Nadziejka Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 8 godzin temu, Tyśka) napisał: Mysia długo latała po wsi i podobno warczała pod furtkami i bramami, ludzie się jej bali, taki to z Mysi postrach wsi :p. Podejrzewam, że zwyczajnie była dla nich problemem, zwłaszcza że miała cieczkę. matku jedynu ... jak dobrze jak cud ze malenka juz w innym zyciu w spokojnosci bezpieczna Wysylam Cegieelnki a reszte po zakonczeniu kramku, moze jeszcze sprzedam fantuskowo 1 Quote
Nadziejka Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Ciepla zasylam i zdrowka lapeczkom i zeby cud cud dla malenkiego czarnuszka stal Quote
Nadziejka Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 ojjjj ale sie porobilo tyle razy... wysylam pozdrowienia Quote
elik Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 4 godziny temu, mariusz pp napisał: no bo to fejs wrzuciłem malagos linki może da radę wrzucić ,ja teraz nie umiem kiedyś był fotosik z tego co pamiętam teraz nie wiem jak, ale warto zobaczyć jak sobie potrafią radzić niepełnosprytki Malutka jest śliczna Biduleńka z tymi łapeczkami. Jesteście wspaniałymi ludźmi, że właśnie takiej suni, która ma mizerne szanse na adopcję, oddaliście serca i dom. Najfajniejsze w takich adopcjach jest to, że zyskują obie strony 🙂 Niech się Wam we wszystkim dobrze wiedzie. 2 Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 Na olx dostałam zapyatnie-propozycję DT dla juzako-briarda od malagos. Pani z Łodzi. Trzymam kciuki, aby cos z tego wyniknęło. 2 Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 Kochani, nie chcę dzielić skóry na niedźwiedziu, ale Myszka jest w BDT, ma zapas karmy, a w jej przytulisku jest te czarnulek biedulek podejrzany o ciążę. Dzisiaj ma wizytę u lekarza wet. Czy mogę przeznaczyć 150zł posagu Mysi (z 425,31 zł) na potrzeby biedaka nieboraka? Chodzi o TEGO malucha. Wtedy Mysi zostanie 275,31zł. Czuję się niekomfortowo prosząc Was o to, ale pierwszy raz podjęłam się ratowania tylu psiaków na raz. Nie pogniewam się, jeśli się nie zgodzicie. 1 Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: Ja się zgadzam. Dziękuję:) Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Kochani, nie chcę dzielić skóry na niedźwiedziu, ale Myszka jest w BDT, ma zapas karmy, a w jej przytulisku jest te czarnulek biedulek podejrzany o ciążę. Dzisiaj ma wizytę u lekarza wet. Czy mogę przeznaczyć 150zł posagu Mysi (z 425,31 zł) na potrzeby biedaka nieboraka? Chodzi o TEGO malucha. Wtedy Mysi zostanie 275,31zł. Czuję się niekomfortowo prosząc Was o to, ale pierwszy raz podjęłam się ratowania tylu psiaków na raz. Nie pogniewam się, jeśli się nie zgodzicie. Już nieaktualne. Pani Marzenka znalazła biedaka martwego w budzie;( Quote
mariusz pp Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 36 minut temu, Tyśka) napisał: Już nieaktualne. Pani Marzenka znalazła biedaka martwego w budzie;( Biedny, nie doczekał pomocy. Quote
mariusz pp Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Proszę o nr konta ,wpłacę 50 zł , dołożycie jakiemuś potrzebującemu psiakowi 1 Quote
Aska7 Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 47 minut temu, Tyśka) napisał: Już nieaktualne. Pani Marzenka znalazła biedaka martwego w budzie;( Ale jak to ? Co się zadziało ? Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 Przed chwilą, Aska7 napisał: Ale jak to ? Psiak byl chory... odmawiał od 2 dni jedzenia, nie mógł się wypróżnić... tam nikt nie zagląda do psów poza karmieniem, a że bidulinek wczoraj kolacji (i dziś śniadania) nie dostał, bo miał dzisiaj jechać na badania to dopiero Pani Marzenka o 12 wyjęła go martwego z budy, kiedy właśnie przyjechała po niego... :( Wczoraj był wet gminny tam, dał psu zastrzyki, ale leczenie na kojcach jest leczeniem w polowych warunkach, bez badań i sprzętu. Dlatego dzisiaj maluch miał pojechać na koszt prywatny do lecznicy. I eh. Nie udało się:( I m.in. dlatego nie chciałam, aby wet w gminie kastrował Mysię, nikt by jej nie doglądał poza karmieniem. Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 8 minut temu, mariusz pp napisał: Proszę o nr konta ,wpłacę 50 zł , dołożycie jakiemuś potrzebującemu psiakowi Dziękuję, myślę że najlepiej jak numer konta poda malagos, bo pod swoją opieką, na DT ma jeszcze stareńką owczarkę Kamę: Mysia ma niezły posag, więc nie ma potrzeby, aby u mnie pieniądze były zamrożone. A malagos to tak pomaga po cichu, nigdy nie prosi o wsparcie;). 1 Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 19 godzin temu, Nadziejka napisał: Tysiu mam juz Cegielki 50 zl od Dobrychduszek z kramku Myszenki moge slac Tobie juz dzis? Bardzo dziękuję za wpłatę z bazarku (01.09.2021) - Nadziejka z bazarku - 50 zł STAN KONTA Myszki w dn. 01.09.2021: +475,31 zł Quote
elficzkowa Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Już nieaktualne. Pani Marzenka znalazła biedaka martwego w budzie;( Straszne :( Biedak nie doczekał pomocy :( Quote
malagos Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 7 godzin temu, Tyśka) napisał: Dziękuję, myślę że najlepiej jak numer konta poda malagos, bo pod swoją opieką, na DT ma jeszcze stareńką owczarkę Kamę: Mysia ma niezły posag, więc nie ma potrzeby, aby u mnie pieniądze były zamrożone. A malagos to tak pomaga po cichu, nigdy nie prosi o wsparcie;). Przyznam się, ze musze ogłosić psa z kojca - taki rudy biedak ze zniekształconą łapką oraz wyróżnić ogłoszenia Kapsla-jużako-briarda. Dopinam też adopcję dużego jasnego psa, też z gminnego kojca, ale jak się w piątek uda, to się pochwalę. 1 Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 1 minutę temu, malagos napisał: Przyznam się, ze musze ogłosić psa z kojca - taki rudy biedak ze zniekształconą łapką oraz wyróżnić ogłoszenia Kapsla-jużako-briarda. Dopinam też adopcję dużego jasnego psa, też z gminnego kojca, ale jak się w piątek uda, to się pochwalę. Trzymam kciuki!!! Ja chętnie poogłaszam Kapsla i rudego łapka. Tylko potrzebuję zdjęć. Kapsel u mnie ma olx na Warszawę, ale bez wyróżnienia spadło:( Quote
malagos Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 to ten dżentelmmen - niemłody, spokojny, nikt na niego nie zwraca uwagi :( i ten Maksio, który być moze w piątek pojedzie do swego domku: 1 Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 Ten z łapką chyba ma coś z północniaka... albo owczarków kelpie. Ma w sobie to coś... pooglaszam go i na fb. 1 Quote
Tyśka) Posted September 2, 2021 Author Posted September 2, 2021 Tymczasem o Mysię nie mam zapytań. Żadnych;( Były te dwa chętne domy i telefon taki przeciętny, i na tym się skończyło:( Quote
Recommended Posts