elik Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Odpisałam wspólnie rozi i ewu, ale zamiast mojego postu do Nich pojawił się ponownie post do Gabi79. W jego miejsce piszę ten post. Wcześniej zdarzyło mi się napisać post i wyprawić go w kosmos. Czy komuś też zdarzyły się takie przypadki? Quote
elik Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 1 godzinę temu, rozi napisał: Elik, mów coś 🙂 dzwoniłaś? Dzwoniłam na zwykły telefon i na WhatsApp-a, na oba telefony wysłałam SMS-y, ale bez odzewu. Quote
elik Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 34 minuty temu, ewu napisał: Wiem od Eli .że Pani Kasia na razie nie odebrała. Ela napisała smsa z prośbą o kontakt. Pewnie jak tylko będzie mogła to oddzwoni. Czekamy:) Dzwoniłam Basiu jeszcze raz po naszej rozmowie, ale nadal bez skutku. Quote
elik Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Oooo właśnie dostałam odpowiedź SMS-em od Pani Kasi, że może przywieźć do mnie Suzi tylko, żeby SMS-em przekazać o której godzinie. Quote
ewu Posted July 16, 2021 Author Posted July 16, 2021 14 minut temu, elik napisał: Oooo właśnie dostałam odpowiedź SMS-em od Pani Kasi, że może przywieźć do mnie Suzi tylko, żeby SMS-em przekazać o której godzinie. 🙂 Quote
rozi Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 14 minut temu, elik napisał: Oooo właśnie dostałam odpowiedź SMS-em od Pani Kasi, że może przywieźć do mnie Suzi tylko, żeby SMS-em przekazać o której godzinie. No tak, ale miałaś zapytać o parę spraw. Weź odpisz grzecznie, że godzina taka i taka, ale prosisz jednak o rozmowę, bo chcesz się przygotować na rozmaitości i potrzebne Ci rady. Quote
elik Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 1 minutę temu, rozi napisał: No tak, ale miałaś zapytać o parę spraw. Weź odpisz grzecznie, że godzina taka i taka, ale prosisz jednak o rozmowę, bo chcesz się przygotować na rozmaitości i potrzebne Ci rady. rozi, żartujesz, czy może masz mnie za osobę nierozgarniętą, której trzeba mówić, co ma powiedzieć 😉 Quote
rozi Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Przed chwilą, elik napisał: rozi, żartujesz, czy może masz mnie za osobę nierozgarniętą, której trzeba mówić, co ma powiedzieć 😉 A przepraszam w takim razie. Napisałam jak do kogoś bliskiego, kto lekko denerwuje się perspektywą wzięcia suni i kontakt z obecnym DT ma (z racji sms) niejako połowiczny. Już się wyłączam z wątku. Poradzisz sobie świetnie, powodzenia! Quote
elik Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Przed chwilą, rozi napisał: A przepraszam w takim razie. Napisałam jak do kogoś bliskiego, kto lekko denerwuje się perspektywą wzięcia suni i kontakt z obecnym DT ma (z racji sms) niejako połowiczny. Już się wyłączam z wątku. Poradzisz sobie świetnie, powodzenia! Dziękuję, bardzo mi miło, że uważasz mnie za kogoś bliskiego, ale szczerze powiem, dotychczas tego nie zauważyłam więc przepraszam 🙂 Denerwuję się, to prawda i to wcale nie lekko, ale jakoś sobie poradziłam. Poprosiłam Panią o kontakt kiedy już będzie mogła rozmawiać. Nie musisz uciekać, tu nie biją 🙂 Quote
rozi Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 1 minutę temu, elik napisał: Nie musisz uciekać, tu nie biją Mnie nikt nie uderzy. Nie dosięgnie :). Quote
elik Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Przed chwilą, rozi napisał: Mnie nikt nie uderzy. Nie dosięgnie :). Tym bardziej nie masz powodu do uciekania 🙂 1 Quote
Nadziejka Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Eliczkowa nasza sciskam za wszystko podziwiam cierpliwosci i mam nadzieje ze jednak rozmowa bedzie mozliwa Quote
Nadziejka Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Popelniam mala niespodzianke dla uroczej malenkiej 2 Quote
elik Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 45 minut temu, Nadziejka napisał: Eliczkowa nasza sciskam za wszystko podziwiam cierpliwosci i mam nadzieje ze jednak rozmowa bedzie mozliwa Dzięki Nadziejeczko Jesteśmy umówione na rozmowę na jutrzejsze przedpołudnie. 1 Quote
elik Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Dziękujemy Nadziejkeczko za piękny bazarek dla suni Quote
elik Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Córka Pani Kasi ma przywieźć Suzi jutro około 13:30. Prosiłam, żeby przywiozła ją taksówką, bo od Nich do mnie, to przejazd przez cały Kraków i w dodatku nie ma bezpośredniego połączenia. Suzi byłaby umęczona w tym upale. Powiedziałam, że wrócę za przejazd. Boję się jak przyjmie rozstanie 😞 1 Quote
Sowa Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Elik, ona tam była trzy tygodnie wszystkiego, najpierw w objęciach - sądząc ze zdjęć; a potem niechciana - skoro ją oddają, i to w trybie niemal natychmiastowym. Więc przy tak niestabilnych emocjach być może ważniejsze będzie dla niej spotkanie z Tobą. 3 1 Quote
Poker Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 I nadal nie wiemy co się zadziało,że się włączył tryb natychmiastowy. 1 Quote
elik Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 4 godziny temu, Sowa napisał: Elik, ona tam była trzy tygodnie wszystkiego, najpierw w objęciach - sądząc ze zdjęć; a potem niechciana - skoro ją oddają, i to w trybie niemal natychmiastowym. Więc przy tak niestabilnych emocjach być może ważniejsze będzie dla niej spotkanie z Tobą. Chciałabym, żeby sunia jak najmniej odczuła rozstanie, ale nie wiem na ile będzie to możliwe. Nie wiem co się wydarzyło, choć już chyba nieco się domyślam, ale wygląda na to, że Panie kochają Suzi i bardzo żałują, że muszą się z nią rozstać. Pani Kasia uważa, że przyszły DS będzie szczęściarzem. Pani Kasia przekaże 15 kg karmy Briantos, 24 puszki a 800 g Rocco i wszystko co przygotowała dla Suzi. Może to wystarczy do czasu znalezienia suni DS 🙂 Quote
elik Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 3 godziny temu, Poker napisał: I nadal nie wiemy co się zadziało,że się włączył tryb natychmiastowy. Pani Kasia napomknęła co nieco, ale nie czuję się upoważniona do mówienia o tym na forum. Mogę jedynie powiedzieć, że nastąpiły pewne okoliczności, których Pani Kasia nie przewidziała. Quote
elik Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Córkę Pani Kasi wraz z Suzi i jej dobytkiem 🙂 przywiezie prawdopodobnie tato Pani Kasi. Quote
ewu Posted July 17, 2021 Author Posted July 17, 2021 Strasznie przykra sytuacja. Ja też myślę,że Pani Kasia przeżyje to rozstanie:( Zapytam Pani Kasi ile mam zwrócić za karmę dla Suzi. , to co wymieniła elik to spory wydatek. Quote
Poker Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 1 godzinę temu, ewu napisał: Strasznie przykra sytuacja. Ja też myślę,że Pani Kasia przeżyje to rozstanie:( Zapytam Pani Kasi ile mam zwrócić za karmę dla Suzi. , to co wymieniła elik to spory wydatek. Dla pani Kasi spory wydatek , ale dla Wa też. Może chce coś zrobić dla Suzi ? 1 Quote
Recommended Posts