Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Tyśka) napisał:

Mysia długo latała po wsi i podobno warczała pod furtkami i bramami, ludzie się jej bali, taki to z Mysi postrach wsi :p. Podejrzewam, że zwyczajnie była dla nich problemem, zwłaszcza że miała cieczkę.

matku jedynu ...
jak dobrze jak cud ze malenka juz w innym zyciu w spokojnosci bezpieczna
Wysylam Cegieelnki a reszte po zakonczeniu kramku, moze jeszcze sprzedam fantuskowo
  • Like 1
Posted
4 godziny temu, mariusz pp napisał:

no bo to fejs wrzuciłem malagos linki może da radę wrzucić ,ja teraz nie umiem kiedyś był fotosik z tego co pamiętam teraz nie wiem jak, ale warto zobaczyć jak sobie potrafią radzić niepełnosprytki

Malutka jest śliczna  1206454555_serce8.gif.a04af914b18f079015da42d93676263e.gif  

Biduleńka z tymi łapeczkami. Jesteście wspaniałymi ludźmi, że właśnie takiej suni, która ma mizerne szanse na adopcję, oddaliście serca i dom. Najfajniejsze w takich adopcjach jest to, że zyskują obie strony  🙂  Niech się Wam we wszystkim dobrze wiedzie.

• Like 2
Posted

Kochani, nie chcę dzielić skóry na niedźwiedziu, ale Myszka jest w BDT, ma zapas karmy, a w jej przytulisku jest te czarnulek biedulek podejrzany o ciążę. Dzisiaj ma wizytę u lekarza wet. Czy mogę przeznaczyć 150zł posagu Mysi (z 425,31 zł) na potrzeby biedaka nieboraka? Chodzi o TEGO  malucha. Wtedy Mysi zostanie 275,31zł. Czuję się niekomfortowo prosząc Was o to, ale pierwszy raz podjęłam się ratowania tylu psiaków na raz. Nie pogniewam się, jeśli się nie zgodzicie.

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Tyśka) napisał:

Kochani, nie chcę dzielić skóry na niedźwiedziu, ale Myszka jest w BDT, ma zapas karmy, a w jej przytulisku jest te czarnulek biedulek podejrzany o ciążę. Dzisiaj ma wizytę u lekarza wet. Czy mogę przeznaczyć 150zł posagu Mysi (z 425,31 zł) na potrzeby biedaka nieboraka? Chodzi o TEGO  malucha. Wtedy Mysi zostanie 275,31zł. Czuję się niekomfortowo prosząc Was o to, ale pierwszy raz podjęłam się ratowania tylu psiaków na raz. Nie pogniewam się, jeśli się nie zgodzicie.

Już nieaktualne. Pani Marzenka znalazła biedaka martwego w budzie;(

Posted
Przed chwilą, Aska7 napisał:

Ale jak to ?

Psiak byl chory... odmawiał od 2 dni jedzenia, nie mógł się wypróżnić... tam nikt nie zagląda do psów poza karmieniem, a że bidulinek wczoraj kolacji (i dziś śniadania) nie dostał, bo miał dzisiaj jechać na badania to dopiero Pani Marzenka o 12 wyjęła go martwego z budy, kiedy właśnie przyjechała po niego... :( Wczoraj był wet gminny tam, dał psu zastrzyki, ale leczenie na kojcach jest leczeniem w polowych warunkach, bez badań i sprzętu. Dlatego dzisiaj maluch miał pojechać na koszt prywatny do lecznicy. I eh. Nie udało się:( I m.in. dlatego nie chciałam, aby wet w gminie kastrował Mysię, nikt by jej nie doglądał poza karmieniem.

Posted
8 minut temu, mariusz pp napisał:

Proszę o nr konta ,wpłacę 50 zł  , dołożycie jakiemuś potrzebującemu psiakowi

Dziękuję, myślę że najlepiej jak numer konta poda malagos, bo pod swoją opieką, na DT ma jeszcze stareńką owczarkę Kamę:

Mysia ma niezły posag, więc nie ma potrzeby, aby u mnie pieniądze były zamrożone. A malagos to tak pomaga po cichu, nigdy nie prosi o wsparcie;).

• Like 1
Posted
19 godzin temu, Nadziejka napisał:
Tysiu mam juz Cegielki 50 zl od Dobrychduszek z kramku Myszenki
moge slac Tobie juz dzis?

Bardzo dziękuję za wpłatę z bazarku (01.09.2021)
- Nadziejka z bazarku - 50 zł

Heart Disease in Dogs: Learn the Facts | Australian Dog Lover

STAN KONTA Myszki w dn. 01.09.2021: +475,31 zł

Posted
7 godzin temu, Tyśka) napisał:

Dziękuję, myślę że najlepiej jak numer konta poda malagos, bo pod swoją opieką, na DT ma jeszcze stareńką owczarkę Kamę:

Mysia ma niezły posag, więc nie ma potrzeby, aby u mnie pieniądze były zamrożone. A malagos to tak pomaga po cichu, nigdy nie prosi o wsparcie;).

Przyznam się, ze musze ogłosić psa z kojca - taki rudy biedak ze zniekształconą łapką oraz wyróżnić ogłoszenia Kapsla-jużako-briarda. Dopinam też adopcję dużego jasnego psa, też z gminnego kojca, ale jak się w piątek uda, to się pochwalę.

• Like 1
Posted
1 minutę temu, malagos napisał:

Przyznam się, ze musze ogłosić psa z kojca - taki rudy biedak ze zniekształconą łapką oraz wyróżnić ogłoszenia Kapsla-jużako-briarda. Dopinam też adopcję dużego jasnego psa, też z gminnego kojca, ale jak się w piątek uda, to się pochwalę.

Trzymam kciuki!!! Ja chętnie poogłaszam Kapsla i rudego łapka. Tylko potrzebuję zdjęć. 

Kapsel u mnie ma olx na Warszawę, ale bez wyróżnienia spadło:(