Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, malagos napisał:

Rozmawiałam z miłą panią Katarzyną z  Łodzi - o Mysi, oczywiscie. To na razie pierwsza osoba, z którą rozmawiałam, ale poczekamy na spokojnie na rozwój wydarzeń.

napisałam do pani sms z prośbą o wyrażenie zgody na wizytę i podanie adresu. Pani odpisała, że skontaktuje się z Tobą, Tysiu

Posted
2 godziny temu, malagos napisał:

napisałam do pani sms z prośbą o wyrażenie zgody na wizytę i podanie adresu. Pani odpisała, że skontaktuje się z Tobą, Tysiu

Juz napisała ;)

Posted
27 minut temu, Tyśka) napisał:

Dosłałam Pani parę zdjęć Mysi - razem z córką są nią oczarowane 🙂 Pani ma kontaktować się z malagos w sprawie odwiedzin suczki.

Super  🙂 Mysia na pewno się spodoba, tylko czy wizyta PA będzie pomyślna?

Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Chyba w Łodzi. Z Łodzi jest Hop! i Dusia-Duszka.

Z Łodzi były kiedyś na dogo dziewczyny z fundacji Niechciane, Zapomniane...

• Like 1
Posted
Dnia 7.09.2021 o 21:13, Tyśka) napisał:

Jutro zadzwonię. Przepraszam, wstaję o 5, a ostatnio cierpię na deficyt snu :(. A tu nie chodzi tylko o moje zdrowie, więc obiecałam że nie będę ponad możliwości pracować i działać. Psiulka weźmiemy z Martą z Biłgoraja na razie do przechowalni gminnej, tam gdzie był Krecik. Tam długo zostać nie może, bo i warunki słabe (łańcuch), ale przynajmniej uratujemy mu życie do czasu aż nie znajdziemy dt. Będzie można też zrobić mu ładne zdjęcia na spacerze i dowiedzieć się czegokolwiek. Być może znajoma weźmie go na DT, chociaż na chwilę, ale to dopiero za jakiś tydzień. Szukamy.

Trzymam kciuki.Daj znać proszę co znim.

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Trzymam kciuki.Daj znać proszę co znim.

O matko. Żyję na strasznym niedoczasie. :( zapomniałam zadzwonić. Na razie nic się nie wykluło, tyle tylko że rozsyłamy coraz dalej wici o nim. Marta z Biłgoraja w sobotę będzie finalizować adopcję jednej z suni przechowalni, więc na jej miejsce wskoczy tam terrierek.