Mazowszanka13 Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 2 godziny temu, elik napisał: Psiaszansa mówiła, że nie potrzebuje duplikatu faktury. Wystarczy jak wetka prześle ten, który ma w PDF-ie. Tak też jutro jej powiem. Mój formularz też mam w PDF-ie. Quote
elik Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 1 godzinę temu, Mazowszanka13 napisał: Tak też jutro jej powiem. Mój formularz też mam w PDF-ie. Powiedziała, że zaraz zapłaci, jak tylko dostanie fakturę. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 17 godzin temu, elik napisał: Powiedziała, że zaraz zapłaci, jak tylko dostanie fakturę. Fakturę wysłałam dzisiaj priorytetem poleconym. Wetka mało komputerowa, a nie chciałam naciskać, bo i tak jest nad wyraz cierpliwa. A formularz poszedł PDF-em (wyrabiam się) na adres mejlowy schroniska. Dzięki elik za pomoc:) 2 Quote
elik Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 10 minut temu, Mazowszanka13 napisał: Fakturę wysłałam dzisiaj priorytetem poleconym. Wetka mało komputerowa, a nie chciałam naciskać, bo i tak jest nad wyraz cierpliwa. A formularz poszedł PDF-em (wyrabiam się) na adres mejlowy schroniska. Dzięki elik za pomoc:) Oby tym razem wetka dostała zaległą zapłatę 🙂 1 Quote
Tyśka) Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 Mam nadzieję, że już po przebojach i wetka otrzyma zapłatę raz-dwa. Tymczasem ja nadal po Myszce mam zamrożone 216zł. Trzymam je dla maluchów z lasu, które muszą chcieć się złapać. Szukam też dla nich dt albo hotelu. Wątek w podpisie. Quote
Mazowszanka13 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Sterylka opłacona:) Temat zamknięty. 2 Quote
konfirm31 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 1 minutę temu, Mazowszanka13 napisał: Sterylka opłacona:) Temat zamknięty. Ufff. Wreszcie! 1 Quote
Tyśka) Posted October 5, 2021 Author Posted October 5, 2021 3 godziny temu, Mazowszanka13 napisał: Sterylka opłacona:) Temat zamknięty. Hurra! Quote
Tyśka) Posted October 13, 2021 Author Posted October 13, 2021 Dzisiaj (13.10.) przelałam pozostałość spadku po Myszce (216zł) na nowych podopiecznych ewu, czyli Uli i jego dziką mamę, Sabinkę. Ewu odważna i szalona ♡ podjęła się niełatwego zadania bez deklaracji stałych. Tutaj wątek: Potwierdzenie przelewu podeślę jak pojawi się na stronie banku 🙂 Tym samym na moim koncie już jest wyzerowane. 1 Quote
elik Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Dnia 13.10.2021 o 21:44, Tyśka) napisał: Dzisiaj (13.10.) przelałam pozostałość spadku po Myszce (216zł) na nowych podopiecznych ewu, czyli Uli i jego dziką mamę, Sabinkę. Ewu odważna i szalona ♡ podjęła się niełatwego zadania bez deklaracji stałych. Tutaj wątek: Nasza Basia kochana 🙂 ??? A ja myślałam, że to Ty popełniłaś takie szaleństwo, bo wątek jest Twojego autorstwa 🙂 Quote
Tyśka) Posted October 14, 2021 Author Posted October 14, 2021 8 godzin temu, elik napisał: Nasza Basia kochana 🙂 ??? A ja myślałam, że to Ty popełniłaś takie szaleństwo, bo wątek jest Twojego autorstwa 🙂 Wątek mój, ale składa sie z różnych historii kilkunastu biedactw oraz różnych szaleńców, którzy podjęli się ratowania tylu zwierzaków, ja głównie przekazuję wieści i szukam pomocy, bo i na odpowiedzialność za szaleństwo teraz nie mam głowy. Tak się złożyło, że tej Rodzince pomogła ewu, zobaczyła je i nie dały Jej spokoju. Powiedziała, że pomoże i dopięła swego, dzięki Niej Sabinka z Uli mogli jechać po lepsze życie 🙂 Quote
ewu Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Elu ja zostanę przewodniczącą szaleńców:) Nie mogłam żyć myśląc o tej rodzince. 2 1 Quote
ewu Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Na konto psiaków wpłynęło 216 zł. Dziękuję:) Quote
Tyśka) Posted October 14, 2021 Author Posted October 14, 2021 19 minut temu, ewu napisał: Na konto psiaków wpłynęło 216 zł. Dziękuję:) Bardzo dziękuję za potwierdzenie i za psiaki :) ❤🧡 1 Quote
elik Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Dnia 14.10.2021 o 17:54, ewu napisał: Elu ja zostanę przewodniczącą szaleńców:) Nie mogłam żyć myśląc o tej rodzince. Basieńko, znając Cie, wiem, że nie mogło być inaczej 🙂 2 Quote
Tyśka) Posted October 16, 2021 Author Posted October 16, 2021 Larry w końcu docenił kanapę 🙂 Z drobiem też już przyjaciel Oby jeszcze przekonał się do samochodu (bo na razie wycieczki w góry nie może jeździć), zostawania w samotności oraz do dotyku, bo kiedy dotyka ktoś go obcy, kiedy ten nie chce, to niestety się broni (na razie chipowanie okazało się niemożliwe). Ogólnie, ma sielskie życie, trafiła mu się wyjatkowa Rodzina ❤. 3 Quote
Kamila Proc Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 przekona sie, zrozumie, ze reka czlowieka to ta, ktora go karmi i glaszcze Quote
Tyśka) Posted October 19, 2021 Author Posted October 19, 2021 Dnia 17.10.2021 o 09:53, Kamila Proc napisał: przekona sie, zrozumie, ze reka czlowieka to ta, ktora go karmi i glaszcze On do swoich ludzi jest cudowny, dobroduszny, ogromny przytulak. Do obcych trzyma dystans i nie lubi siłowych rozwiązań. Musiał być bity, bo i początkowo bał się wszystkiego, co Pańcia miała w ręki: kij, miotłę, grabie... Quote
Kamila Proc Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Dnia 19.10.2021 o 10:39, Tyśka) napisał: On do swoich ludzi jest cudowny, dobroduszny, ogromny przytulak. Do obcych trzyma dystans i nie lubi siłowych rozwiązań. Musiał być bity, bo i początkowo bał się wszystkiego, co Pańcia miała w ręki: kij, miotłę, grabie... tak musialo byc, bidulak Quote
Tyśka) Posted October 28, 2021 Author Posted October 28, 2021 Cieszę się, że udało się wspólnymi siłami pomóc Larremu i Myszce. 🙂 Niestety, w ich przytulisku są nowe psiaki... 1. Najdłużej czeka ten mini rottek, cudo, jeszcze dzieciak: EDIT: ADOPTOWANY! 2. Trochę jak owczar, trochę jak pies grenlandzki 3. Nowy nabytek, błąkał się od jakiegoś czasu po Krasnobrodzie. Wczoraj trafił do przechowalni. 1 Quote
Tyśka) Posted October 28, 2021 Author Posted October 28, 2021 Dnia 28.10.2021 o 11:14, Kamila Proc napisał: takie piekne pieski czekaja? Tak 😞 Dzisiaj ogłosiłam tego owczarka, może jeszcze właściciel się odnajdzie. Pies wygląda na zadbanego. Quote
Recommended Posts