Jump to content
Dogomania

Do "Klubu Feniksa" dołącza ślepy i zagubiony w schronisku staruszek, który trafił tam wyciągnięty z rowu, bardzo wycieńczony. Jest w hotelu, gdzie ma nowe życie, może po raz pierwszy normalne - jest badany i leczony. Makary prosi o pomoc. Żegnaj Cudny....

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia Makusia wspaniałe :) Tak się cieszę, że się zaprzyjaźnił już z kumplami i kumpelami u kikou :)

Wciąż jeszcze czekam na rozliczenie od kikou za sierpień.

A mari serdecznie dziękuję za wpłatę deklaracji dla Makusia.

obraz.png.23bca9a6607ccddb229cf97c136a2629.png

Posted
51 minut temu, Ewa Marta napisał:

Cudownie jest oglądać leniwego Makusia leżącego co i rusz na innym posłanku:) Rozczula mnie ten widok:)

Dzięki Ewo za odwiedziny Makusia :) 

Tak, ja też wzruszam się jak stara pierzyna na każdy taki widok naszego śleputka. To miód na serce :) 

• Like 1
Posted
Dnia 16.09.2021 o 21:28, KrystynaS napisał:

Makary 1536910226_emotka-umiech.gif.d89eaeb30f2bc8a1d98d065d896f26c8.gif, po prostu jest dobrze. Zdjęcie z kolegą (a może to koleżanka) świetne

Toż to "nasza" kochana Sarunia - zamojszczanka <3

Posted
Dnia 17.09.2021 o 15:56, KrystynaS napisał:

Bardzo ładna, może poznała kolegę i się przytula. Wygodnie im razem na tej kanapie 1536910226_emotka-umiech.gif.d89eaeb30f2bc8a1d98d065d896f26c8.gif

Przystojny, stateczny, elegancki....to się dziewczyna "przykleiła" ;) ;)

Posted

Przyszły deklaracje od wiolhelm i mari - serdecznie dziękuję! Dzięki Wam można spokojnie patrzeć w przyszłość Makusia i cieszyć się, że ma taką fajną emeryturę u Kikou.

obraz.png.39dbf2da2461c46ff0febcd3f9fc4e33.png

• Like 1
Posted
5 godzin temu, KrystynaS napisał:

Ma taką spokojną i wygodną przystań na jesień życia. Złota jesień nie każdemu jest dana. Makary dużo zdrowia bo wszystko inne już masz piesku.

To prawda, Makary ma spokojną, wspaniałą starość, a nam wszystkim to właśnie do szczęścia jest potrzebne - świadomość, że nasz Makary szczęśliwy. Niech jak najdłużej dopisuje mu zdrowie!

Posted
7 godzin temu, agat21 napisał:

Serdeczne dzięki Tysiu, ile Ci zwrócić za ogłoszenia?

Jeszcze nie wyróżniłam. Jedno wyróżnienie wyróżnienie koszt 17,81 zł, powiedz mi które wyróżnić:) 

Posted
Dnia 4.10.2021 o 20:20, Tyśka) napisał:

Jeszcze nie wyróżniłam. Jedno wyróżnienie wyróżnienie koszt 17,81 zł, powiedz mi które wyróżnić:) 

Ja dziś wyróżnię. Dzięki! :)

Posted

U Makusia wszystko dobrze. Zdrowie dopisuje, apetyt też. Tylko na dwór już nie bardzo chce mu się wychodzić, bo zimno 😉 W weekend jakieś zdjęcia mają być, kikou zapowiedziała 🙂 

• Upvote 1