Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Ellig napisał:

Ciężarna sunia ma chyba wyróżnine ogłoszenia jak nie to prosze daj mi link do ogłoszenia.

Ciężarną na razie nie ogłaszałam na olx (brak czasu + czekałam na nowe zdjęcia, bo na razie nie wiem nawet jakiej jest wielkości). :( 

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

Ciężarną na razie nie ogłaszałam na olx (brak czasu + czekałam na nowe zdjęcia, bo na razie nie wiem nawet jakiej jest wielkości). 😞

No tak rozumiem.

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

Ciężarną na razie nie ogłaszałam na olx (brak czasu + czekałam na nowe zdjęcia, bo na razie nie wiem nawet jakiej jest wielkości). 😞

No tak rozumiem. ❤️

Posted

Napiszę bo może kiedyś się komuś przyda ta informacja,dzisiaj dostałem odpowiedz z  firmy przewozowej Petsbus /mieli urlop/ ,Odbierają zwierzaczka spod drzwi i pod drzwi dostarczają , cena jest niska ,  220euro ,kilka lat temu nie było tylu firm przewozowych i jak chcieliśmy ściągnąć naszego Korusia to była to  kwota około 1000 euro , dlatego jechał przez bla bla car.Firma ma dobre opinię , bus przystosowany do przewozu zwierząt i kierowcy zwierzoluby,

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
13 minut temu, mariusz pp napisał:

Napiszę bo może kiedyś się komuś przyda ta informacja,dzisiaj dostałem odpowiedz z  firmy przewozowej Petsbus /mieli urlop/ ,Odbierają zwierzaczka spod drzwi i pod drzwi dostarczają , cena jest niska ,  220euro ,kilka lat temu nie było tylu firm przewozowych i jak chcieliśmy ściągnąć naszego Korusia to była to  kwota około 1000 euro , dlatego jechał przez bla bla car.Firma ma dobre opinię , bus przystosowany do przewozu zwierząt i kierowcy zwierzoluby,

Dziękuję za informację :) Mnie Petsbus polecili z 2 lata temu Psi Znajomi. Wówczas do adopcji zagranicznej ostatecznie nie doszło, ale od tego czasu śledzę stronę tej firmy, oglądam relacje z podróży psiaków i kotków, i spotykam się z samymi dobrymi opiniami wśród ludzi z psiego świata. Dobrze, że jest taka opcja :) 

Posted
20 minut temu, mariusz pp napisał:

Co prawda nie planuję zagranicznych adopcji, ale dobrze wiedzieć, gdyby trafił się ktoś chętny na psiaczka, ktoś taki, jak Ty, znany aktualnym dogomaniakom  🙂

• Like 1
  • Tyśka) changed the title to Myszeńka: bo taka mała i niepozorna - już w objęciach kochanej malagos! Już po sterylizacji. Szukamy domku!
Posted

Dzisiaj dowiedzialam się od pracownika przechowalni, że Mysia trafiła tam z opinią groźnej do ludzi agresorki :-) Dobrze, że tego nie wiedziałam ani nie wie tego Mysia :))

• Like 3
Posted

Mysia długo latała po wsi i podobno warczała pod furtkami i bramami, ludzie się jej bali, taki to z Mysi postrach wsi :p. Podejrzewam, że zwyczajnie była dla nich problemem, zwłaszcza że miała cieczkę.

Posted

https://www.facebook.com/watch/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&v=2992872564280098

https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100000942628952&attachment_id=546158590028050&message_id=mid.%24cAAAAAFWxDWyBzWstHF7nCXmw0F-4

A na naszej drodze stanęła kielecka sunia która czeka na dom od marca. Sunia wyrzucona razem z siostrą w lesie jak miały kilka tygodni. Mała jest niepełnosprawna  ma niewykształcone przednie łapki, jeżdzi na wózku. Jakim to trzeba być człowiekiem ,żeby wyrzucić maluchy do tego jedno niepełnosprawne

• Like 3
Posted
12 minut temu, mariusz pp napisał:

https://www.facebook.com/watch/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&v=2992872564280098

https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100000942628952&attachment_id=546158590028050&message_id=mid.%24cAAAAAFWxDWyBzWstHF7nCXmw0F-4

A na naszej drodze stanęła kielecka sunia która czeka na dom od marca. Sunia wyrzucona razem z siostrą w lesie jak miały kilka tygodni. Mała jest niepełnosprawna  ma niewykształcone przednie łapki, jeżdzi na wózku. Jakim to trzeba być człowiekiem ,żeby wyrzucić maluchy do tego jedno niepełnosprawne

Wspaniale, że chcecie dać jej dom ♡♡♡ Macie niesamowite serca!

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, mariusz pp napisał:

Kurtka, mi się nic nie otwiera pod tymi linkami  😞 

Posted
17 minut temu, elik napisał:

Kurtka, mi się nic nie otwiera pod tymi linkami  😞 

no bo to fejs wrzuciłem malagos linki może da radę wrzucić ,ja teraz nie umiem kiedyś był fotosik z tego co pamiętam teraz nie wiem jak, ale warto zobaczyć jak sobie potrafią radzić niepełnosprytki

Posted
33 minuty temu, mariusz pp napisał:

zdjęcie mi się udało ,filmiku nie umiem

167300402_738487713483252_8918970057886720709_n.jpg

❤️     ❤️     ❤️     ❤️     ❤️     ❤️

• Like 1
Posted
11 minut temu, Nadziejka napisał:
Tysiu mam juz Cegielki 50 zl od Dobrychduszek z kramku Myszenki
moge slac Tobie juz dzis?

Możesz:) Bardzo Ci dziękuję ♡ Piękny wynik!