Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kudłatek cudowny, trochę jak terier walijski :( Mogę go poogłaszać. 

A Mysia w stadzie komponuje się niesamowicie, na olx już edytowałam opisy, a za chwilę edytuję i na fb :)

• Like 1
Posted
8 minut temu, Tyśka) napisał:

Kudłatek cudowny, trochę jak terier walijski 😞 Mogę go poogłaszać. 

A Mysia w stadzie komponuje się niesamowicie, na olx już edytowałam opisy, a za chwilę edytuję i na fb 🙂

Tysiu, jak możesz, to bardzo proszę. Twoje ogłoszenia, mają Moc. Telefon ten, co na fb 🙂

Posted

❤️     ❤️ o matunku jak briard dziewczynki tak ,zeby tylko nie trafil do poaparancow o ludkowie moi....   Myszenka z braciszkami poprostu cudne

pozdrawiam pozdrawiam poooozdrawiam z calej duszy i sciskam za wielkuskiego nowego 

• Like 1
Posted
20 godzin temu, malagos napisał:

A takie zdjecie Tomek na fb wstawił

be18a547d0e0.jpg

Kenia Anusina, Dianka, Mysia, Szara Kota, Bezia. Nie ma Lilusi - trójkolorowej koty i kudłtej suni Igusi

ale jest szostka na zdjeciu

Posted

I nadal jestem w stuporze. Moja dziewczynka miała 2.5 miesiąca i 16kg. Teraz 65. Normalny pies 7 kg ???? Bałabym się, żeby nie rozdeptać : / ale jak to to tak ?

• Like 1
Posted
6 minut temu, Aska7 napisał:

I nadal jestem w stuporze. Moja dziewczynka miała 2.5 miesiąca i 16kg. Teraz 65. Normalny pies 7 kg ???? Bałabym się, żeby nie rozdeptać : / ale jak to to tak ?

tak, tak, Asiu, pies 7 kg :) jazgocze, szczeka, biega, przytula się - jak normalny pies! he, he! 

Posted
2 minuty temu, Aska7 napisał:

Można się przyzwyczaić :). My od zawsze mieliśmy ONki, a od sześciu? siedmiu? lat, małą pojarmarkową Lerkę, która jak ją przygarnęliśmy na tymczas, ważyła 6 kg. Teraz, jako w pełni dorosła sunia, waży całe 10 kg, na niezmiennie krótkich łapkach. Wygląda jak mały krokodyl. Początkowo, trochę się o nią potykaliśmy 😉

• Like 3