Jump to content
Dogomania

Rozliczony! Dom Tymczasowy Kotelkowy u Kasi Szczebrzeszyn 60 zl Rozliczony,Dla lapuniek Jaagi 50 zl Rozliczony wplata do ZEA, oraz 55 zl Fadusiowi Rozliczony! 3.09

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Radek napisał:

Co Alficzkowi dolega?

Miał biegunkę i wymiotował. Wróciliśmy wcześniej do kraka, prosto do kliniki. Wet stwierdził nieżyt przewodu pokarmowego  😞 Mógł się zatruć jedząc trawę. Niestety na działkach walczą chemią ze ślimakami.

Więcej tutaj   

• Like 1
Posted
7 minut temu, Kamila Proc napisał:

biedny Alficzek... cholercia, jak nie jesc trawy?

No właśnie, jak tu nie jeść trawy!  🙂 

• Like 1
Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Miał biegunkę i wymiotował. Wróciliśmy wcześniej do kraka, prosto do kliniki. Wet stwierdził nieżyt przewodu pokarmowego  😞 Mógł się zatruć jedząc trawę. Niestety na działkach walczą chemią ze ślimakami.

Więcej tutaj   

Mam nadzieję, że się Alficzkowi poprawia. My też mamy plagę ślimaków, ale wynosimy je pracowicie na łąkę.

Posted
15 minut temu, Radek napisał:

Mam nadzieję, że się Alficzkowi poprawia. My też mamy plagę ślimaków, ale wynosimy je pracowicie na łąkę.

Lepiej, ale nadal nie ma apetytu  😞
My też wynosimy ślimaki nad rzekę. Niech sobie tam żyją nikomu nie przeszkadzając i nie narażając się na śmiercionośną chemię

Posted
2 minuty temu, Radek napisał:

Zaciskam kciuki z całych sił za Alficzka.

Dzięki  🙂 
Po lekturze karty informacyjnej z wczorajszej wizyty w klinice, jego wet zaprosił nas na kroplówki jutro i pojutrze. Poda również zalecone zastrzyki. Mam nadzieje, że to postawi Alficzka na łapki.

• Like 1