konfirm31 Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Bardzo się cieszę, że Suzi będzie miała wspaniały, dogomaniacki dom. Gratuluję podjęcia słusznej decyzji 🙂. Jak będziesz miała Elu jakieś kłopoty finansowe z jej utrzymaniem (odpukać), to pisz 🙂. 2 Quote
elik Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 18 godzin temu, Tyśka) napisał: Bardzo proszę o numer konta Suzi - mam do przelania pozostałość po Kreciku w wysokości 142,02zł 🙂 Tysiu kochana, także bardzo serdecznie Ci dziękuję Twoje 142,02 + 30,00 zł Krystynki pokryją resztę należności za sanację pysia Suzi. Zapłaciłam 355,00 zł i dostałam zwrot 180,00 zł, czyli pozostało do zwrotu 175,00 zł. 142,2 + 30,00 = 172,02. Bardzo, bardzo dziękuję. Zastanawiam się czy jest sens podawać Ci Tysiu nr konta Basi, która zbierała kasę dla Suzi i przesyłała do mnie. Myślę, że w obecnej sytuacji nie ma sensu, żeby kasa krążyła więc może podam Ci moje konto? limonka80 zaproponowała wspólny zakup karmy dla Suzi i Alficzka - 12 kg Hills Digestive Care, za co także bardzo serdecznie dziękuję. Dziękuję Wam wszystkim Quote
elik Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 28 minut temu, Poker napisał: A pan mąż się zgadza? Suzi skradła i jego serce 🙂 Mała spryciara 🙂 4 Quote
elik Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 31 minut temu, konfirm31 napisał: Bardzo się cieszę, że Suzi będzie miała wspaniały, dogomaniacki dom. Gratuluję podjęcia słusznej decyzji 🙂. Jak będziesz miała Elu jakieś kłopoty finansowe z jej utrzymaniem (odpukać), to pisz 🙂. Dziękuję ogromnie za serdeczność, życzliwość i wspieranie. To pozwoliło mi podjąć tę decyzję W pierwszej kolejności będę szukała pomocy w bazarkach i mam nadzieję, że to wystarczy 🙂 Dziękuję ogromnie w imieniu swoim i Suzi, za całe dobro, które doznałyśmy od Was kochane Dogomanki 1 Quote
ewu Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 10 minut temu, elik napisał: Suzi skradła i jego serce 🙂 Mała spryciara 🙂 To było oczywiste, w końcu to sama słodycz:) 3 Quote
ewu Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Dziękuję ogromnie za serdeczność, życzliwość i wspieranie. To pozwoliło mi podjąć tę decyzję W pierwszej kolejności będę szukała pomocy w bazarkach i mam nadzieję, że to wystarczy 🙂 Dziękuję ogromnie w imieniu swoim i Suzi, za całe dobro, które doznałyśmy od Was kochane Dogomanki Elu kochana dla Ciebie największe podziękowania:) Quote
ewu Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 40 zł prześlę elik - to deklaracje Nesiowatej i konfirm31. Quote
elik Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Przed chwilą, ewu napisał: To było oczywiste, w końcu to sama słodycz:) Tak Basiu 🙂 Ona ma wiele z zachowań mojej nieodżałowanej Masiuni. Przytula się, wskakuje na kolanka, pcha łebek pod pachę, liże po rękach.... Quote
ewu Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Tak Basiu 🙂 Ona ma wiele z zachowań mojej nieodżałowanej Masiuni. Przytula się, wskakuje na kolanka, pcha łebek pod pachę, liże po rękach.... Kochana , mała szczęściara Quote
elik Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 2 godziny temu, ewu napisał: Kochana , mała szczęściara Kochana, ale i kochająca. Czuję to jej serduszko, jej oddanie i ufność. Bardzo nam dobrze z sobą. Teraz mi lekko na duszy, a tak bałam się podjąć jakąkolwiek decyzję w tej sprawie. I na TAK i na NIE. Jedna i druga obarczone wielkimi emocjami, ale krańcowo odmiennymi. Ta którą wybrałam, to ta radosna 🙂 5 Quote
elik Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 10 minut temu, ewu napisał: 40 zł prześlę elik - to deklaracje Nesiowatej i konfirm31. Nesiu kochana bardzo serdecznie dziękuję Quote
ewu Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 11 minut temu, elik napisał: Kochana, ale i kochająca, czuję to jej serduszko, jej oddanie i ufność. Bardzo nam dobrze z sobą. Teraz mi lekko na duszy, a tak bałam się podjąć jakąkolwiek decyzję w tej sprawie. I na TAK i na NIE. Jedna i druga obarczone wielkimi emocjami, ale krańcowo odmiennymi. Ta którą wybrałam, to ta radosna 🙂 Elu trudno to ładniej ująć:) Quote
elik Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 8 minut temu, ewu napisał: Elu trudno to ładniej ująć:) Dziękuję 🙂 Ja tylko napisałam co czuję 🙂 Quote
dwbem Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Kochani, mam psy ponad 54 lata i wiele razy przeżyłam choroby i starość i nigdy nie żałowaliśmy pieniędzy na leczenie i ratowanie dopóki się dało. Więc cieszę się na twoją decyzję i obiecuję, że w razie potrzeby i w miarę możliwości pomogę bo sunia jest tego warta. 3 Quote
Nadziejka Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Szedlem doliny cale w milczeniu w glodzie w sloncu co konca jazni nie mialo szedlem bez sily bez tchu w mroz w dzien i noc calą Mroz mi bolu dodawal wszelkiego odbieral czucie odbieral rozum nie widzialem juz nawet drogi do Niego Szedlem bez mysli bez konca gdzie knieja Byla ze mna caly czas maluczka jeszcze nadzieja Szedlem a nogi moje juz isc nie zdolaly jakby swit przeslonil wszytko bialy jakby cierpienia nigdy poczatku konca zadnego zadnego nie mialy Szedlem i u progu nicosci juz bylem glowe w swem marnem istnieniu pochylilem Jestem jeszcze Jestem ale i gotowy na nieuniknione juz teraz nikt nie uratuje nie pozbiera wszystko zatracone... gotowy na wszelką nicosci juz juz bylem u progu tej doliny o zycie bez celu bez milosci Nagle zza mgly oczu moich ujrzalem ...Ziemie ujrzalem Braci swoich Ujrzalem istnienie pojawila sie iskierka znow nadziei co nie minie co zawsze bedzie przy mnie dzien i noc kazdenki listek..ziarnko kłos Wiedzialem ze jesli spojrze jesli zdolam dojsc wspolny bedzie wspolny nasz los Szedlem powoli nie wierzylem ze ..jestem jeszcze nie smialem nawet uniesc rąk na wietrze Wyszly ku mnie wyszly naprzeciw wszystkie cudowne stworzenia pomyslalem ocalala nasza Ziemia zwierzeta ocalaly bedzie wspolny los nasz caly Na zawsze na zawsze razem kazdenki duzy kazdenki maly razem przez wzgórza ku Nadziei dotrwamy razem uleczymy jeszcze wiele zdolamy Trwamy od tej pory razem Trwamy Nigdy Nie ulekniemy juz nie poddamy Ewa Nadziejka napisala wyczarowala 1 1 Quote
Tyśka) Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 2 godziny temu, elik napisał: Tysiu kochana, także bardzo serdecznie Ci dziękuję Twoje 142,02 + 30,00 zł Krystynki pokryją resztę należności za sanację pysia Suzi. Zapłaciłam 355,00 zł i dostałam zwrot 180,00 zł, czyli pozostało do zwrotu 175,00 zł. 142,2 + 30,00 = 172,02. Bardzo, bardzo dziękuję. Zastanawiam się czy jest sens podawać Ci Tysiu nr konta Basi, która zbierała kasę dla Suzi i przesyłała do mnie. Myślę, że w obecnej sytuacji nie ma sensu, żeby kasa krążyła więc może podam Ci moje konto? Pewnie, jestem za. Proszę, podaj swoje konto :) Cieszę się, że dług zostanie spłacony. Wszystkiego dobrego dla Suzi i Jej Rodziny ♡♡♡♡ 2 Quote
elik Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 24 minuty temu, Nadziejka napisał: . . . Na zawsze na zawsze razem kazdenki duzy kazdenki maly razem przez wzgórza ku Nadziei dotrwamy razem uleczymy jeszcze wiele zdolamy Trwamy od tej pory razem Trwamy Nigdy Nie ulekniemy juz nie poddamy Ewa Nadziejka napisala wyczarowala Nadziejko, przepiękny i bardzo liryczny wiersz napisałaś. Bardzo dużo w nim emocji tych dobrych i tych złych, ale i wiary w zwycięstwo dobra. Gratuluję Quote
elik Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 6 minut temu, Tyśka) napisał: Pewnie, jestem za. Proszę, podaj swoje konto 🙂 Cieszę się, że dług zostanie spłacony. Wszystkiego dobrego dla Suzi i Jej Rodziny ♡♡♡♡ To zaraz poślę Ci nr konta na PW. Dziękujemy za życzenia i wzajemnie życzymy wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i całej Twojej Rodzinki Quote
elik Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Dzisiejszy spacer z MOIMI psiakami 🙂 2 Quote
Nadziejka Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 14 godzin temu, elik napisał: Dzisiejszy spacer z MOIMI psiakami 🙂 9 minut temu, elik napisał: Ogonek, jak zwykle kręci młynka 🙂 Quote
limonka80 Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 15 godzin temu, elik napisał: Dzisiejszy spacer z MOIMI psiakami Suzi, pies który ma SWÓJ DOM :-)) 1 Quote
mari23 Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 19 godzin temu, elik napisał: Tak Basiu 🙂 Ona ma wiele z zachowań mojej nieodżałowanej Masiuni. Przytula się, wskakuje na kolanka, pcha łebek pod pachę, liże po rękach.... Bo to Masiunia "zastępstwo" przysłała <3 Bardzo się ciesze z Twojej decyzji ! 1 Quote
Recommended Posts