Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.10.2021 o 12:26, elik napisał:

Jakby dziwny ten pan. Takie pytanie to do wróżki.

Być może chodziło panu o jawną agresję do każdego psa, ale... stosunek Lumi do psiaków jest opisany w ogłoszeniu.

Posted

Przez dłuższy czas że względu na chorobę męża będę bywać tylko sporadycznie na wątku. Wiosna i Elik będą bezpośrednio czuwały nad Lumi, za co im serdecznie dziękuję. Jeżeli będzie obiecujący telefon, to oczywiście napiszę. Poproszę Was bardzo, bądźcie z Lumi, wspierajcie ją, bo ja nie mogę. 

Posted

Wszystkiego dobrego, ZPP. Niech się unormuje u Ciebie, dużo zdrowia dla Męża.

Mnie olx wziął się za ogłoszenia, dzisiaj z mojego konta usunął 13 ogłoszeń szczeniąt (fakt - miałam na 4 miasta) oraz jedno Lumisiowe 😞 (miałam podwójnie zrobione). Przykro mi...

Posted
Dnia 20.10.2021 o 20:51, Zagrodowy pies polski napisał:

Przez dłuższy czas że względu na chorobę męża będę bywać tylko sporadycznie na wątku. Wiosna i Elik będą bezpośrednio czuwały nad Lumi, za co im serdecznie dziękuję. Jeżeli będzie obiecujący telefon, to oczywiście napiszę. Poproszę Was bardzo, bądźcie z Lumi, wspierajcie ją, bo ja nie mogę. 

Mikuniu bądź spokojna, zajmuj się ważnymi dla Ciebie i Męża sprawami, a o Lumi się nie martw.  Będę z Wiosenką w kontakcie i co trzeba, będę zamieszczać na wątku.
Wszystkiego dobrego dla Was, zdrowia, siły i dobrych myśli. 

Posted

Zagrodowy pp zajmuj się mężem bo w chorobie to bardzo potrzebne i ważne dla Niego. Życzę Wam zdrowia i siły.

O Lumi też się nie martw, jest przecież u Wiosny czyli w najlepszym dla niej miejscu. Elik i Wiosna będą dawały znać co u niej a my tu jesteśmy choć czasem jest cichutko, ale jesteśmy.

• Like 1
Posted
Dnia 21.10.2021 o 13:25, Tyśka) napisał:

Czy zmienić namiary w ogłoszeniu na kogoś innego niż ZPP? 

Zmień Tysiu na WiosnaA. Wiosenka się zgodziła  🙂  Dzięki Aniu  🙂  

Posted

Lumi już się zintegrowała z resztą stada, trzyma się razem z nimi, robi to co oni, jak oni gdzieś biegną to i ona, jak oszczekują coś to i ona. Poczuła się już pewniej. Fajnie korzysta z ogrodu

Posted
Dnia 21.10.2021 o 15:29, elik napisał:

Zmień Tysiu na WiosnaA. Wiosenka się zgodziła  🙂  Dzięki Aniu  🙂  

To i ja poproszę o nr telefonu Wiosny na PW, zmienię i w moim ogłoszeniu.

ZPP - zdrowia i sił życzę Mężowi i Tobie ❤️

Posted
Dnia 24.10.2021 o 20:56, Tyśka) napisał:

Ostatnio miewam zapytania o Lumi na olx, ale takie że tylko szczeka mi opada, że tacy ludzie chodzą po świecie i chcą psa 😞

niestety, często chcą psa tacy, którzy mieć go nie powinni 😞

dobrze, że Lumi na dom czeka u Wiosny.... właściwie my czekamy, bo ona już zapewne uważa dom u Wiosenki za swój ❤️

Posted

Na konto Lumi wpłynęły poniższe kwoty:

20,00 zł od Dulska deklaracja  X  -  18.10.
    10,00 zł od Aska7
deklaracja  X  -  21.10.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1692416619_dziki.gif.9200d6f9edbff932002a62c1cc4fea77.gif     2050340008_dlaWaslove.jpg.88be2b856f936c71e478eedae9249529.jpg

oraz

120,00 zł od Zagrodowy p.p. deklaracja  XI.2021 - II.2022  -  18.10.

• 2 weeks later...
Posted

Na konto Lumi wpłynęły poniższe kwoty:

10,00 zł od kikou deklaracja  XI  -  1.11.
    10,00 zł od Nesiowata  
2.11.
    20,00 zł od Ewa Marta deklaracja  XI  -  3.11.

Bardzo serdecznie dziękujemy

931700936_kwiatki12.gif.4d8460f5a4cb3861b7add9cc151f908f.gif

Posted

Widzę, że Lumi ma ogłoszenia na Warszawę, Białystok, Łódź i Poznań. Ode mnie miała na Bydgoszcz. Dzisiaj przeniosłam na Lublin, bo z Bydgoszczy miałam same głupie zapytania. W sumie Lumi ma 5 olxów. 

Czy ktoś jeszcze robił jakieś ogłoszenie, którego nie odnalazłam? 🙂

A może ktoś mógłby wykupić wyróżnienie na Lublin?

https://www.olx.pl/d/oferta/lagodna-niesmiala-mix-malamut-szuka-milosnika-spacerow-CID103-IDKJQa0.html