Tola Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Dziękuję za zaproszenie, napracowałaś się Eluś. Poproszę serduszka za 10 zł. Będę jeszcze zaglądać. 1 Quote
konfirm31 Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Dobrego dnia :). Bazarek czeka na PT Klientki i Klientów :). Udanych zakupów (wszystkie udane!) 1 Quote
mila-ada Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Gdyby Perełka zrezygnowała z rezerwacji, to poproszę pierścionek w KT 1 Quote
elik Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 Witam Kochane Ciocie i przepraszam, że ja dopiero teraz, ale cały dzień ganiałam z jęzorem na wierzchu, bo taki upał, a ja miałam niewiele czasu, żeby zdążyć od jednego lekara do drugiego i trzeciego i wreszcie na końcu wylądowałam u weta po lekarstwa dla mojego Alficzka 🙂 A w tzw. międzyczasie jeszcze brałam udział w szukaniu ratunku dla małego, chyba chorego liska, który pojawił się u nas na działkach 😞 Mieliśmy wracać na działkę dzisiaj , ale już zabrakło mi sił na pakowanie tu i rozpakowywanie tam. Pojedziemy jutro z samego rana. Quote
elik Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 22 godziny temu, themagda napisał: 69 proszę KT . Wylazłam ze szpitala więc bedę coś kupować wiec nie wysyłaj dopiero razem po innych zakupach. Witam Madziu i bardzo dziękuję za pomoc dla psiaczków Pędzę zanotować A ze zdrowiem już wszystko w porządku? Jak wysłać fanty? Quote
elik Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 22 godziny temu, Tola napisał: Dziękuję za zaproszenie, napracowałaś się Eluś. Poproszę serduszka za 10 zł. Będę jeszcze zaglądać. Bardzo dziękuję Martusiu za pomoc dla psiaczków i miłe słowa Bazarek rodził się tym razem w bólach, bo co rusz, to jakaś ważna sprawa mi się przytrafiała i nie było czasu dokończyć zaczętego bazarku. Ostatnio wszystkie sprawy są pilne, na wczoraj, a rzadko która dotyczy mnie. Quote
koja Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Dziękuję za wymiary spodni - poproszę nr 68 w kt. 1 Quote
elik Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 23 godziny temu, Tola napisał: Dziękuję za zaproszenie, napracowałaś się Eluś. Poproszę serduszka za 10 zł. Będę jeszcze zaglądać. Bardzo dziękuję Martusiu za pomoc dla psiaczków i miłe słowa Bazarek rodził się tym razem w bólach, bo co rusz, to jakaś ważna sprawa mi się przytrafiała i nie było czasu dokończyć zaczętego bazarku. Ostatnio wszystkie sprawy są pilne, na wczoraj, a rzadko która dotyczy mnie. Quote
elik Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 14 godzin temu, Ellig napisał: Dzień dobry i zapraszam. 22 godziny temu, seramarias napisał: Zaglądam z zaproszenia 🙂 14 godzin temu, konfirm31 napisał: Dobrego dnia :). Bazarek czeka na PT Klientki i Klientów :). Udanych zakupów (wszystkie udane!) 11 godzin temu, Olena84 napisał: Zapraszamy! 11 godzin temu, Kamila Proc napisał: doberek 11 godzin temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie. 10 godzin temu, Jo37 napisał: Dziękuję za zaproszenie. 10 godzin temu, Kamila Proc napisał: trzech tenorow czeka 8 godzin temu, Isiak napisał: No to podniesiemy. 5 godzin temu, Radek napisał: Czas wysłać bazarek na górę. 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: wszedzie braaawo Kochani bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Wam za dozór nad bazarkiem Dla Was lody dla ochłody 🙂 1 Quote
Recommended Posts