Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.11.2021 o 21:37, Poker napisał:

Na pierwszym zdjęciu nieco przestraszony , a na drugim zamyślony.

Też odnoszę takie wrażenie.

Posted
Dnia 11.11.2021 o 23:48, Poker napisał:

elik, ile Oreo ma na koncie?

Aktualny stan konta Oreo

Saldo:

.        1.616,10

.-.      . 771,34 
= = = = = = = =

844,76 zł 

Posted

To za chwilę będzie miał prawie zero. Płatność za hotelik z góry, transport do Katowic i z Wrocławia do Lilu.

Z mojego bazarku będzie ok. 160 zł.

elik, jakbyś mogła uzupełnić  wpłacone w stałych deklaracjach , to by było fajnie.

Posted

Mały piesek po przejściach..., spragniony kontaktu z człowiekiem, zainteresowania...., poczucia bezpieczeństwa, stabilizacji. Będzie dobrze 🙂 Jak zawsze potrzebny czas.

signal-2021-11-11-21-42-36-815.jpgS

signal-2021-11-11-21-42-36-815.jpg

• Like 1
Posted

Cieszę się, że wszystko tak dobrze. Oreo do mnie tez byl taki w domu, a od jakiegoś czasu i do męża w domu byl kontaktowy.  Wstawiałam nawet takie przytulanki w ogrodzie, choć to byl wyjątek. Boi się mężczyzn i przestrzeni na zewnątrz. Mam nadzieję, że na spacerach na smyczy tez zrobi taki postęp. Warto go tylko oswoić z wizytami mężczyzn, bo u nas to byl duzy problem. Dlatego szukaliśmy domu u kobiety, ale zgłaszali się mężczyźni lub wieloosobowe rodziny z chłopakami.

Posted

Jaaga, podaj proszę ile mamy zwrócić za dowóz Oreo do Katowic.

A Lilu za dowóz z Wrocławia do siebie. I Mruczkę proszę, by podała ile zapłaciła przewoźnikowi za zjazd z A4 do Katowic.