elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 4 godziny temu, Koki-99 napisał: Zapłaciłam za sukienusię 🙂 Zwykły prio poproszę. Adres w pw. Dziękuję 🙂 Oczywiście będzie zwykły. Dzisiaj wracamy na działkę, jak tylko mąż wróci z pracy, ale może jutro znajdę czas, żeby wysłać. Jak zwykle powiadomię o tym na wątku. Quote
elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 11 godzin temu, Tyśka) napisał: Dbaj o siebie, bazarek poczeka:) Dzięki Tysiu za troskę 🙂 Muszę zadbać, bo latami zaniedbywałam własne zdrowie. Bardziej troszczyłam się o zdrowie psiaków, niż o swoje. Mam teraz efekty. Quote
elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 2 godziny temu, Radek napisał: Cudne są te psiaki z życzeniami. To prawda 🙂 Wszystkie są śliczne, ale te wyjątkowo. No ale co młode, to młode 🙂 1 Quote
Koki-99 Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 22 minuty temu, elik napisał: Dziękuję 🙂 Oczywiście będzie zwykły. Dzisiaj wracamy na działkę, jak tylko mąż wróci z pracy, ale może jutro znajdę czas, żeby wysłać. Jak zwykle powiadomię o tym na wątku. Jak wyślesz później, to nic się nie stanie. Ja po prostu wolę mieć zapłacone i nie muszę pamiętać o długu :) Quote
elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 6 godzin temu, Koki-99 napisał: Jak wyślesz później, to nic się nie stanie. Ja po prostu wolę mieć zapłacone i nie muszę pamiętać o długu 🙂 A ja będę mieć o jeden fant mniej do wysyłki, jak skończy się bazarek. Lubię wcześniejsze wysyłki 🙂 Quote
Radek Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: No ale co młode, to młode 🙂 Seniorki za to są cudowne. Quote
konfirm31 Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Dzięki Tysiu za troskę 🙂 Muszę zadbać, bo latami zaniedbywała własne zdrowie. Bardziej troszczyłam się o zdrowie psiaków, niż o swoje. Mam teraz efekty. Niestety. Dbamy o dzieci, męża, wnuki, bliższą i dalszą rodzinę, pracę, dom, Święta, psy, koty itd itp, i raptem okazuje się, że to o co wcale nie dbałyśmy, to nasze zdrowie i ono nam boleśnie o sobie przypomina. Trzymaj się elik :) 1 Quote
koja Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Dobry wieczór :) Poproszę o wysyłkę do paczkomatu. 1 Quote
elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 5 godzin temu, Radek napisał: Seniorki za to są cudowne. Oj tak. Seniorzy we wszystkich gatunkach, rodzajach itd są rozczulający. Quote
elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 3 godziny temu, konfirm31 napisał: Niestety. Dbamy o dzieci, męża, wnuki, bliższą i dalszą rodzinę, pracę, dom, Święta, psy, koty itd itp, i raptem okazuje się, że to o co wcale nie dbałyśmy, to nasze zdrowie i ono nam boleśnie o sobie przypomina. Trzymaj się elik 🙂 Dzięki Tak, to prawda. Prawie przez całe życie, dzieciństwa nie licząc, dbamy o wszystko i wszystkich, tylko nie o siebie. Ale zauważ, mimo wszystko przeciętna kobieta żyje dłużej niż przeciętny mężczyzna. Coś w tym jest 🙂 Może to właśnie ta troska powoduje, że dłużej żyjemy? Dobrej nocy 🙂 Quote
elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 1 godzinę temu, koja napisał: Dobry wieczór 🙂 Poproszę o wysyłkę do paczkomatu. Bardzo dziękuję za wiadomość 🙂 Quote
elik Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 56 minut temu, Tyśka) napisał: Podniosę przed snem 🙂 50 minut temu, Radek napisał: Też podrzucę i też przed snem 🙂 I ja dołożę na dobranoc. Quote
Recommended Posts