Jump to content
Dogomania

Do "Klubu Feniksa" dołącza ślepy i zagubiony w schronisku staruszek, który trafił tam wyciągnięty z rowu, bardzo wycieńczony. Jest w hotelu, gdzie ma nowe życie, może po raz pierwszy normalne - jest badany i leczony. Makary prosi o pomoc. Żegnaj Cudny....

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

U Makusia wszystko dobrze, znowu bierze Librellę, ale teraz w upały głównie śpi w domu, gdzie jest chłodniej, więc o jakimś większym ruszaniu się nie ma na razie mowy 🙂 Spacerki uskutecznia tylko rano i wieczorem.

Posted
Dnia 26.06.2022 o 12:42, KrystynaS napisał:

Agat czy dotarła moja wpłata dla Makarego za czerwiec?

Na pewno dotarła, zawsze pamiętasz o Makusiu, to ja nie zawsze pamiętam i uzupełnieniu wpłat na wątku - przepraszam. Lecę uzupełnić.

Posted

Wiesz czerwiec miałam bardzo zakręcony, lipiec zapowiada się nie lepiej. Mogłam zrobić wpłaty dla innych psów a dla Makarego mogłam niechcący przeoczyć, takie rzeczy mogą się zdarzyć dlatego pytam.

Posted
Dnia 26.06.2022 o 13:51, KrystynaS napisał:

Wiesz czerwiec miałam bardzo zakręcony, lipiec zapowiada się nie lepiej. Mogłam zrobić wpłaty dla innych psów a dla Makarego mogłam niechcący przeoczyć, takie rzeczy mogą się zdarzyć dlatego pytam.

To sprawdzę niedługo konto i dam znać 🙂

Posted
Dnia 26.06.2022 o 13:51, KrystynaS napisał:

Jest jest 🙂 Nie przeoczyłaś Makusia - i szczerze - nawet Cię nie podejrzewałam o to! 😊

Posted

Makary dostał też stałą od mari - pięknie dziękuję  🤗🧡

Wciąż jeszcze czekam z opłaceniem pobytu Makusia w czerwcu, bo kikou miała doliczyć koszt librelli. Dziś jeszcze raz się upomnę o rozliczenie.

Posted

A nasz Makuś w sumie zawsze jak pogoda sprzyja to woli przebywac na zewnątrz ale teraz jak upały to więcej czasu spędza w środku. Nóżeńki, odpukać, noszą chłopczyka, może biegać nie biega ale spaceruje sobie bez problemu.

IMG_20220704_220507.jpg

IMG_20220704_220352.jpg

IMG_20220704_212640.jpg

IMG_20220704_212742.jpg

• Like 6
Posted
Dnia 4.07.2022 o 22:08, kikou napisał:

Faktura za librele wisi na mailu od tygodnia 🙂

No żartujesz? 😮😱 Przeglądałam nawet dziś skrzynkę i nie było.. Choroba - może do spamu z jakiegoś powodu poleciało? Jutro sprawdzę wszystkie foldery zatem. 

Posted

Przelewam dziś zatem kikou 380 zł za hotelowanie w czerwcu oraz 420 za Librellę. Żeby Makuś nie został praktycznie bez kasy biorę 200 zł ze spadku po ukraińskiej Norci - pieniędzy, które wpłaciła dla niej Helli i zgodziła się na wykorzystanie na innego psiaczka.

Posted
Dnia 5.07.2022 o 00:11, agat21 napisał:

Dzięki za zdjęcia Makusia 🙂 Miód na serce - taki rozkoszniak na kanapie 😉

to prawda - miód na serce ❤️ 

Posted

Trochę chłodniej wreszcie na Dolnym Śląsku, pieski odetchnęły po morderczych upałach, Makary pewnie ma więcej siły i chęci, by wyjść na trawkę :) zapowiadają powrót upałów, ale mam nadzieję, że jednak nie będzie aż tak źle...

Posted
Dnia 13.07.2022 o 09:47, mari23 napisał:

zapowiadają powrót upałów, ale mam nadzieję, że jednak nie będzie aż tak źle...

Oby mari, oby. Ja lubię ciepło ale teraz to co jest, to temperatura pieca hutniczego i nie ma jak sobie z tym poradzić.

• Like 1