elik Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 3 godziny temu, Radek napisał: Dziś ostatnia szansa na zakupy. Trzeba to wykorzystać! 1 Quote
Nadziejka Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 Dobereczek serdenki 4 godziny temu, Radek napisał: Dziś ostatnia szansa na zakupy. 52 minuty temu, elik napisał: Trzeba to wykorzystać! Quote
Nadziejka Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 !Zupelnie Inny Kramik Z Niespodziankami Zajrzyjcie Serca Dla Suzi,Timusia i Fidusia 27.09 Z nadzieja i wiara w lepsze wszystkim istotkom zapraszam sercem Quote
Nadziejka Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 Pani Wieslawa z wnuczka Nadziejkowe znajome razem 8 zl num 12 avon mgielka lilja gardenia przebila Malgoske na 4 zl num 14 pojemnik na zywnosc przebila Malgoske na 4 zl Pani Dyr Anna Nadziejkowa kup teraz razem 5 zl num 13 swieczniczki tealighty czerwone gipsowe malowane 2 szt 5 zl Aldrumka kup teraz razem 5 zl num 3 ksiazka,,Genialna przyjaciolka,, 4 zl Aldrumka za wywol num 17 a sciereczka do kurzu 1 zl Cegielenki Zycia 50 zl poslalam do Tysi Wujcio Radek Cegielenka 10 zl Dziekuje pieknie mam na koncie juz Ciocia koja Cegielena 30 zl! Dziekuje cudnie mam juz na koncie Ciocia Nesiowata Cegielenka 10 zl Dziekuje slicznie mam juz na koncie Bardzo pieknie Dziekuje serdenki Cegielki juz u Tysi jeszcze beda pieniazki dla Myszki Quote
Tyśka) Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Bardzo bardzo Wam dziękuję za bazarek udział w nim, zakupy i podrzucanie ♡ Jesteście kochani. Quote
Nadziejka Posted September 4, 2021 Author Posted September 4, 2021 5 godzin temu, Tyśka) napisał: Bardzo bardzo Wam dziękuję za bazarek udział w nim, zakupy i podrzucanie ♡ Jesteście kochani. Tysiu wypoczywaj ile tylko sie da kochana Zaraz posylam Tobie serdenko jeszcze 20 zl z kramku i juz rozliczony a Babeczki przemile nasze mi przysla pieniazeczki Tysiu bedziesz miec na kocie swym w pon. Quote
Nadziejka Posted September 4, 2021 Author Posted September 4, 2021 Przemili Moi Dziekuje Za Pomoc Za Zakupy Za Cegielki Quote
Tyśka) Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Dnia 4.09.2021 o 11:22, Nadziejka napisał: Tysiu wypoczywaj ile tylko sie da kochana Zaraz posylam Tobie serdenko jeszcze 20 zl z kramku i juz rozliczony a Babeczki przemile nasze mi przysla pieniazeczki Tysiu bedziesz miec na kocie swym w pon. Jeszcze pracuję, póki jestem na chodzie :-) Informuję, że wpłata 20 zł zaksięgowała się na moim koncie. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie Mysi ♡♡♡ Quote
Nadziejka Posted September 6, 2021 Author Posted September 6, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Jeszcze pracuję, póki jestem na chodzie :-) Informuję, że wpłata 20 zł zaksięgowała się na moim koncie. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie Mysi ♡♡♡ Na zdrowko na zdrowenko Quote
Nadziejka Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 !Najnowszy!Zajrzyj Przybadz Zobacz Dobryduszku dla Enzo,Klausika i Fidusia 27.09 zapraszam z calego serca na nowy najnowszy dla Fidunia i dwoch biduniow Oleny Quote
Aldrumka Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 @Nadziejka fanty tu kupione zostawiam też na kolejny bazarek, więc do mnie przesyłki nie będzie Quote
Nadziejka Posted September 10, 2021 Author Posted September 10, 2021 Przed chwilą, Aldrumka napisał: @Nadziejka Ciocia jeszcze nic nie slalam Tobie i Agacie postaram w poniedzialek pozdrawiam dziekuje Quote
Aldrumka Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 8 minut temu, Nadziejka napisał: Ciocia jeszcze nic nie slalam Tobie i Agacie postaram w poniedzialek pozdrawiam dziekuje Ale dla mnie nic nie będzie z tych bazarków co się skończyły. Quote
Nadziejka Posted September 10, 2021 Author Posted September 10, 2021 2 godziny temu, Aldrumka napisał: Ale dla mnie nic nie będzie z tych bazarków co się skończyły. Bedzie bedzie Ciocia i jeszcze troszke niepsodzianek bedzie Pozdrawiam spokojnej nocy Quote
Nadziejka Posted September 10, 2021 Author Posted September 10, 2021 2 godziny temu, Aldrumka napisał: @Nadziejka fanty tu kupione zostawiam też na kolejny bazarek, więc do mnie przesyłki nie będzie Ach teraz doczytalalm dopiero Dziekuje dziekuje pieknie Ciociu bede slac Do Agatki , juz czesci wasze popakowalam ,nie wszystko jeszcze Moze jednak Aldrumko moze jednak slac? Quote
Aldrumka Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 10 godzin temu, Nadziejka napisał: Ach teraz doczytalalm dopiero Dziekuje dziekuje pieknie Ciociu bede slac Do Agatki , juz czesci wasze popakowalam ,nie wszystko jeszcze Moze jednak Aldrumko moze jednak slac? Przepraszam jeśli zrobiłam kłopot bo już coś pakowałaś, ale fanty zostawiam na kolejny bazar Quote
Nadziejka Posted September 11, 2021 Author Posted September 11, 2021 5 godzin temu, Aldrumka napisał: Przepraszam jeśli zrobiłam kłopot bo już coś pakowałaś, ale fanty zostawiam na kolejny bazar Ciociu Dziekuje Ogromnie Dziekuje rozpakuje i zaraz wstawie na kolejny kramik i wpisze ze to Dary Aldrumki Pozdrawiam serdecznie Quote
Nadziejka Posted September 11, 2021 Author Posted September 11, 2021 Dnia 10.09.2021 o 21:06, Aldrumka napisał: @Nadziejka fanty tu kupione zostawiam też na kolejny bazarek, więc do mnie przesyłki nie będzie ♡ ♡ ♡ !Sercem Calem dla SBM Zajrzyj Przybadz Zobacz Dobryduszku 30.09 Quote
Recommended Posts