maarit Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Baner muszę zmniejszyć, podobno max 100 pikseli. Zaraz wkleję i podlinkuję, bo macie nie podlinkowane. To taki był roboczy... ale widzę, że się "przyjął" 😉 Quote
Tola Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Biała zarezerwowana. Nie mogę uwierzyć, że to się dzieje. Biała Dama dzisiaj Quote
maarit Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Cudowna jest... A tymczasem nowy baner, zgodny z wymaganiami Regulaminu, o ile ktoś to jeszcze sprawdza (dawniej były za to ostrzeżenia...) Quote
mari23 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 41 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał: Mari. serdecznie dziękuję za wparcie, Maarit, Za przykładem Elik też podprowadziłam banerek suni. Mogę? Pliss:):) Ja podprowadziłam od razu dwa ! :) 4 minuty temu, Tola napisał: Biała zarezerwowana. Nie mogę uwierzyć, że to się dzieje. Białą Dama dzisiaj Jaka ona piękna !!!!!! Quote
maarit Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 2 minuty temu, mari23 napisał: Ja podprowadziłam od razu dwa ! 🙂 Jaka ona piękna !!!!!! A masz jeden i to niepodlinkowany 😉 Quote
mari23 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 4 minuty temu, maarit napisał: A masz jeden i to niepodlinkowany 😉 a czemu niepodlinkowany??? Coś źle zrobiłam.... już "kombinuję" dalej ;) Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 34 minuty temu, bou napisał: ode mnie Biała Dama dostanie 100 zł na start, co dalej - zobaczę... Serdecznie dziękuję Quote
maarit Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 No to i pora na mnie.... Na razie 10 zł przez rok. 1 Quote
mari23 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 1 godzinę temu, maarit napisał: No to i pora na mnie.... Na razie 10 zł przez rok. ja też taką samą deklarację składam 1 Quote
kiyoshi Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Piękna, dostojna biała, jak dla mne ATMA...(Atma znaczy dusza) ! Quote
elik Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 3 godziny temu, mari23 napisał: może wynajmiemy "usługę" ;) Specjalistów od Należałoby się :) Quote
elik Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 2 godziny temu, maarit napisał: Baner muszę zmniejszyć, podobno max 100 pikseli. Zaraz wkleję i podlinkuję, bo macie nie podlinkowane. To taki był roboczy... ale widzę, że się "przyjął" 😉 Ja miałam podlinkowany, ale zniknął :( tylko link pozostał. Co się stało ? Musze znowu wkleić Quote
elik Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 2 godziny temu, bou napisał: ode mnie Biała Dama dostanie 100 zł na start,co dalej - zobaczę... Dzięki wielgachne :) Może już dzisiaj roześle konto, ale bardzo proszę o nie wpłacanie, póki nie dam znać, że konto jest już wolne. Quote
mari23 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 6 minut temu, elik napisał: Ja miałam podlinkowany, ale zniknął :( tylko link pozostał. Co się stało ? Musze znowu wkleić zniknął, jak Kubusiowy chip ;) ;) Ja kilka razy próbowałam, zanim było dobrze :) Quote
elik Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 1 godzinę temu, maarit napisał: No to i pora na mnie.... Na razie 10 zł przez rok. 54 minuty temu, mari23 napisał: ja też taką samą deklarację składam Kochane Dziewczyny bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 1 minutę temu, mari23 napisał: zniknął, jak Kubusiowy chip ;) ;) Ja kilka razy próbowałam, zanim było dobrze :) Już wiem czemu zniknął :) Przeczytałam, że maarit zmieniła swój banerek, ten, który je Jej podkradłam bez pytania :) Skoro Ona usunęła swój banerek, to i mój zniknął, bo to była kopia tamtego. Ale już ten mniejszy sobie wstawiłam, też bez pytania :) Quote
mari23 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Już wiem czemu zniknął :) Przeczytałam, że maarit zmieniła swój banerek, ten, który je Jej podkradłam bez pytania :) Skoro Ona usunęła swój banerek, to i mój zniknął, bo to była kopia tamtego. Ale już ten mniejszy sobie wstawiłam, też bez pytania :) Tamten był niezgodny z regulaminem, jeszcze byśmy ostrzeżenia za niego dostały ;) teraz już jest wszystko dobrze :) Quote
maarit Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Czy ktoś potrafi i może podziałać coś na FB? Ktoś sugerował nawet zbiórkę... Upisałam tekst, czy dobry? Nie wiem... mari twierdzi, że płacze... Gdyby wrzucić to zdjęcie: Biała. Tak ją roboczo nazwali. Nie ma nic, nawet imienia. Po prostu jest biała… Nie jest ładna, ani rasowa, ani młoda. Jest już starsza, zaniedbana i upokorzona. Dostała dożywocie. Od lat tkwi w schronisku, bo nikt jej nie chce. Po co komu stary pies… Razem z nią wyrok odsiadywała jej córka. Tamta dostała szansę, a Biała straciła jedyną znaną jej istotę. Przez te wszystkie lata patrzy jak inne psy wychodzą, a ona siedzi dalej. Czuje, że coś jest nie tak, ale na nic nie ma wpływu. Ktoś zobaczył te smutne oczy, chce pomóc, ale nie ma możliwości zabrania jej do siebie. Padła propozycja: hotel. Mówią, że pieniądze szczęścia nie dają. To prawda, ale dla Białej są jedyną przepustką do wolności. Zebraliśmy już część deklaracji stałych, ale sporo brakuje. Jeżeli możesz pomóc, to pomóż… jakkolwiek. Udostępnij, pokaż ją znajomym, rodzinie, zadeklaruj wpłatę… Bez Twojej pomocy jej nie wyciągniemy. Sami nie damy rady. Jeśli jakimś cudem uda się zebrać fundusze to Biała odzyska w końcu swoją godność, ukrytą teraz pod brudnym, sfilcowanym futrem. Niektórzy mówią, że jest „adopcyjna”, Kto wie? Możliwe… W schronisku na pewno szansy na dom nie znajdzie. Odejdzie samotna, bez imienia, bez godności… „Ta biała”. Quote
maarit Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Trochę "brutalny", ale nie ma co owijać w bawełnę... Quote
maarit Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Do zbiórki może mari23 by podała stowarzyszenia. Tylko ja na FB praktycznie nie istnieję. Nie potrzebowałam setek znajomych... do dziś 😞 Quote
Poker Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Tekst bardzo poruszający. Może tylko pisałabym starszy pies , nie stary. Quote
maarit Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 18 minut temu, Poker napisał: Tekst bardzo poruszający. Może tylko pisałabym starszy pies , nie stary. Też tego słowa nie lubię. Zmieniłam. "Stary" brzmiało mi bardziej "beznadziejnie". Quote
Poker Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 3 minuty temu, maarit napisał: Też tego słowa nie lubię. Zmieniłam. "Stary" brzmiało mi bardziej "beznadziejnie". Dokładnie, przygnębiająco. Quote
maarit Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 11 minut temu, Poker napisał: Dokładnie, przygnębiająco. Choć może to lepiej, w jej sytuacji... Quote
Recommended Posts