Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY rozliczony. Zapraszam na letni bazarek dla trzech seniorów od 11 do 25 lipca 2021 r. godz 21:00.

Recommended Posts

Posted

Kochane Dziewuszeczki dzięki Wam, bazarek może latać beze mnie  🙂  Żartuję, ale to fakt, że bardzo jestem Wam wdzięczna.
Dzisiaj wyszłam z domu około godz. 8-tej, a wróciłam po 14-tej wykończona kursowaniem pomiędzy lekarzami, zabiegami i nerwami, co tam mój tymczasik dzisiaj nawywija. Na szczęście była spokojna, bo miała człowieka koło siebie.  Po wczorajszych występach zawiozłam ją na przechowanie do Onaa. Jutro też ma wychodne do Onaa, a we czwartek wracamy na działkę i będzie intensywna nauka zostawania w domu samej, bez ludzia, bo od następnego poniedziałku mam nową serię zabiegów na mój nieszczęsny kręgosłup.  MUSI nauczyć się spokojnie czekać na powrót ludzia do domu.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Co pielisz/pielesz?  🙂

dzisiaj koło malin musiałam zrobić porządek, bo strasznie zarosło

działkę mam dopiero od roku, nigdy wcześniej nie interesowały mnie prace ogrodowe, a teraz karczuję, wycinam, wyrywam. Aż sama  się dziwię

• Like 1
Posted
6 minut temu, elik napisał:

Kochane Dziewuszeczki dzięki Wam, bazarek może latać beze mnie  🙂  Żartuję, ale to fakt, że bardzo jestem Wam wdzięczna.
Dzisiaj wyszłam z domu około godz. 8-tej, a wróciłam po 14-tej wykończona kursowaniem pomiędzy lekarzami, zabiegami i nerwami, co tam mój tymczasik dzisiaj nawywija. Na szczęście była spokojna, bo miała człowieka koło siebie.  Po wczorajszych występach zawiozłam ją na przechowanie do Onaa. Jutro też ma wychodne do Onaa, a we czwartek wracamy na działkę i będzie intensywna nauka zostawania w domu samej, bez ludzia, bo od następnego poniedziałku mam nową serię zabiegów na mój nieszczęsny kręgosłup.  MUSI nauczyć się spokojnie czekać na powrót ludzia do domu.

w pierwszej chwili zrozumiałam, że będzie od czwartku do poniedziałku sama ;)

• Like 1
Posted
7 minut temu, NikaEla napisał:

działkę mam dopiero od roku, nigdy wcześniej nie interesowały mnie prace ogrodowe, a teraz karczuję, wycinam, wyrywam. Aż sama  się dziwię

Spokojnie, za jakiś czas Ci przejdzie i spokojnie będziesz się przyglądać krzaczorom pijąc spokojnie kawusię/hebratkę/soczek : )

Posted
5 minut temu, NikaEla napisał:

To podobnie jak ja  🙂

• Like 1
Posted
3 minuty temu, Aska7 napisał:

Spokojnie, za jakiś czas Ci przejdzie i spokojnie będziesz się przyglądać krzaczorom pijąc spokojnie kawusię/hebratkę/soczek : )

Oczywiście.  Jeszcze niedawno nie było miejsca, żeby usiąść ( działka była całkowicie zarośnięta sosnami i nawłocią), ale teraz już jest.  Zdarza mi się już siadać i cieszyć się widokiem

Posted
7 minut temu, Koki-99 napisał:

29 🙂

To masz szczęście, obie mamy szczęście.    Nie ma fantów od nr 16 do 27, czyli Twoja kiecka jest  🙂 

Posted

Prześlę na PW nr konta wszystkim, którzy nabyli fanty w opcji K.T. 
Kto przyśle kasiorke i adres do wysyłki, zrobię wysyłkę nie czekając na zakończenie bazarku. 

Posted
4 godziny temu, Tyśka) napisał:

Dlatego się wystraszyłam:)

4 godziny temu, Kamila Proc napisał:

dzieki Wam za troske

1 godzinę temu, Aska7 napisał:

Eee tam, to tylko kwestia wysokości

A mi znowu lajki wyszły 😕 

• elik changed the title to Zapraszam na letni bazarek dla trzech seniorów od 11 do 25 lipca 2021 r. godz 21:00.
Posted
8 godzin temu, Tyśka) napisał:

Zależy jak Kamila jest wysoka, bo już upadek z 1,7m to już znaczny upadek ;))

2 godziny temu, Ellig napisał:

Dzień dobry I zapraszam. 

1 godzinę temu, konfirm31 napisał:

Też się witam i zapraszam 🙂

1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Dzien dobry:)))

51 minut temu, Radek napisał:

Miłego dnia zaglądającym. 

16 minut temu, Aska7 napisał:

Może spadła z materaca

Witam i składam dzięki wielkie zaglądającym, wpadającym, spadającym i podrzucającym!!!

3-1.jpg.4d98fad2b582d72fdbb1ae814ad32dfc.jpg

Posted

Dzisiaj mogłam wcześniej zaglądnąć na bazarek, bo wybywam z domu dopiero o 10-tej, ale znowu długo mnie nie będzie. Sunię zawiozę do Onaa.

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Dzisiaj mogłam wcześniej zaglądnąć na bazarek, bo wybywam z domu dopiero o 10-tej, ale znowu długo mnie nie będzie. Sunię zawiozę do Onaa.

Dbaj o siebie, bazarek poczeka:)