Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Psiaszansa mówiła, że nie potrzebuje duplikatu faktury. Wystarczy jak wetka prześle ten, który ma w PDF-ie.

Tak też jutro jej powiem. Mój formularz też mam w PDF-ie.

Posted
1 godzinę temu, Mazowszanka13 napisał:

Tak też jutro jej powiem. Mój formularz też mam w PDF-ie.

Powiedziała, że zaraz zapłaci, jak tylko dostanie fakturę.

• Like 1
Posted
17 godzin temu, elik napisał:

Powiedziała, że zaraz zapłaci, jak tylko dostanie fakturę.

Fakturę wysłałam dzisiaj priorytetem poleconym. Wetka mało komputerowa, a nie chciałam naciskać, bo i tak jest nad wyraz cierpliwa. A formularz poszedł PDF-em (wyrabiam się) na adres mejlowy schroniska.

Dzięki elik za pomoc:)

• Like 2
Posted
10 minut temu, Mazowszanka13 napisał:

Fakturę wysłałam dzisiaj priorytetem poleconym. Wetka mało komputerowa, a nie chciałam naciskać, bo i tak jest nad wyraz cierpliwa. A formularz poszedł PDF-em (wyrabiam się) na adres mejlowy schroniska.

Dzięki elik za pomoc:)

Oby tym razem wetka dostała zaległą zapłatę  🙂 

• Like 1
Posted

Mam nadzieję,  że już po przebojach i wetka otrzyma zapłatę raz-dwa.

Tymczasem ja nadal po Myszce mam zamrożone 216zł. Trzymam je dla maluchów z lasu, które muszą chcieć się złapać. Szukam też dla nich dt albo hotelu. Wątek w podpisie.

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj (13.10.) przelałam pozostałość spadku po Myszce (216zł) na nowych podopiecznych ewu, czyli Uli i jego dziką mamę, Sabinkę. Ewu odważna i szalona ♡ podjęła się niełatwego zadania bez deklaracji stałych. Tutaj wątek:

Potwierdzenie przelewu podeślę jak pojawi się na stronie banku 🙂

Tym samym na moim koncie już jest wyzerowane. 

• Like 1
Posted
Dnia 13.10.2021 o 21:44, Tyśka) napisał:

Dzisiaj (13.10.) przelałam pozostałość spadku po Myszce (216zł) na nowych podopiecznych ewu, czyli Uli i jego dziką mamę, Sabinkę. Ewu odważna i szalona ♡ podjęła się niełatwego zadania bez deklaracji stałych. Tutaj wątek:

Nasza Basia kochana  🙂 ???    A ja myślałam, że to Ty popełniłaś takie szaleństwo, bo wątek jest Twojego autorstwa  🙂  

Posted
8 godzin temu, elik napisał:

Nasza Basia kochana  🙂 ???    A ja myślałam, że to Ty popełniłaś takie szaleństwo, bo wątek jest Twojego autorstwa  🙂  

Wątek mój, ale składa sie z różnych historii kilkunastu biedactw oraz różnych szaleńców, którzy podjęli się ratowania tylu zwierzaków, ja głównie przekazuję wieści i szukam pomocy, bo i na odpowiedzialność za szaleństwo teraz nie mam głowy. Tak się złożyło, że tej Rodzince pomogła ewu, zobaczyła je i nie dały Jej spokoju. Powiedziała, że pomoże i dopięła swego, dzięki Niej Sabinka z Uli mogli jechać po lepsze życie 🙂

Posted
Dnia 14.10.2021 o 17:54, ewu napisał:

Elu ja zostanę przewodniczącą szaleńców:)

Nie mogłam żyć myśląc o tej rodzince. 

Basieńko, znając Cie, wiem, że nie mogło być inaczej  🙂

• Like 2
Posted

Larry w końcu docenił kanapę 🙂

received_1461929867533514.jpeg.8d815379be732f0234cebf3764789704.jpeg

Z drobiem też już przyjaciel

received_593736161805346.thumb.jpeg.7057090f0eb5db56e06e1267318a1fd3.jpeg

Oby jeszcze przekonał się do samochodu (bo na razie wycieczki w góry nie może jeździć), zostawania w samotności oraz do dotyku, bo kiedy dotyka ktoś go obcy, kiedy ten nie chce, to niestety się broni (na razie chipowanie okazało się niemożliwe). Ogólnie, ma sielskie życie, trafiła mu się wyjatkowa Rodzina  ❤.

• Like 3
Posted
Dnia 17.10.2021 o 09:53, Kamila Proc napisał:

przekona sie, zrozumie, ze reka czlowieka to ta, ktora go karmi i glaszcze

On do swoich ludzi jest cudowny, dobroduszny, ogromny przytulak. Do obcych trzyma dystans i nie lubi siłowych rozwiązań. Musiał być bity, bo i początkowo bał się wszystkiego, co Pańcia miała w ręki: kij, miotłę, grabie...

Posted
Dnia 19.10.2021 o 10:39, Tyśka) napisał:

On do swoich ludzi jest cudowny, dobroduszny, ogromny przytulak. Do obcych trzyma dystans i nie lubi siłowych rozwiązań. Musiał być bity, bo i początkowo bał się wszystkiego, co Pańcia miała w ręki: kij, miotłę, grabie...

tak musialo byc, bidulak

• 2 weeks later...
Posted

Cieszę się, że udało się wspólnymi siłami pomóc Larremu i Myszce. 🙂
Niestety, w ich przytulisku są nowe psiaki...

1. Najdłużej czeka ten mini rottek, cudo, jeszcze dzieciak: 
h.jpg.9aafb3fe69fa797ab3b1e616091518d6.jpg  EDIT: ADOPTOWANY!

2. Trochę jak owczar, trochę jak pies grenlandzki
hutki.jpg.554e71c624e2cd1af2c3ff7c47896ece.jpg

3. Nowy nabytek, błąkał się od jakiegoś czasu po Krasnobrodzie. Wczoraj trafił do przechowalni.

owczar.jpg.5d333936901e5489314a1704f873cd66.jpg

owczar2.jpg.be0f7b5f62b8f5a4371fca0522146eb0.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 28.10.2021 o 11:14, Kamila Proc napisał:

takie piekne pieski czekaja?

Tak 😞 Dzisiaj ogłosiłam tego owczarka, może jeszcze właściciel się odnajdzie. Pies wygląda na zadbanego.