Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Ewa Marta napisał:

W sumie dzisiaj można tylko latać po nowo zakładanych wątkach:) Tyle się dzieje, że nie ogarniam do końca:)

Cieszę się, ze to piszesz, bo myślałam, że tylko ja nie ogarniam;)

Posted
4 minuty temu, Ewa Marta napisał:

...Tyle się dzieje, że nie ogarniam do końca:)

2 minuty temu, Tola napisał:

Cieszę się, ze to piszesz, bo myślałam, że tylko ja nie ogarniam;)

Też się do tego przyznaję. W dodatku nie wiem z jakiego powodu  nie dostaję powiadomień o nowych postach na wątkach, pomimo, że zapisałam się do powiadomień o każdym nowym poście.

Posted
7 minut temu, elik napisał:

Też się do tego przyznaję. W dodatku nie wiem z jakiego powodu  nie dostaję powiadomień o nowych postach na wątkach, pomimo, że zapisałam się do powiadomień o każdym nowym poście.

Rośnie kolejny klub - ogarniających inaczej;)

Posted
38 minut temu, elik napisał:

Też tak mam :(

Posted
1 godzinę temu, kikou napisał:

A na kiedy jest planowany ten transport Uszka i Bonuska?

P. Maciek powiedział, że albo piątek albo sobota, dam wcześniej znać. Wszystko już przekazałam - adres i nr tel 

Posted

Zostały pieniądze ze zbiórki Feniksa na Ratujemy Zwierzaki. Nie uzbierała się cała kwota, bo zakończyłam ją w dniu śmierci staruszka. Teraz zebrane fundusze można wykorzystać na jego następców. 

Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

A ja czekam na nr konta.

Najmocniej przepraszam, nie zauważyłam Twojego posta. Już wysyłam i bardzo dzięuję w imieniu Ellig i swoim. No i oczywiście w imieniu Bonusa:)

Posted

Zamojszczaki przeżywają swój piękny czas, choć jeszcze o tym nie wiedzą, ale poza nimi są jeszcze inne biedy w potrzebie. Zapraszam Was na wątek naszego kolejnego podopiecznego z innej części Polski. 

Posted
7 godzin temu, Tola napisał:

Zostały pieniądze ze zbiórki Feniksa na Ratujemy Zwierzaki. Nie uzbierała się cała kwota, bo zakończyłam ją w dniu śmierci staruszka. Teraz zebrane fundusze można wykorzystać na jego następców. 

Może na największe golasy z 12 - stki