Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY rozliczony. Zapraszam na letni bazarek dla trzech seniorów od 11 do 25 lipca 2021 r. godz 21:00.

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, konfirm31 napisał:

I ja zapraszam :). I poproszę serduszko za 10 zł. 

Bardzo serdecznie dziękuję     1291651401_dzikujzserca.gif.819eb529cefcc53f715e12a2831849df.gif

Pędzę zanotować   biegnie.jpg.8ec858f9899ea48859147e465b64ea53.jpg

Posted
Dnia 17.07.2021 o 11:07, Aldrumka napisał:

Czekam na wymiary nr 17 🙂 napisz proszę także z czego jest zrobiony 

Kochana, jestem w ogromnym stresie.  Kiedy byłam w Krakowie, myślałam, że część fantów jest na działce i dlatego nie mogę znaleźć tego fantu. Teraz chciałam gozmierzyć i stwierdziłam, że na działce też go nie ma. Mało tego, nie ma połowy fantów, które dostałam od Onaa i zachodzę w głowę co się mogło z nimi stać?  Brakuje fantów od nr 16 do 27.   Nie wiem co się mogło stać    😞    Czy przewożąc z działki do Krakowa przy przenoszeniu z samochodu do mieszkania jedno pudło zostało na parkingu?  Mąż myślał, że wezmę ja, a ja, że mąż?  Nie wiem, nie pamiętam, tylko takie podejrzenia snuję, bo nie wiem co myśleć. Jutro jedziemy do Krakowa i jeszcze raz  dokładnie przepatrzę wszystkie pudła. Tak mi przykro, wstyd i żal, bo kilka z tych fantów znalazło nabywców.  😞  

Przepraszam  przepraszam.jpg.90910339418a82013a7c9c8b7ede5347.jpg 

Mam jednak nadzieję, że fantu siedzą sobie gdzieś cichutko, a ja się niepotrzebnie stresuję. Jutro się wyjaśni.   

Posted
4 minuty temu, Aldrumka napisał:

@elik spokojnie miejmy nadzieję, że wszystko się znajdzie, kciuki trzymamy, kasa potrzebna 

Przed chwilą, Kamila Proc napisał:

znajda sie znajda, a jak sie nie znajda to sie nie znajda, trudno

Dzięki. Bardzo bym chciała, żeby się znalazły, bo kasa potrzebna, a i ten stras i myśli, co się mogło stać?????           

Posted
7 minut temu, Aska7 napisał:

Wyluzuj. To nie jest koniec świata : )

Nie koniec świata, ale co się mogło stać? To pytanie siedzi mi teraz w głowie i nie potrafię się od niego wyzwolić.

Posted

Jeśli nie znajdę tych fantów w Krakowie, choć nie wyobrażam sobie tego, no bo co by się mogło stać, to będę musiała wycofać te fanty z bazarku   1262842505_pacz3.gif.72986715f9889515cf1c52f732fe22f5.gif

Posted

Bez histerii, to naprawdę nie jest problem : ) Dużą dziewczynką jesteś, a duże dziewczynki nie płaczą : )))

No to wycofasz i tyle. Za te zgubione fanty niech będą serduszka i się pewnie jeszcze więcej uzbiera. 

To ja poproszę za : )

"zgubione fanty" - 3 dychy 

• Like 2
Posted

Dzień dobry.

Przy dużej liczbie fantów zalegających w każdym kącie domu i dużej liczbie tworzonych z nich bazarków, coś kiedyś może się zapodziać.  Wszyscy ( mam taką nadzieję) rozumieją to doskonale. 

Dobrej niedzieli

• Like 2