Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 13.01.2022 o 13:07, Ewa Marta napisał:

Elu, ja deklarowałam na rok, więc i tak w marcu kończyłabym wpłacać. Jednak biorąc pod uwagę stan jej konta i potrzeby chętnie zrezygnowałabym już teraz, czyli 2 miesiące przed końcem.

Myślę Ewciu, że Zagrodowy pp nie będzie miała nic przeciwko temu.  Rezygnacja z Twojej deklaracji w żaden sposób nie pogorszy sytuacji finansowej Lumi, a Tobie znacznie ułatwi dysponowanie posiadanymi środkami.

Bardzo serdecznie dziękuje Ewuniu za wsparcie, jakiego udzielałaś Lumi przez cały czas od momentu zabrania jej ze schroniska      353321295_dzikujzserca.gif.150375bcf2b850ac8fdb3cab41144d6b.gif

• Like 2
Posted
Dnia 13.01.2022 o 16:51, mgog napisał:

Elu ja wpłaciłam za cały rok 120 zł czyli tak jak deklarowałam na cały rok ( do marca 2022). Potwierdziłaś na stronie 18

Zgadza się, tak jak jest to zapisane   🙂  

Posted
Dnia 13.01.2022 o 17:35, elik napisał:

Myślę Ewciu, że Zagrodowy pp nie będzie miała nic przeciwko temu.  Rezygnacja z Twojej deklaracji w żaden sposób nie pogorszy sytuacji finansowej Lumi, a Tobie znacznie ułatwi dysponowanie posiadanymi środkami.

Bardzo serdecznie dziękuje Ewuniu za wsparcie, jakiego udzielałaś Lumi przez cały czas od momentu zabrania jej ze schroniska      353321295_dzikujzserca.gif.150375bcf2b850ac8fdb3cab41144d6b.gif

A ja Ci dziękuję za prowadzenie finansów tyłu psiaczków Elu 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 13.01.2022 o 18:15, Ewa Marta napisał:

A ja Ci dziękuję za prowadzenie finansów tyłu psiaczków Elu 🙂

Ktoś to musi robić 🙂    Bez kasy żadna pomoc nie jest możliwa.

Posted
Dnia 13.01.2022 o 19:19, Tola napisał:

Dzisiaj rozmawiałam z ZPP, mam zamówić Lumi jedzonko, czekam na dyspozycje.

Zadzwonię do Wiosenki i zapytam jakie jedzonko usatysfakcjonuje naszą Lumi  🙂  

Posted
Dnia 13.01.2022 o 19:37, elik napisał:

Zadzwonię do Wiosenki i zapytam jakie jedzonko usatysfakcjonuje naszą Lumi  🙂  

ZPP już wie, rozmawiała z Anią, czekam tylko na informację na mail

Posted
Dnia 13.01.2022 o 19:53, Tola napisał:

ZPP już wie, rozmawiała z Anią, czekam tylko na informację na mail

Ania prosi o taką samą karmę jak zwykle - josera, taką jaką Fundacja już kupowała.

Posted
Dnia 13.01.2022 o 21:56, elik napisał:

Ania prosi o taką samą karmę jak zwykle - josera, taką jaką Fundacja już kupowała.

Ale ZPP miała jeszcze podać jakie przysmaki kupić, dlatego czekam

• 2 weeks later...
Posted

Na konto Lumi wpłynęły poniższe kwoty:

30,00 od KrystynaS  deklaracja  I - 13.01. 
   20,00 od Dulska deklaracja  I - 17.01. 

Bardzo serdecznie dziękujemy

p_280-604-Bukiet-kwiatow-polnych.jpg.05f61bae0e0eef77d80b57f7a6322dc1.jpg

Posted

Wpadam na chwilę na wątek.

Bardzo serdecznie dziękuję Wam za wsparcie, które okazujecie Lumi i niezmiernie wdzięczna jestem Wiośnie,  Elik i Toli za wsparcie, które mi okazują. Niestety przynajmniej jeszcze dwa miesiące będę wyłączona z innych spraw poza domowymi.

Myślę, że też powinnyśmy się wstrzymać z ogłoszeniami na razie, bo i tak nikt sensowny się nie zgłasza.

Rozmawiałam z Elik i rzeczywiście Lumi nie potrzebuje więcej wpłat w chwili obecnej. Są inne pieski w większej potrzebie. Dlatego serdecznie proszę, żebyście deklaracje przeniosły na inne pieski.

Jeżeli chodzi o moją deklarację to poproszę Cię Elik, wybierz pieska, na którego powinnam przenieść deklarację:)

Dlatego serdecznie dziękuję wszystkim ciociom, które przyszły do Lumi w potrzebie i tak szczodrze ją zabezpieczyły.

serce-ruchomy-obrazek-0879.gif

• Like 1
Posted
Dnia 28.01.2022 o 10:00, Zagrodowy pies polski napisał:

Wpadam na chwilę na wątek.

Bardzo serdecznie dziękuję Wam za wsparcie, które okazujecie Lumi i niezmiernie wdzięczna jestem Wiośnie,  Elik i Toli za wsparcie, które mi okazują. Niestety przynajmniej jeszcze dwa miesiące będę wyłączona z innych spraw poza domowymi.

Myślę, że też powinnyśmy się wstrzymać z ogłoszeniami na razie, bo i tak nikt sensowny się nie zgłasza.

Rozmawiałam z Elik i rzeczywiście Lumi nie potrzebuje więcej wpłat w chwili obecnej. Są inne pieski w większej potrzebie. Dlatego serdecznie proszę, żebyście deklaracje przeniosły na inne pieski.

Jeżeli chodzi o moją deklarację to poproszę Cię Elik, wybierz pieska, na którego powinnam przenieść deklarację:)

Dlatego serdecznie dziękuję wszystkim ciociom, które przyszły do Lumi w potrzebie i tak szczodrze ją zabezpieczyły.                                                                          

serce-ruchomy-obrazek-0879.gif

Zagrodowy, myślami jestem z Tobą i trzymam kciuki, żeby to o czym rozmawiałyśmy, przyniosło oczekiwane wyniki.
Cieszę się, że Lumi jest dzięki WiosnaA, zabezpieczona, ma się jak we własnym domu stałym. Jeśli będzie taka potrzeba, nadal będę służyć Lumi pomocą.

Skorzystam z Twojej propozycji podjęcia decyzji w sprawie Twojej deklaracji dla Lumi.
Dziękuję Ci za to serdecznie.  Będę wdzięczna jeśli swoją deklarację w kwocie 30,00 zł zgodzisz się przenieść na Michu, psa zabranego w grudniu ubiegłego roku ze schroniska w Zamościu.  Duży, zniszczony pies z bardzo chorym kręgosłupem i stawami. Czeka go długotrwały i kosztowny proces leczenia, a potem szukania domu. Obecnie przebywa w PDT w Krakowie, ale jego pobyt tam nie jest pewny z uwagi na różnie kształtujące się stosunki z dwoma, też dużymi, rezydentami. 
SMS-em podam Ci nr konta Micha i bardzo serdecznie dziękuję za pomoc dla tego biedaka.

<Link do wątku Micha>

Posted

Bardzo gorąco proszę o przenoszenie deklaracji z Lumi na tego wielkopsa, o którym piszę w poprzednim poście.

Kto zdecyduje się pomóc temu psiakowi, proszę o informacje o tym na jego wątku. Nr konta podam na PW.

< L I N k >

Wszystkim, którzy zechcą pomóc Michowi

2034260078_bardzoserdeczniedzikuj.png.53916ee777b7e10d281909d996cecf6a.png

2078678420_Dzikizatoejestecie.jpg.6fb7cdfa3afae87940edcaf154f685f7.jpg

• Like 1
Posted

Eluniu, poproszę o nr konta dla

Dnia 28.01.2022 o 11:07, elik napisał:

Bardzo gorąco proszę o przenoszenie deklaracji z Lumi na tego wielkopsa, o którym piszę w poprzednim poście.

Kto zdecyduje się pomóc temu psiakowi, proszę o informacje o tym na jego wątku. Nr konta podam na PW.

< L I N k >

Wszystkim, którzy zechcą pomóc Michowi

2034260078_bardzoserdeczniedzikuj.png.53916ee777b7e10d281909d996cecf6a.png

2078678420_Dzikizatoejestecie.jpg.6fb7cdfa3afae87940edcaf154f685f7.jpg

Eluniu poproszę o nr konta Micha

Posted
Dnia 28.01.2022 o 11:40, Zagrodowy pies polski napisał:

Eluniu poproszę o nr konta Micha

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Mikuniu   645584865_stokrotniedzikuj.jpg.5f8db3b1e2cd3af1a2510607b5bf0e6c.jpg

Nr konta podałam SMS-em, ale już podaje Ci w PW, będziesz mogła kopiować, a nie przepisywać z SMS-a, co pozwoli uniknąć ewentualnego błędu. Już piszę PW.

Posted

Lumi, moja ulubienica.

Rozumiem, że na ten moment sytuacja Lumi jest dość pewna i stabilna. Bezpieczna.

Będę jednak zaglądać tu od czasu do czasu w nadziei, że będą jakieś wieści od naszej Białej Damy. Może zdjęcie?

• Like 1
Posted
Dnia 28.01.2022 o 16:00, KrystynaS napisał:

Lumi, moja ulubienica.

Rozumiem, że na ten moment sytuacja Lumi jest dość pewna i stabilna. Bezpieczna.

Będę jednak zaglądać tu od czasu do czasu w nadziei, że będą jakieś wieści od naszej Białej Damy. Może zdjęcie?

Tak, oczywiście będziemy zamieszczać informacje i zdjęcia:)

Posted

Drodzy deklarowicze, darczyńcy Lumi, razem z Zagrodowy p.p. bardzo serdecznie dziękujemy Wam za wspaniałą pomoc dla Lumi. Dzięki Wam Lumi bez problemów finansowych szczęśliwie osiadła u WiosnaA, gdzie czeka na ten jedyny, specjalny dla niej dom.
Ponieważ na koncie Lumi nie będzie już tak wielu operacji, jak dotychczas, w uzgodnieniu z Zagrodowy p.p. przeniosłam zasoby finansowe Lumi na konto męża, w dotychczasowe miejsce finansów Micha, gdzie będą sobie spokojnie czekały na jakieś ruchy finansowe, a zasoby Micha, na koncie którego ciągle coś się dzieje (wpłaty i spore wypłaty na ratowanie jego podupadłego kośćca) przeniosłam w miejsce dotychczas zajmowane przez finanse Lumi na moim koncie.

Pozwoli mi to w dużym stopniu zmniejszyć czas, jaki dotychczas potrzebowałam na aktualizację stanów psich kont, czy operacje pomiędzy kontami, gdyż wymagało to dwukrotnego logowania, a czasem i większej ilości.

Nowy numer konta Lumi podam na PW wszystkim, którzy będą chcieli wesprzeć Lumi finansowo.

Posted

Zamówienie dla Lumi

Paczka (1 z 2)   1n8p.gif

Status paczki

Kurier:

Wysłana

DPD

Numer paczki:

13300006970998

Produkt

Suma z VAT

Wieprzowe małżowiny uszne