Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY rozliczony. Zapraszam na letni bazarek dla trzech seniorów od 11 do 25 lipca 2021 r. godz 21:00.

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Koki-99 napisał:

Zapłaciłam za sukienusię 🙂 Zwykły prio poproszę. Adres w pw.

Dziękuję  🙂  Oczywiście będzie zwykły. Dzisiaj wracamy na działkę, jak tylko mąż wróci z pracy, ale może jutro znajdę czas, żeby wysłać. Jak zwykle powiadomię o tym na wątku.

Posted
11 godzin temu, Tyśka) napisał:

Dbaj o siebie, bazarek poczeka:) 

Dzięki Tysiu za troskę  🙂  Muszę zadbać, bo latami zaniedbywałam własne zdrowie. Bardziej troszczyłam się o zdrowie psiaków, niż o swoje. Mam teraz efekty.

Posted
2 godziny temu, Radek napisał:

Cudne są te psiaki z życzeniami. 

To prawda  🙂 Wszystkie są śliczne, ale te wyjątkowo. No ale co młode, to młode  🙂

• Like 1
Posted
22 minuty temu, elik napisał:

Dziękuję  🙂  Oczywiście będzie zwykły. Dzisiaj wracamy na działkę, jak tylko mąż wróci z pracy, ale może jutro znajdę czas, żeby wysłać. Jak zwykle powiadomię o tym na wątku.

Jak wyślesz później, to nic się nie stanie. Ja po prostu wolę mieć zapłacone i nie muszę pamiętać o długu :)

Posted
6 godzin temu, Koki-99 napisał:

Jak wyślesz później, to nic się nie stanie. Ja po prostu wolę mieć zapłacone i nie muszę pamiętać o długu 🙂

A ja będę mieć o jeden fant mniej do wysyłki, jak skończy się bazarek. Lubię wcześniejsze wysyłki  🙂

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Dzięki Tysiu za troskę  🙂  Muszę zadbać, bo latami zaniedbywała własne zdrowie. Bardziej troszczyłam się o zdrowie psiaków, niż o swoje. Mam teraz efekty.

Niestety. Dbamy o dzieci, męża, wnuki, bliższą i dalszą rodzinę, pracę, dom, Święta, psy, koty itd itp, i raptem okazuje się, że to o co wcale nie dbałyśmy, to nasze zdrowie i ono nam boleśnie o sobie przypomina.

Trzymaj się elik  :) 

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Radek napisał:

Seniorki za to są cudowne. 

Oj tak.   Seniorzy we wszystkich gatunkach, rodzajach itd są rozczulający.

Posted
3 godziny temu, konfirm31 napisał:

Niestety. Dbamy o dzieci, męża, wnuki, bliższą i dalszą rodzinę, pracę, dom, Święta, psy, koty itd itp, i raptem okazuje się, że to o co wcale nie dbałyśmy, to nasze zdrowie i ono nam boleśnie o sobie przypomina.

Trzymaj się elik  🙂

Dzięki   463284510_buziaczki2.jpg.7f8221608b4d98c3825caaf6447a871c.jpg  Tak, to prawda. Prawie przez całe życie, dzieciństwa nie licząc, dbamy o wszystko i wszystkich, tylko nie o siebie. Ale zauważ, mimo wszystko przeciętna kobieta żyje dłużej niż przeciętny mężczyzna. Coś w tym jest  🙂  Może to właśnie ta troska powoduje, że dłużej żyjemy?   Dobrej nocy  🙂

Posted
1 godzinę temu, koja napisał:

Dobry wieczór 🙂

Poproszę o wysyłkę do paczkomatu.

Bardzo dziękuję za wiadomość  🙂 

Posted
56 minut temu, Tyśka) napisał:

Podniosę przed snem 🙂

50 minut temu, Radek napisał:

Też podrzucę i też przed snem 🙂 

I ja dołożę na dobranoc.