Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Radek napisał:

Przenoszę i poproszę o numer konta 🙂

Bardzo serdecznie dziękuję Radku   1159516977_dzikujlicznie2.jpg.553d86273708ec14b7a8e961e86cf209.jpg

Podam nr konta na PW.

Posted
Dnia 1.06.2021 o 20:12, Tola napisał:

Na prośbę konfirm umieszczam nazwy leków, które ma do oddania, Kasiu, może u kikou jakiś staruszek potrzebuje?                                             

1. Gabapentin Teva 100 mg - 92 szt
2. Dermipred 20 mg 33 tab
3. Eutyrox N 200 3 cale op po 50 tab + 3 tab.
4. Vetmedin 10 mg - 90 tab.
5. Polfilin prolongatum 1 op = 20 tab + 11 tab ( jak Agapurin) 

Euthyrox by się nam przydał, mamy duzego chlopaczka z niedoczynnością tarczycy 🥰 

A u Miłeczka już dobrze, nadstawia buziulkę do głaskania, ładnie je i jest spokojny. Pierwszy raz widziałam, że pieseczek aż tak nerwowo zareagował na zmianę. 

• Like 3
Posted
13 godzin temu, kikou napisał:

A u Miłeczka już dobrze, nadstawia buziulkę do głaskania, ładnie je i jest spokojny. Pierwszy raz widziałam, że pieseczek aż tak nerwowo zareagował na zmianę. 

Bardzo się cieszę, że Miłek już czuje się jak w domu, od razu było widać że to delikatny, wrażliwy piesek....

• Like 1
Posted
11 godzin temu, kikou napisał:

Uffff kamień z serca.   Dzięki za taką dobra wiadomość.
Pokaż go nam jak teraz wygląda, bo w pamięci mamy przestraszonego psiaczka.

• Like 1
Posted
12 godzin temu, kikou napisał:

Euthyrox by się nam przydał, mamy duzego chlopaczka z niedoczynnością tarczycy 🥰 

Konfirm już wysłała paczuszkę do limonka80z 2 lekami, myślałam, ze nikt już nic nie potrzebuje...

Ale zaraz jeszcze zapytam ...

Posted
21 godzin temu, elik napisał:

Podam nr konta na PW.

Dziękuję za numer konta. Czerwcowa deklaracja w wysokości 10 złotych właśnie poszła. 

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

Dziękuję za numer konta. Czerwcowa deklaracja w wysokości 10 złotych właśnie poszła. 

Serdecznie dziękuję Radku  🙂  Oczywiście powiadomię, gdy pojawi się na koncie.

• Like 1
Posted

Na konto Milusia wpłynęły poniższe kwoty:

60,00 zł  od Agnieszki, mojej znajomej deklaracja  VI + na transport  -  4.06.
    30,00 zł  od betka   deklaracja  VI  -  4.06.
    20,00 zł  od siostry elficzkowa   deklaracja  VI  -  4.06.
    10,00 zł  od Nesiowata  deklaracja  VI -  7.06.
    10,00 zł  od Radek  deklaracja  VI  -  7.06.

Bardzo serdecznie dziękuję

134405361_dziki.gif.4ab273f53f4f56694133aac0969092ea.gif      1212177914_kwiatki15.jpeg.4b936423e1ea7ee235a792ebdadf0748.jpeg

• Like 1
Posted

Miluś dostał fakturę za hotel w maju.

Faktura

949528325_Miluf-ra.png.3d1ad37fc72be9c465f56dcad86e4bbd.png

Przelew

2130004352_Miekprzelew.png.b5cdf1cba035721a4378195e26a56828.png

Teraz Miluś jest już pełnoprawnym gościem hotelowym    🙂

Posted
37 minut temu, elik napisał:

Żeby nie powiedzieć - pełną gębą  🙂

To właśnie miałam na myśli, ale Miłek taki subtelny jest, i pomyślałam że ,,pełnym pyszczkiem'' jednak bardziej do niego pasuje :-))

• Like 1
Posted
35 minut temu, limonka80 napisał:

To właśnie miałam na myśli, ale Miłek taki subtelny jest, i pomyślałam że ,,pełnym pyszczkiem'' jednak bardziej do niego pasuje :-))

Masz rację  🙂  Do tak subtelnego psiątka to lepiej pasuje.  Ja to tak żartobliwie, z przekory 🙂  

Posted
Dnia 7.06.2021 o 06:37, kikou napisał:

Euthyrox potrzebny dla Bezika? :)

Dobrze, że Miłeczek już się przystosował do kolejnej zmiany w życiu, chyba już wie, że to zmiana na lepsze, duuuuuużo lepsze :) :)

Posted
2 godziny temu, mari23 napisał:

Dobrze, że Miłeczek już się przystosował do kolejnej zmiany w życiu, chyba już wie, że to zmiana na lepsze, duuuuuużo lepsze 🙂 🙂

Na to wygląda, że zaczyna wierzyć, że to nie sen  🙂

Posted
8 godzin temu, mari23 napisał:

Przejrzałam całą skrzynkę i nie znalazłam wiadomości z numerem konta Miłeczka. Poproszę o nr konta 🙂

Mari, czyżbym Cię pominęła?  Przepraszam najmocniej    przepraszam.jpg.c8f1127cfdcafdb86eb20d1b1d6f5ad9.jpg     zaraz naprawię swój błąd

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Mari, czyżbym Cię pominęła?  Przepraszam najmocniej    przepraszam.jpg.c8f1127cfdcafdb86eb20d1b1d6f5ad9.jpg     zaraz naprawię swój błąd

Ależ nie przepraszaj, nic sie przecież nie stało, nasz tyle psiaczków do rozliczania, że nie sposób czegoś nie przeoczyć <3

Konto już dostałam i przelew poszedł, oprócz deklaracji skromne 2 dyszki dodatkowo :)

• Like 2