Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłaciłam dzisiaj na konto ZEA z zasobów Bonusa 370 zł. Nie mam jeszcze potwierdzenia wpłaty Anny G-R na konto fundacji, ale na pewno będzie. Z wpłatą Pani Ani na koncie ZEA będzie 450 zł na opłacenie faktury za sierpień.

Wpłaciłam też swoją stałą 30 zł na wrzesień.

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy synowi b-b za wpłatę 30 zł stałej ❤️ i Agnieszce znajomej elik za wpłatę 40 zł stałej na wrzesień ❤️

Chociaż u Bonusa nie zamartwiamy się o finanse, bo mamy prawie komplet deklaracji. Brakuje 70 zł do opłaty za hotel. No i co kwartał kupujemy worek karmy. Ale to i tak luksusowa sytuacja w stosunku do innych naszych podopiecznych. Bardzo Wam drodzy Darczyńcy dziękujemy za ten spokojny sen ❤️

• Like 1
Posted

Bonus jak widać na zdjęciach wyluzowany, zadbany i szczęśliwy. Czego chcieć więcej?

Bardzo serdecznie dziękujemy Kate1 za wpłatę 40 zł stałej ❤️ i Asce7 za wpłatę 10 zł stałej ❤️ Obie na wrzesień 

Posted
Dnia 15.09.2024 o 18:53, Tola napisał:

Bonus zyskał wirtulnego opiekuna, zadeklarował kwotę 250 zł na 12.10. - poczekamy i zobaczymy, czy będzie wpłata.

Wspaniała wiadomość  😅  

Posted
Dnia 15.09.2024 o 18:53, Tola napisał:

Bonus zyskał wirtulnego opiekuna, zadeklarował kwotę 250 zł na 12.10. - poczekamy i zobaczymy, czy będzie wpłata.

Fantastyczna wiadomość 😀 oby wpłacił. Tolu bardzo dziękujemy, że zgłosiłaś Bonusa ❤️

Posted

Wklejam mój post z zamojskiego, może w hoteliku u Kasi przydadzą się jakieś  leki...

Keyuta ma od oddania leki po swoim piesiu, może komuś przydadzą się?

Neurontin  100 mg (Gabapentinum) kapsułki twarde, ilość prawie 200 kapsułek, ważne do stycznia 2026 roku. Renal Dog 50 kapsułek, ważne do kwietnia 2025 roku. Rheumocam 2,5 mg, 7 tabletek, ważne do marca 2028 roku. Isaderm 5mg/g+1mg/g, żel dla psów, otworzony 23 sierpnia 2024 , termin używania to 6 tygodni od otwarcia więc może jeszcze się komuś przyda, termin ważności czerwiec 2026. Essentiale forte 300 mg, 50 kapsułek, termin ważności lipiec 2025 roku.

Posted
Dnia 17.09.2024 o 23:10, Tola napisał:

Wklejam mój post z zamojskiego, może w hoteliku u Kasi przydadzą się jakieś  leki...

Keyuta ma od oddania leki po swoim piesiu, może komuś przydadzą się?

Neurontin  100 mg (Gabapentinum) kapsułki twarde, ilość prawie 200 kapsułek, ważne do stycznia 2026 roku. Renal Dog 50 kapsułek, ważne do kwietnia 2025 roku. Rheumocam 2,5 mg, 7 tabletek, ważne do marca 2028 roku. Isaderm 5mg/g+1mg/g, żel dla psów, otworzony 23 sierpnia 2024 , termin używania to 6 tygodni od otwarcia więc może jeszcze się komuś przyda, termin ważności czerwiec 2026. Essentiale forte 300 mg, 50 kapsułek, termin ważności lipiec 2025 roku.

Bardzo dziękuję, zaraz prześlę do Kikou:)