Tyśka) Posted September 20, 2021 Author Posted September 20, 2021 54 minuty temu, Jo37 napisał: Czy nadal szukasz wizytatora w Słominie? Niedaleko mieszka Zagrodowy Pies Polski. Tak, nadal. Dziękuję, napisze. Quote
ewu Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 21 godzin temu, Tyśka) napisał: Z terrierkiem na razie cisza... kobieta przestała się odzywać. Od piątku nas zbywa, że jutro przywiezie". Źle to wygląda:( A może trzeba po niego pojechać? Quote
Tyśka) Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 1 godzinę temu, ewu napisał: Źle to wygląda:( A może trzeba po niego pojechać? Nie mamy adresu, nawet miejscowości nie mamy, tylko okolice. To wszystko brzmi jak farsa, zabawienie się naiwnością zwierzolubów. Potrzymam jeszcze do piątku połowę spadku po Mysi (który został), poczekam czy coś ruszy w sprawie terrierka, potem podaruję innemu psiakowi. Quote
Tyśka) Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 30 minut temu, Kamila Proc napisał: kolejny watek.... Niestety... :( Miałam nie zakładać i po Myszce już w ogóle odsunać się od pomocy tego typu :( Ale jak... 2 Quote
Kamila Proc Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 7 godzin temu, Tyśka) napisał: Niestety... :( Miałam nie zakładać i po Myszce już w ogóle odsunać się od pomocy tego typu :( Ale jak... trudno udawac, ze sie nie widzi Quote
Mazowszanka13 Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Wetka nie dostała jeszcze zwrotu za sterylkę (zabieg z 11 sierpnia), bo w fundacji zagubili fakturę. Ewa, psiaszansa ma dzwonić do lecznicy z prośbą o kopię faktury. Dobrze, że mnie coś tknęło i poprosiłam na poczcie o kartkę zwrotną informującą o odbiorze z datą i podpisem osoby odbierającej. No nie wiem czy prędko powtórzę tego typu akcję. Quote
guccio Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 16 minut temu, Kamila Proc napisał: trudno udawac, ze sie nie widzi No właśnie....jak? Quote
konfirm31 Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 2 godziny temu, Mazowszanka13 napisał: Wetka nie dostała jeszcze zwrotu za sterylkę (zabieg z 11 sierpnia), bo w fundacji zagubili fakturę. Ewa, psiaszansa ma dzwonić do lecznicy z prośbą o kopię faktury. Dobrze, że mnie coś tknęło i poprosiłam na poczcie o kartkę zwrotną informującą o odbiorze z datą i podpisem osoby odbierającej. No nie wiem czy prędko powtórzę tego typu akcję. Uważam, że źle się stało, że od jakiegoś czasu nie jest akceptowane płacenie za kastrację przez osobę z dogo, która to firmuje, a potem, zwrot pieniędzy przez Akcja Sterylizacja na konto dogomaniackiego płatnika. Mnie ta opcja, zdecydowanie bardziej odpowiadała. Quote
Tyśka) Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 3 godziny temu, Mazowszanka13 napisał: Wetka nie dostała jeszcze zwrotu za sterylkę (zabieg z 11 sierpnia), bo w fundacji zagubili fakturę. Ewa, psiaszansa ma dzwonić do lecznicy z prośbą o kopię faktury. Dobrze, że mnie coś tknęło i poprosiłam na poczcie o kartkę zwrotną informującą o odbiorze z datą i podpisem osoby odbierającej. No nie wiem czy prędko powtórzę tego typu akcję. O rany! Oby się wyjaśniło jak najszybciej:( 1 Quote
Mazowszanka13 Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 43 minuty temu, konfirm31 napisał: Uważam, że źle się stało, że od jakiegoś czasu nie jest akceptowane płacenie za kastrację przez osobę z dogo, która to firmuje, a potem, zwrot pieniędzy przez Akcja Sterylizacja na konto dogomaniackiego płatnika. Mnie ta opcja, zdecydowanie bardziej odpowiadała. Też tak uważam. Wielokrotnie tak robiłam. 1 Quote
Kamila Proc Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 12 godzin temu, Tyśka) napisał: Wyluzowany ;) brawo Quote
Tyśka) Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Spójrzcie, jaką niespodziankę zrobila mi Pani Myszki i malagos, która podzieliła się wieściami ♡ Jestem przeszczęśliwa :) Mysia jest przekochana, uczy sie bawić zabawkami, z kotem żyje w komitywie :) 6 Quote
malagos Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Dnia 22.09.2021 o 18:21, Mazowszanka13 napisał: Wetka nie dostała jeszcze zwrotu za sterylkę (zabieg z 11 sierpnia), bo w fundacji zagubili fakturę. Ewa, psiaszansa ma dzwonić do lecznicy z prośbą o kopię faktury. Dobrze, że mnie coś tknęło i poprosiłam na poczcie o kartkę zwrotną informującą o odbiorze z datą i podpisem osoby odbierającej. No nie wiem czy prędko powtórzę tego typu akcję. I jak, już dostała wetka kasę?........ Quote
Poker Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Sama radocha jak się czyta wieści i ogląda zdjęcie. Quote
Nadziejka Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 10 godzin temu, Tyśka) napisał: Spójrzcie, jaką niespodziankę zrobila mi Pani Myszki i malagos, która podzieliła się wieściami ♡ Jestem przeszczęśliwa :) Mysia jest przekochana, uczy sie bawić zabawkami, z kotem żyje w komitywie :) Quote
Kamila Proc Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 kot nie wyglada na wiel ce zadowolonego, ale trudno Quote
Radek Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Dopiero zobaczyłem cudne zdjęcia. Super Myszka w super domku. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Dnia 26.09.2021 o 18:47, malagos napisał: I jak, już dostała wetka kasę?........ Nie. Nawet do niej nie zadzwonili z wyjasnieniem. Jutro podjadę po duplikat faktury i zaczynamy od początku. Może da radę wysłać PDF-em. Mysia na zdjęciach to zupełnie inny pies niż ten, którego widziałam. Quote
Tyśka) Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 16 minut temu, Mazowszanka13 napisał: Nie. Nawet do niej nie zadzwonili z wyjasnieniem. Jutro podjadę po duplikat faktury i zaczynamy od początku. Może da radę wysłać PDF-em. O rany, współczuję nerwów i załatwiania :( 1 Quote
elik Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 1 godzinę temu, Mazowszanka13 napisał: Nie. Nawet do niej nie zadzwonili z wyjasnieniem. Jutro podjadę po duplikat faktury i zaczynamy od początku. Może da radę wysłać PDF-em. Psiaszansa mówiła, że nie potrzebuje duplikatu faktury. Wystarczy jak wetka prześle ten, który ma w PDF-ie. Quote
Recommended Posts