elik Posted July 20, 2021 Author Posted July 20, 2021 Kochane Dziewuszeczki dzięki Wam, bazarek może latać beze mnie 🙂 Żartuję, ale to fakt, że bardzo jestem Wam wdzięczna. Dzisiaj wyszłam z domu około godz. 8-tej, a wróciłam po 14-tej wykończona kursowaniem pomiędzy lekarzami, zabiegami i nerwami, co tam mój tymczasik dzisiaj nawywija. Na szczęście była spokojna, bo miała człowieka koło siebie. Po wczorajszych występach zawiozłam ją na przechowanie do Onaa. Jutro też ma wychodne do Onaa, a we czwartek wracamy na działkę i będzie intensywna nauka zostawania w domu samej, bez ludzia, bo od następnego poniedziałku mam nową serię zabiegów na mój nieszczęsny kręgosłup. MUSI nauczyć się spokojnie czekać na powrót ludzia do domu. Quote
elik Posted July 20, 2021 Author Posted July 20, 2021 8 godzin temu, NikaEla napisał: Zaglądam w przerwie pielenia Co pielisz/pielesz? 🙂 Quote
NikaEla Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 1 minutę temu, elik napisał: Co pielisz/pielesz? 🙂 dzisiaj koło malin musiałam zrobić porządek, bo strasznie zarosło działkę mam dopiero od roku, nigdy wcześniej nie interesowały mnie prace ogrodowe, a teraz karczuję, wycinam, wyrywam. Aż sama się dziwię 1 Quote
NikaEla Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 6 minut temu, elik napisał: Kochane Dziewuszeczki dzięki Wam, bazarek może latać beze mnie 🙂 Żartuję, ale to fakt, że bardzo jestem Wam wdzięczna. Dzisiaj wyszłam z domu około godz. 8-tej, a wróciłam po 14-tej wykończona kursowaniem pomiędzy lekarzami, zabiegami i nerwami, co tam mój tymczasik dzisiaj nawywija. Na szczęście była spokojna, bo miała człowieka koło siebie. Po wczorajszych występach zawiozłam ją na przechowanie do Onaa. Jutro też ma wychodne do Onaa, a we czwartek wracamy na działkę i będzie intensywna nauka zostawania w domu samej, bez ludzia, bo od następnego poniedziałku mam nową serię zabiegów na mój nieszczęsny kręgosłup. MUSI nauczyć się spokojnie czekać na powrót ludzia do domu. w pierwszej chwili zrozumiałam, że będzie od czwartku do poniedziałku sama ;) 1 Quote
Aska7 Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 7 minut temu, NikaEla napisał: dzisiaj koło malin musiałam zrobić porządek, bo strasznie zarosło działkę mam dopiero od roku, nigdy wcześniej nie interesowały mnie prace ogrodowe, a teraz karczuję, wycinam, wyrywam. Aż sama się dziwię Spokojnie, za jakiś czas Ci przejdzie i spokojnie będziesz się przyglądać krzaczorom pijąc spokojnie kawusię/hebratkę/soczek : ) Quote
elik Posted July 20, 2021 Author Posted July 20, 2021 5 minut temu, NikaEla napisał: dzisiaj koło malin musiałam zrobić porządek, bo strasznie zarosło działkę mam dopiero od roku, nigdy wcześniej nie interesowały mnie prace ogrodowe, a teraz karczuję, wycinam, wyrywam. Aż sama się dziwię To podobnie jak ja 🙂 1 Quote
NikaEla Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 3 minuty temu, Aska7 napisał: Spokojnie, za jakiś czas Ci przejdzie i spokojnie będziesz się przyglądać krzaczorom pijąc spokojnie kawusię/hebratkę/soczek : ) Oczywiście. Jeszcze niedawno nie było miejsca, żeby usiąść ( działka była całkowicie zarośnięta sosnami i nawłocią), ale teraz już jest. Zdarza mi się już siadać i cieszyć się widokiem Quote
Koki-99 Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 44 minuty temu, elik napisał: A który numerek ma Twoja kiecka? 🙂 29 :) Quote
elik Posted July 20, 2021 Author Posted July 20, 2021 7 minut temu, Koki-99 napisał: 29 🙂 To masz szczęście, obie mamy szczęście. Nie ma fantów od nr 16 do 27, czyli Twoja kiecka jest 🙂 Quote
elik Posted July 20, 2021 Author Posted July 20, 2021 Prześlę na PW nr konta wszystkim, którzy nabyli fanty w opcji K.T. Kto przyśle kasiorke i adres do wysyłki, zrobię wysyłkę nie czekając na zakończenie bazarku. Quote
Radek Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Dlatego się wystraszyłam:) 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: dzieki Wam za troske 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Eee tam, to tylko kwestia wysokości A mi znowu lajki wyszły 😕 Quote
elik Posted July 20, 2021 Author Posted July 20, 2021 Przed chwilą, Radek napisał: A mi znowu lajki wyszły 😕 Pocieszę Cię, nie tylko Tobie 😞 Quote
elik Posted July 20, 2021 Author Posted July 20, 2021 Przed chwilą, Radek napisał: Zawsze ich za mało. Niestety. Quote
Tyśka) Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 3 godziny temu, Aska7 napisał: Eee tam, to tylko kwestia wysokości Zależy jak Kamila jest wysoka, bo już upadek z 1,7m to już znaczny upadek ;)) Quote
Aska7 Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 8 godzin temu, Tyśka) napisał: Zależy jak Kamila jest wysoka, bo już upadek z 1,7m to już znaczny upadek ;)) Może spadła z materaca Quote
elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 8 godzin temu, Tyśka) napisał: Zależy jak Kamila jest wysoka, bo już upadek z 1,7m to już znaczny upadek ;)) 2 godziny temu, Ellig napisał: Dzień dobry I zapraszam. 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: Też się witam i zapraszam 🙂 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Dzien dobry:))) 51 minut temu, Radek napisał: Miłego dnia zaglądającym. 16 minut temu, Aska7 napisał: Może spadła z materaca Witam i składam dzięki wielkie zaglądającym, wpadającym, spadającym i podrzucającym!!! Quote
elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 Dzisiaj mogłam wcześniej zaglądnąć na bazarek, bo wybywam z domu dopiero o 10-tej, ale znowu długo mnie nie będzie. Sunię zawiozę do Onaa. Quote
Koki-99 Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Zapłaciłam za sukienusię :) Zwykły prio poproszę. Adres w pw. Quote
Tyśka) Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 2 godziny temu, elik napisał: Dzisiaj mogłam wcześniej zaglądnąć na bazarek, bo wybywam z domu dopiero o 10-tej, ale znowu długo mnie nie będzie. Sunię zawiozę do Onaa. Dbaj o siebie, bazarek poczeka:) Quote
Recommended Posts