Jump to content
Dogomania

Do "Klubu Feniksa" dołącza ślepy i zagubiony w schronisku staruszek, który trafił tam wyciągnięty z rowu, bardzo wycieńczony. Jest w hotelu, gdzie ma nowe życie, może po raz pierwszy normalne - jest badany i leczony. Makary prosi o pomoc. Żegnaj Cudny....

Recommended Posts

Posted

Bardzo smutna wiadomość, bardzo mi przykro😓 Żegnaj Makary(*). Szkoda, że tak krótko mogłeś cieszyć się tym.nirmalnym.osim życiem.😢 Wilhelm - bardzo współczuję. 😢😢

• Like 1
Posted
Dnia 25.02.2023 o 10:28, wiolhelm170 napisał:

Dzisiaj jest trzecia rocznica urodzin i śmierci mojego synka...

W życiu wielu osób jest dzień, który nigdy nie powinien się wydarzyć. Kalendarz po prostu powinien pominąć jeden dzień. Nie pomija.

Wiolhelm ...

• Like 5
Posted

Do "Klubu Feniksa za TM" dołączył kolejny Psi Anioł 😞 😞 😞

Żegnaj cudny, kochany Makary [*]

😞 😞 😞 😞 😞

Wiolhelm170.... przytulam ❤️❤️❤️ 

Posted

Bardzo przykra wiadomość, przytulam was, dałyście mu choć trochę normalnego życia i miłości a na raka nie ma mocnych.

Niecługo będzie rok jak rak zabił moją kochaną Emi więc wiem co czujecie.

Posted

Kochani, jeśli ktoś może przenieść swoją Makusiową deklarację na innego starszego skrzywdzonego biedaka i towarzysza Makusia z zamojskiego schronu - Grafcia, to bardzo będziemy z Grafciem wdzięczni. On nie ma pełnych deklaracji, po uderzeniu w głowę stracił oko i ma pogruchotane zęby z jednej strony. Wiele już wycierpiał.

Tutaj jego wątek: Grafcio

Posted
Dnia 26.02.2023 o 23:27, limonka80 napisał:

Żegnaj Makusiu, [*] dobry, kochany piesku.

Biegaj szczęśliwy z moim Dżekusiem...

Pewnie biegają i plotkują sobie.. Młodzi, sprawni, zdrowi.

Posted

Po Makusiu zostało trochę ponad 70 złotych. Jeśli darczyńcy Makusia nie mają nic przeciwko chciałabym je przeznaczyć na Gucia, który ma spory dług po zabiegu sanacji pyszczka i usunięciu 11 zębów.

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Jako, że nikt nie zgłasza protestów, a były kolega niedoli Makarego - Gucio - generuje spore koszty, pozwalam sobie przeznaczyć pozostałość po Makusiu w kwocie 78,93 zł dla rzeczonego Gucia.

• 1 month later...