Ciocia musi byc na silach boc i z Alfikiem kroplowki i Suzinka Dacie rade dacie serdenki Wysylamy mnoswto mnostwo pozdrowien i kciukow 1 Quote
Nadziejka Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 Dobrydzien dobry czekamy na sloneczko czekamy kazdy dzien teraz szary zimny wiatr deszcz Quote
Radek Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: I ja podrzucę przed wyjściem po Suzi. Będzie zachwyt nad nową paszczą. Quote
Nadziejka Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 5 godzin temu, elik napisał: I ja podrzucę przed wyjściem po Suzi. Quote
Nadziejka Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 2 godziny temu, Polek napisał: Pozdrowienia znad morza. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: hopsi 4 godziny temu, Radek napisał: Będzie zachwyt nad nową paszczą. 5 godzin temu, elik napisał: I ja podrzucę przed wyjściem po Suzi. Serduchem sle ku Wam gorace pozdrowionka Wygladamy wygladamy lepszego i slonka Quote
elik Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 50 minut temu, Radek napisał: Małe hop po pracowitym dniu. I po mokrym też hop! 1 Quote
Nadziejka Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 2 godziny temu, elik napisał: I po mokrym też hop! Ciociu paczam paczam i nie widzu ...nie byla cioci na tym kramku Zapraszam goraco w odwiedzinka dla Fuksika i Gucia Quote
Nadziejka Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 45 minut temu, Isabel napisał: To i ja podrzucę 🙂 Dziekuje serdecznie i wieczorne zaproszonka dalej i dalej posylamy Quote
Recommended Posts