Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.05.2024 o 12:26, Ewa Marta napisał:

Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 20 zl stałej na kwiecień na Bonusa.

Właśnie minęły 3 lata od kiedy Bonus zamieszkał u kikou. Ten nie ukrywajmy mało atrakcyjny, niewidomy i niestety problematyczny pies znalazł swoją bezpieczną przystań i Kasi, a dzięki Wam ma zapewnione utrzymanie ❤️ 

Trudno w jego przypadku o jakieś nowinki, bo życie Bonusa po prostu się toczy. Dzięki Wam toczy się fajnie i bezpiecznie. Za to wszystkim darczyńcom z całego serca dziękujemy z Ellig ❤️

Już 3 lata ??? A my ciągle piękni i młodzi... 😉

• Like 2
Posted
Dnia 13.05.2024 o 18:24, maarit napisał:

Już 3 lata ??? A my ciągle piękni i młodzi... 😉

No pewnie 🙂

Bardzo serdecznie dziękujemy Dulskiej za wpłatę 30 zł stałej dla Bonusa ❤️

• 3 weeks later...
Posted
Dnia 30.05.2024 o 18:03, Aska7 napisał:

Czy z Kasią kikou wszystko w porządku ? Dawno się nie logowała.

Faktycznie. Ostatnio 18.04.  😞 

Posted
Dnia 31.05.2024 o 21:00, Tola napisał:

Wpłata dla Bonusa na konto ZEA kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

70 zł -Anna GR (21.05.)

Pięknie dziękuję ❤️ Zapiszę w rozliczeniach po powrocie do domu jutro i wpłacę brakujące 370 zł na majową fakturę.

Posted
Dnia 5.06.2024 o 21:40, Tola napisał:

Wpłaty dla Bonusa na konto ZEA kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

370 zł - Ewa Marta (03.06.)

10 zł - Nesiowata (03.06.)

Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę, a Toli za informację ❤️
Bardzo serdecznie dziękujemy również Asce7 za wpłatę 10 zł stałej ❤️

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Malwie za wpłatę za maj i czerwiec z bonusem dla Bonusa 🙂 Razem 100 zł ❤️

Napisałam do kikou przed weekendem i poprosiłam o jakieś wieści o Bonusie. Nie odzywa się i też się zaczynam martwić:(

Posted

Mamy wiadomości o Bonusku i piękne zdjęcia. Ja na urlopie bez komputera, więc poprosiłam Elunię, żeby jutro w miarę możliwości wrzuciła zdjęcia.

Bonusowi zdrowie dopisuje. Niestety jak napisała Kasia przyjaźni się tylko z nią. Jakiś czas temu poznał nowego, dużego psa, z którym wspólnie spacerował i nawet ze dwa razy pobawili się na śniegu. Niestety w końcu Bonus go ugryzł i teraz duży pies odmawia wyjścia na dwór, jak jest tam Bonus:(

Przewrócił Kasi wszystko do góry nogami. Musi bardzo pilnować, żeby Bonus nie spotkał się z innym psem, wyprowadza go tylnymi drzwiami, kiedy inne są już pozamykane w domu. Na szczęście Kasia napisała, że wynagradza jej ten trud swoją miłością do niej. Nie wiem co by z nim było, gdyby nie trafił do Kasi. Być może siedziałby zamknięty w kojcu 😞

Bardzo jesteśmy Kasi wdzięczne za opiekę nad tym trudnym psem. Za to, że i ona go pokochała ❤️

• Like 3