Jump to content
Dogomania

Do "Klubu Feniksa" dołącza ślepy i zagubiony w schronisku staruszek, który trafił tam wyciągnięty z rowu, bardzo wycieńczony. Jest w hotelu, gdzie ma nowe życie, może po raz pierwszy normalne - jest badany i leczony. Makary prosi o pomoc. Żegnaj Cudny....

Recommended Posts

Posted

Pytałam dexterkę o ten guzek na zdjęciu łapki, ale ona twierdzi, że to na pewno nie jest guz. Że to owszem - może tak wyglądać, ale nic tam nie ma. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Pytałam dexterkę o ten guzek na zdjęciu łapki, ale ona twierdzi, że to na pewno nie jest guz. Że to owszem - może tak wyglądać, ale nic tam nie ma. 

Posted
8 godzin temu, agat21 napisał:

Ok. Czasem zdjęcia coś przekłamia. Cieszę się bardzo. Wszystko na dobrej drodze :))) 

Posted
Dnia 3.06.2021 o 09:44, agat21 napisał:

Tak, na pewno. Jak nie widzi, i czuje się przez to słabszy, to od początku nieznajomego musi przekonać, że sobie w kaszę nie da dmuchać. Dlatego na wszelki wypadek - kłap!

Oczywiście, że to nie z agresji, a taka "obrona na wszelki wypadek", gdyby ten "ktoś" nie miał jednak dobrych zamiarów... niewidome psiaki niestety w taki sposób starają się zapewnić sobie bezpieczeństwo. Makary nie był długo w schronisku, więc tylko kłapie, biedny Bonus każdy "atak" odpiera atakiem :(

Makary wypiękniał u Dexterki bardzo :)

Posted

Właśnie nie wiedziałam czy tylko mnie się wydaje, że wyładniał ale mari też na to zwróciła uwagę. Znaczy Makary pięknieje u Dexterki. Przyjrzymy się na kolejnych zdjęciach

Posted

Tak, dobrze widzicie i obserwujecie :) Dexterka też o tym mówiła, że Makuś ma piękną błyszczącą sierść i przytył do bardziej akceptowalnych rozmiarów dla takiego psiaka :)

• Like 1
Posted
Dnia 2.06.2021 o 21:27, agat21 napisał:

A tu znowu z Larą, która od czasu jak ją kłapnął, za nim nie przepada.  

IMG-20210602-WA0010.jpg

Makary ma minę jakby chcial powiedzieć " ależ mi wstyd że kłapnąłem dziewcznę, to był wypadek, zapomnijmy o tym"    :-))

• Upvote 1
Posted
21 minut temu, limonka80 napisał:

Makary ma minę jakby chcial powiedzieć " ależ mi wstyd że kłapnąłem dziewcznę, to był wypadek, zapomnijmy o tym"    :-))

Otóż to :) Mam tylko nadzieję, że dziewczyna zapomni o incydencie, bo na razie nie bardzo Makusia z tego powodu lubi..

Posted
48 minut temu, agat21 napisał:

Otóż to :) Mam tylko nadzieję, że dziewczyna zapomni o incydencie, bo na razie nie bardzo Makusia z tego powodu lubi..

Wybaczy dziewczyna Makarenu, on ma urok któremu nie da się oprzeć ....

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

Takie poranne powitanie na mnie czekało 🙂

Jaki  Makary jest piękny !!! Wygląda jak młody, szczęśliwy pies ....

Takie powitania to poproszę codziennie :-))

• Like 1
Posted

Jak miło czytać Wasze zachwyty nad Makarym. :) Ale bo i jest się kim zachwycać ;) Teraz jeszcze wyniki badań żeby były dobre, to już będzie super. Dexterka dziś wysłała pytanie do wetki, bo chyba już powinny być..

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Agatko, czy Ola to jest ta Pani onkolog weterynaryjny? tak pytam z ciekawości.

Tak :) Przepraszam, że wkleiłam całość, razem z pdopisem, ale nie dało się inaczej ;)