elik Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 I mnie udało się znaleźć wątek :) Śliczny jest ten Wasz maluszek. Myślę, że jeśli zdrowie będzie ogólnie dobre, to chłopaczek ma szanse na swoich Ludzi. Z całego serca mu tego życzę. 1 Quote
Tola Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Bonus i Uszko już u kikou, reszta ma 2 godz. drogi do szafirki. P. Maciek ma dobry czas. Quote
Anula Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: I mnie udało się znaleźć wątek :) Śliczny jest ten Wasz maluszek. Myślę, że jeśli zdrowie będzie ogólnie dobre, to chłopaczek ma szanse na swoich Ludzi. Z całego serca mu tego życzę. Dziękuję za życzenia.Musimy poczekać na wiadomości od Hani.Zżera mnie ciekawość czy Papi widzi,czy ma problemy z oczami. Quote
Bogusik Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Martunia napisała,że psiaki dotarły do Nowej Soli a przed chwilą Hania potwierdziła,że są już u niej:) Quote
Onaa Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Ciekawe jak Papiś :). Wreszcie będzie mógł zasnąć w spokoju i ciepełku na miękkim. Quote
elik Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 2 godziny temu, Anula napisał: Dziękuję za życzenia.Musimy poczekać na wiadomości od Hani.Zżera mnie ciekawość czy Papi widzi,czy ma problemy z oczami. Tak, to bardzo istotne dla komfortu życia Papisia i szansy na DS. Miejmy nadzieje, że psiaczek widzi :) 1 Quote
Anula Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 Z niecierpliwością czekam na wiadomości od Hani o Papisiu. 1 Quote
Nadziejka Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Czaruje duzy kramik dla gucinkowych kocinkow i dla Papi razem zaprosze za dni kilka dopiero Quote
Anula Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Czaruje duzy kramik dla gucinkowych kocinkow i dla Papi razem zaprosze za dni kilka dopiero Bardzo dziękuję Nadziejko,jest to ogromna pomoc. Quote
szafirka Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Papi to malutki piesek, waży może z 6 kg, sierść ma miękką i taką yorkową. Papi coś tam widzi, rzadko obija noskiem o coś. Wydaje mi się, że on jest po jakimś udarze. Dziwnie chodzi, chwilami chwiejnie i główkę przekrzywia (na filmiku tego tak nie widać). Ma energię, potrafi też pobiegać, więc nie jest to osłabienie, a raczej problem neurologiczny. Pyszczek zazwyczaj skierowany w dół, ciężko było mu zrobić zdjęcie. Jak Piotrek chciał go przytrzymać, to zaczął kręcić się wokoło. Spragniony jest dotyku, chętnie je i suchą karmą chrupie nieźle. Jest wesoły, ciekawy. 4 Quote
mari23 Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Jeśli kręcił się w kółeczko, może to być problem neurologiczny, bo samo trzymanie głowy w dół to mogłyby być zwyrodnienia na kręgosłupie szyjnym. Ale to już powoli wet zdiagnozuje, najważniejsze, że Papiś "zaopiekowany" i szczęśliwy na zielonej trawce :) śliczny jest! Quote
Anula Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 19 minut temu, szafirka napisał: Papi to malutki piesek, waży może z 6 kg, sierść ma miękką i taką yorkową. Papi coś tam widzi, rzadko obija noskiem o coś. Wydaje mi się, że on jest po jakimś udarze. Dziwnie chodzi, chwilami chwiejnie i główkę przekrzywia (na filmiku tego tak nie widać). Ma energię, potrafi też pobiegać, więc nie jest to osłabienie, a raczej problem neurologiczny. Pyszczek zazwyczaj skierowany w dół, ciężko było mu zrobić zdjęcie. Jak Piotrek chciał go przytrzymać, to zaczął kręcić się wokoło. Spragniony jest dotyku, chętnie je i suchą karmą chrupie nieźle. Jest wesoły, ciekawy. Haniu,bardzo dziękuję za wiadomości,za zdjęcia i za filmik.Trzeba będzie i Papika zawieźć do weta i rozeznać się w jego zdrowiu.Puszki Dolina Noteci od Onaa mają dotrzeć lada dzień a później jak dasz znać to zamówimy jeszcze. Quote
Nadziejka Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 malusi kokany tulam za wszystko z calych sil Quote
beataczl Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Na. filmie bardzo ładnie sobie radzi taki dziarski całkiem dziadeczek. I lepiej zdecydowanie wygląda w realu niż na fotkach. Ladniutki. Quote
Poker Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 A może był na łańcuchu o dlatego drepcze w kółko. Quote
kiyoshi Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 8 godzin temu, Poker napisał: A może był na łańcuchu o dlatego drepcze w kółko. To chyba tylko mit... Miałysmy sporo psów po życiu lancuchowym (nie raz dluuugim) i żaden nie dreptal w kółko... Quote
Anula Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Hotelik opłacony za IV. Nadeszły deklaracje jednorazowe od mari23 i od shirayuki.Ślicznie za pomoc dziękujemy.Jest to ogromna pomoc. Quote
szafirka Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Nie, to nie jest łańcuchowe. Podnoszony na ręce rusza przednimi łapkami i nie panuje nad tym, mam stałego naszego bywalca mopsa, który zachowuje się podobnie. Papi jest też ewidentnie w swoim świecie, ale sporo starszych piesków tak ma. 1 Quote
mari23 Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Całkiem żwawo tupta maluszek nie zwracając uwagi na szalejącą resztę gromadki <3 Quote
Recommended Posts